Kütahya Belediye Başkanı KAHVECİ, AK Parti İl Başkanı ÖNSAY'ı Ziyaret Etti

Siyaset (DORUK) - DORUK GAZETESİ | 11.09.2024 - 18:23, Güncelleme: 12.09.2024 - 15:20 1594 kez okundu.
 

Kütahya Belediye Başkanı KAHVECİ, AK Parti İl Başkanı ÖNSAY'ı Ziyaret Etti

Kütahya Belediye Başkanı KAHVECİ, AK Parti İl Başkanı ÖNSAY'ı Ziyaret Etti
Kütahya Belediye Başkanı KAHVECİ, AK Parti İl Başkanı ÖNSAY'ı Ziyaret Etti Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci AK Parti Kütahya İl Başkanlığına ziyarette bulundular. AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay: "Encümen ve Meclis üyelerimizle Kütahya adına yapılacak her doğru işin yanında olacağımızı, karşımızda muadil davranışlar oldukça tutumumuzu değiştirmeyeceğimizi tekrar beyan ettik. Kütahyamızın suni gündem ve tartışmalar içine çekilmesinin hiç kimseye bir fayda getimeyeceğinin herkes tarafından bilinmesi arzusundayız. Kim neyle uğraşırsa uğraşsın, bizim gündemimizde sadece eser ve hizmet siyaseti olacaktır. Teşkilat ve vekillerimizle iş üretecek, Kütahyamıza hizmet edecek, şehir için vizyon ve hedef koymaya devam edeceğiz. Türkiye’nin tam ortasında yer aldığı coğrafya ciddi krizlerden geçerken Kütahya olarak bizim de “Sorumlu siyaset” anlayışına her zamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır. Kütahya için tüm muhataplarınızdan sağduyuyu önceleyen tavır beklediğimizi, Belediyemizin şehrimize daha iyi hizmetlerde bulunması için bize düşen her noktada destek vermeye devam edeceğimizi tüm Kütahya kamuoyuna takraren deklare ediyoruz.Sayın Eyüp Kahveci'ye nazik ziyaretleri için teşekkür eder, görevinde başarılar dilerim" dedi. Şehrin gelişimi adına istişarelerde bulunduklarını belirten Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci: "Şehrimizin yönetiminde farklı bakış açılarının önemli olduğu bilinciyle, her zaman yapıcı iş birliklerine açık olduğumuzu bir kez daha vurgulayarak, ortak paydamız olan Kütahya’mıza hizmet etme konusunda verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Kütahya’mızın her alanda daha da güçlenmesi için tüm siyasi partilerle karşılıklı saygı ve iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz. Misafirperverliği ve değerli fikirlerinden dolayı Sayın Önsay'a teşekkür ediyorum."dedi. - DORUK Fatma
Kütahya Belediye Başkanı KAHVECİ, AK Parti İl Başkanı ÖNSAY'ı Ziyaret Etti

Kütahya Belediye Başkanı KAHVECİ, AK Parti İl Başkanı ÖNSAY'ı Ziyaret Etti Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci AK Parti Kütahya İl Başkanlığına ziyarette bulundular.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay: "Encümen ve Meclis üyelerimizle Kütahya adına yapılacak her doğru işin yanında olacağımızı, karşımızda muadil davranışlar oldukça tutumumuzu değiştirmeyeceğimizi tekrar beyan ettik. Kütahyamızın suni gündem ve tartışmalar içine çekilmesinin hiç kimseye bir fayda getimeyeceğinin herkes tarafından bilinmesi arzusundayız. Kim neyle uğraşırsa uğraşsın, bizim gündemimizde sadece eser ve hizmet siyaseti olacaktır.

Teşkilat ve vekillerimizle iş üretecek, Kütahyamıza hizmet edecek, şehir için vizyon ve hedef koymaya devam edeceğiz. Türkiye’nin tam ortasında yer aldığı coğrafya ciddi krizlerden geçerken Kütahya olarak bizim de “Sorumlu siyaset” anlayışına her zamankinden daha fazla ihtiyacımız vardır.

Kütahya için tüm muhataplarınızdan sağduyuyu önceleyen tavır beklediğimizi, Belediyemizin şehrimize daha iyi hizmetlerde bulunması için bize düşen her noktada destek vermeye devam edeceğimizi tüm Kütahya kamuoyuna takraren deklare ediyoruz.Sayın Eyüp Kahveci'ye nazik ziyaretleri için teşekkür eder, görevinde başarılar dilerim" dedi.

Şehrin gelişimi adına istişarelerde bulunduklarını belirten Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci: "Şehrimizin yönetiminde farklı bakış açılarının önemli olduğu bilinciyle, her zaman yapıcı iş birliklerine açık olduğumuzu bir kez daha vurgulayarak, ortak paydamız olan Kütahya’mıza hizmet etme konusunda verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Kütahya’mızın her alanda daha da güçlenmesi için tüm siyasi partilerle karşılıklı saygı ve iş birliği içinde çalışmaya devam edeceğiz. Misafirperverliği ve değerli fikirlerinden dolayı Sayın Önsay'a teşekkür ediyorum."dedi. - DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.