Kütahya Belediye Spor Kulübü Kick Boks Takımı, Belediye Meclisinde

Spor (DORUK) - DORUK GAZETESİ | 12.06.2024 - 18:34, Güncelleme: 12.06.2024 - 18:39 1493 kez okundu.
 

Kütahya Belediye Spor Kulübü Kick Boks Takımı, Belediye Meclisinde

Kütahya Belediye Spor Kulübü Kick Boks Takımı, Belediye Meclisinde
Kütahya Belediye Meclisinde WAKO Kick Boks Dünya Kupası'nda ve Akdeniz Kick Boks Şampiyonası'nda, Kütahya Belediyemizi ve Kütahya'mızı temsil eden Kütahya Belediye Spor Kick Boks Antrenörü Fatma Çakır ve Ahmet Arabacı'nın yetiştirdiği 5 sporcumuz, Uluslararası 8 madalyayı Kütahya'mıza kazandırdı.     Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Belediye meclisinde sporcularımızı ve Antrenörlerimizi takdim ederek, teşekkür edip, sporcuları ödüllendirdi. #kickboks #kütahyabelediyesi #spor #türkiyekickboksfederasyonu #wako
Kütahya Belediye Spor Kulübü Kick Boks Takımı, Belediye Meclisinde
Kütahya Belediye Meclisinde WAKO Kick Boks Dünya Kupası'nda ve Akdeniz Kick Boks Şampiyonası'nda, Kütahya Belediyemizi ve Kütahya'mızı temsil eden Kütahya Belediye Spor Kick Boks Antrenörü Fatma Çakır ve Ahmet Arabacı'nın yetiştirdiği 5 sporcumuz, Uluslararası 8 madalyayı Kütahya'mıza kazandırdı.
 
 
Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Belediye meclisinde sporcularımızı ve Antrenörlerimizi takdim ederek, teşekkür edip, sporcuları ödüllendirdi.
Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.