Kütahyalı Kick Bokscular Dünya ve Akdeniz Kick Boks Şampiyonasında Fırtına Gibi Esti*

Spor (DORUK) - DORUK GAZETESİ | 20.05.2024 - 16:14, Güncelleme: 24.05.2024 - 20:35 5057+ kez okundu.
 

Kütahyalı Kick Bokscular Dünya ve Akdeniz Kick Boks Şampiyonasında Fırtına Gibi Esti*

Kütahyalı Kick Bokscular Dünya ve Akdeniz Kick Boks Şampiyonasında Fırtına Gibi Esti
15 – 20 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul Tüyap’ta yapılacak olan ve yaklaşık 45 ülkeden 5binin üzerinde sporcunun katılımıyla gerçekleşecek olan 9. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası ve 1. Uluslararası Akdeniz Kick Boks Şampiyonası’nda Uluslararası Hakem Fatma ÇAKIR, İl Temsilcisi Ahmet ARABACI’nın nezaretinde 15 sporcu katıldı. İl Temsilcisi Ahmet ARABACI: “Müsabakalara katılabilmemiz için desteklerini esirgemeyen Kütahya Belediye Başkanı Eyüp KAHVECİ, Kütahya Belediye Spor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Haşim ERTEKİN, Spor Şube Müdürü İsmail ŞEN ve personeli ile Kütahya Gençlik Spor İl Müdürü Turhan YAVUZ’a ve personeline teşekkür ediyoruz” dedi. Yarışmada ilimizi Kütahya Belediye Spor Kulübü, Kütahya Gençlik Merkezi Spor Kulübü, Ahmet Arabacı Spor Kulübü, Ejderya Spor Kulübü, Gediz Belediye Spor Kulübü, Gediz Kayak Merkezi Spor Kulübü sporcuları ilimizi temsil etti. AKDENİZ OYUNLARI Kütahya Belediye Spor Kulübü Sporcularından Elif Kaya Bayan K1 Rules 70 kg 1. Ezgi Ayşe Öztürk Genç Bayan K1 Rules +70 Kg 2. Ebrar Gülmüşcan Genç Bayan K1 Rules 65 Kg 2. Fatma Çetin Büyük Bayan Point Fighting 55 Kg 3. Ahmet ARABACI Spor Kulübü Sporcularından Asel Atun Genç Bayan K1 Rules 60 Kg 3. Ejderya Spor Kulübü Sporcularından Asya Türkel Genç Bayan K1 Rules +60 Kg 3. Gediz Kayak Merkezi Spor Kulübü Sporcularından Muhammed Keskin Veteran Erkek Point Fighting +94 kg 3.lük Madalyalarını kazanmışlardır.   DÜNYA KUPASI Kütahya Belediye Spor Kulübü Sporcularından Elif Kaya Bayan K1 Rules 70 kg 3. Ezgi Ayşe Öztürk Genç Bayan Full Contact +70 Kg 3. Ebrar Gülmüşcan Genç Bayan Full Contact 65 Kg 3. Ejderya Spor Kulübü Sporcularından Asya Türkel Genç Bayan Low Kick  +60 Kg 2.lik Madalyalarını kazanmışlardır. Sporcularımızı, Antrenörlerimizi ve Türkiye Kick Boks Federasyonunun bağlı olduğu uluslararası kuruluş olan WAKO'nun hakem komitesinin takdirini kazanıp, Tatami amirliğiyle görevlendirilen Uluslararası Hakem Fatma Çakır'ı Doruk Gazetesi olarak tebrik ediyoruz.– DORUK
Kütahyalı Kick Bokscular Dünya ve Akdeniz Kick Boks Şampiyonasında Fırtına Gibi Esti

15 – 20 Mayıs 2024 tarihleri arasında İstanbul Tüyap’ta yapılacak olan ve yaklaşık 45 ülkeden 5binin üzerinde sporcunun katılımıyla gerçekleşecek olan 9. Uluslararası Kick Boks Dünya Kupası ve 1. Uluslararası Akdeniz Kick Boks Şampiyonası’nda Uluslararası Hakem Fatma ÇAKIR, İl Temsilcisi Ahmet ARABACI’nın nezaretinde 15 sporcu katıldı.

İl Temsilcisi Ahmet ARABACI: “Müsabakalara katılabilmemiz için desteklerini esirgemeyen Kütahya Belediye Başkanı Eyüp KAHVECİ, Kütahya Belediye Spor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Haşim ERTEKİN, Spor Şube Müdürü İsmail ŞEN ve personeli ile Kütahya Gençlik Spor İl Müdürü Turhan YAVUZ’a ve personeline teşekkür ediyoruz” dedi.

Yarışmada ilimizi Kütahya Belediye Spor Kulübü, Kütahya Gençlik Merkezi Spor Kulübü, Ahmet Arabacı Spor Kulübü, Ejderya Spor Kulübü, Gediz Belediye Spor Kulübü, Gediz Kayak Merkezi Spor Kulübü sporcuları ilimizi temsil etti.

AKDENİZ OYUNLARI

Kütahya Belediye Spor Kulübü Sporcularından

Elif Kaya Bayan K1 Rules 70 kg 1.

Ezgi Ayşe Öztürk Genç Bayan K1 Rules +70 Kg 2.

Ebrar Gülmüşcan Genç Bayan K1 Rules 65 Kg 2.

Fatma Çetin Büyük Bayan Point Fighting 55 Kg 3.

Ahmet ARABACI Spor Kulübü Sporcularından

Asel Atun Genç Bayan K1 Rules 60 Kg 3.

Ejderya Spor Kulübü Sporcularından

Asya Türkel Genç Bayan K1 Rules +60 Kg 3.

Gediz Kayak Merkezi Spor Kulübü Sporcularından

Muhammed Keskin Veteran Erkek Point Fighting +94 kg 3.lük

Madalyalarını kazanmışlardır.

 

DÜNYA KUPASI

Kütahya Belediye Spor Kulübü Sporcularından

Elif Kaya Bayan K1 Rules 70 kg 3.

Ezgi Ayşe Öztürk Genç Bayan Full Contact +70 Kg 3.

Ebrar Gülmüşcan Genç Bayan Full Contact 65 Kg 3.

Ejderya Spor Kulübü Sporcularından

Asya Türkel Genç Bayan Low Kick  +60 Kg 2.lik

Madalyalarını kazanmışlardır.

Sporcularımızı, Antrenörlerimizi ve Türkiye Kick Boks Federasyonunun bağlı olduğu uluslararası kuruluş olan WAKO'nun hakem komitesinin takdirini kazanıp, Tatami amirliğiyle görevlendirilen Uluslararası Hakem Fatma Çakır'ı Doruk Gazetesi olarak tebrik ediyoruz.– DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.