KÜGİAD, DORUK Gazetemizi Ziyaret Etti

Yerel (DORUK) - DORUK GAZETESİ | 11.01.2024 - 17:51, Güncelleme: 11.01.2024 - 17:51 12192+ kez okundu.
 

KÜGİAD, DORUK Gazetemizi Ziyaret Etti

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle KÜGİAD Başkanı Osman Altınkaya ve yönetim kurulu gazetemizi ziyaret etti.
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle KÜGİAD Başkanı Osman Altınkaya ve yönetim kurulu gazetemizi ziyaret etti. Basının toplumsal yapıda vazgeçilmezliğinin altını çizen Başkan Altınkaya: “KÜGİAD olarak her biri kendi alanında önemli başarıları olan genç iş insanlarımızla birlikte bir yandan kendi ticari hayatımızla ilgili çalışırken, bir yandan da Kütahya’mız için neler yapabileceğimizi düşünüp onları planlayarak ilgili yerlerle diyalog kurup hayata geçirmek istiyoruz. Bu düşüncelerimizin gerek kamuoyuyla gerekse ilgili birimlere iletilmesinde basınımızın önemli katkılarının olacağının bilincindeyiz. Gerek basın mensubu olarak gerek kendi düşünceleriniz bazında bize destek olmanızı talep ediyoruz ve tekrar Çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyoruz” dedi. Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Doruk Gazetesi Kurucusu Ahmet Arabacı ve İmtiyaz Sahibi Fatma Çakır: “Kütahya sevdalısı genç insanlarımız için yapabileceğimiz ne varsa, Doruk Gazetesi olarak elimizden geleni yaparız” dedi. - DORUK
10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle KÜGİAD Başkanı Osman Altınkaya ve yönetim kurulu gazetemizi ziyaret etti.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü münasebetiyle KÜGİAD Başkanı Osman Altınkaya ve yönetim kurulu gazetemizi ziyaret etti.

Basının toplumsal yapıda vazgeçilmezliğinin altını çizen Başkan Altınkaya: “KÜGİAD olarak her biri kendi alanında önemli başarıları olan genç iş insanlarımızla birlikte bir yandan kendi ticari hayatımızla ilgili çalışırken, bir yandan da Kütahya’mız için neler yapabileceğimizi düşünüp onları planlayarak ilgili yerlerle diyalog kurup hayata geçirmek istiyoruz. Bu düşüncelerimizin gerek kamuoyuyla gerekse ilgili birimlere iletilmesinde basınımızın önemli katkılarının olacağının bilincindeyiz. Gerek basın mensubu olarak gerek kendi düşünceleriniz bazında bize destek olmanızı talep ediyoruz ve tekrar Çalışan Gazeteciler gününüzü kutluyoruz” dedi.

Ziyaretlerinden dolayı memnuniyetlerini dile getiren Doruk Gazetesi Kurucusu Ahmet Arabacı ve İmtiyaz Sahibi Fatma Çakır: “Kütahya sevdalısı genç insanlarımız için yapabileceğimiz ne varsa, Doruk Gazetesi olarak elimizden geleni yaparız” dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.