Kütahya Belediyesinden Spora Ve Sporcuya Tam Destek

Spor (DORUK) - DORUK GAZETESİ | 12.09.2024 - 16:07, Güncelleme: 12.09.2024 - 16:07 17181+ kez okundu.
 

Kütahya Belediyesinden Spora Ve Sporcuya Tam Destek

Kütahya Belediyesi, Amatör Spor Kulüpleri’ne Nakdi Yardım Töreni’nde, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu üyesi 75 kulübümüze toplamda 2 milyon Türk Lirası nakdi yardım yapıldı.
Kütahya Belediyesi, amatör spora verdiği desteği bir kez daha gösterdi. Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci’nin katılımıyla düzenlenen Amatör Spor Kulüpleri’ne Nakdi Yardım Töreni’nde, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu üyesi 75 kulübümüze toplamda 2 milyon Türk Lirası nakdi yardım yapıldı.   Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Kütahya Belediyesi’nin spora ve sporculara olan desteğinin artarak devam edeceğini ve sporun yaygınlaşması adına çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü ifade etti.   Belediye Başkanımız Kahveci gençlerimizin sağlığının her şeyden önemli olduğunu belirterek, Kütahya Belediyespor Kulübü’müzde 17 farklı branşta, 1700’den fazla lisanslı sporcumuz için emek veren antrenörlere teşekkür belgelerini takdim etti.   Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Murat Cengiz, desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci ve başkan yardımcılarımıza teşekkürlerini sunarak, plaket takdiminde bulundu. - DORUK
Kütahya Belediyesi, Amatör Spor Kulüpleri’ne Nakdi Yardım Töreni’nde, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu üyesi 75 kulübümüze toplamda 2 milyon Türk Lirası nakdi yardım yapıldı.

Kütahya Belediyesi, amatör spora verdiği desteği bir kez daha gösterdi. Kütahya Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci’nin katılımıyla düzenlenen Amatör Spor Kulüpleri’ne Nakdi Yardım Töreni’nde, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu üyesi 75 kulübümüze toplamda 2 milyon Türk Lirası nakdi yardım yapıldı.

 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende konuşan Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Kütahya Belediyesi’nin spora ve sporculara olan desteğinin artarak devam edeceğini ve sporun yaygınlaşması adına çalışmaların kararlılıkla sürdüğünü ifade etti.

 

Belediye Başkanımız Kahveci gençlerimizin sağlığının her şeyden önemli olduğunu belirterek, Kütahya Belediyespor Kulübü’müzde 17 farklı branşta, 1700’den fazla lisanslı sporcumuz için emek veren antrenörlere teşekkür belgelerini takdim etti.

 

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Murat Cengiz, desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Eyüp Kahveci ve başkan yardımcılarımıza teşekkürlerini sunarak, plaket takdiminde bulundu. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.