Kaliteli Hizmetin Adresi Demir Akaryakıt, İlk 50’de

Yerel 27.10.2023 - 21:51, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4008+ kez okundu.
 

Kaliteli Hizmetin Adresi Demir Akaryakıt, İlk 50’de

Kurulduğu gündem buyana fark yaratan, 32 senedir Akaryakıt hizmet sektöründe hizmet veren Demir akaryakıt, TotalEnergies istasyonları arasında Türkiye genelinde ilk 50’ye girmeyi başardı
Yeni hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet veren Demir akaryakıt, kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti ile büyük bir başarıya daha imza atmayı başardı. Türkiye genelinde 907 TotalEnergies istasyonları arasında ilk 50’ye giren Demir akaryakıt bir kez daha kalitesini tescillemiş oldu. Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Demir akaryakıt sahibi Murat Demir, açıldıkları günden buyana müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını söyledi. 32 yıldır Akaryakıt hizmet sektöründe hizmet verdiklerini söyleyen Demir “Bizler her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tuttuk ve kaliteden hiç ödün vermedik. Müşterilerimizde bizlerin bu anlayışını görerek hiç yalnız bırakmadılar” dedi. TotalEnergies istasyonları arasında Türkiye genelinde ilk 50’ye girdiklerini ve bu başarının sevincini müşterileriyle yaşadıklarını ifade eden Demir “Bizler her zaman müşterilerimizle bir aile olduk ve bunun karşılığını da alıyoruz. Bundan sonrada hizmet kalitemizden hiç ödün vermeden çalışmaya, müşterilerimize kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz” dedi. Özel günlerde müşterilerini hiçbir zaman unutmadıklarını ifade eden Demir “Özel günlerimizi müşterilerimizle birlikte kutlamaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Milli bayramlarımızda, özel gecelerimizde her zaman müşterilerimizle birlikte olduk ve hediyeler, ikramlar dağıttık. Bu uygulamamız müşterilerimizin de büyük beğenisini kazanıyor. Onlarında yüzlerinin gülmesi bizleri mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.  Demir akaryakıt, total olarak tüm müşterilerini çay kahve içmeye davet eden Demir “Tüm müşterilerimizi özel günlerimizin dışında da çay kahve içmeye bekliyoruz. Müşterilerimizle bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu. - DORUK
Kurulduğu gündem buyana fark yaratan, 32 senedir Akaryakıt hizmet sektöründe hizmet veren Demir akaryakıt, TotalEnergies istasyonları arasında Türkiye genelinde ilk 50’ye girmeyi başardı

Yeni hizmet anlayışıyla müşterilerine hizmet veren Demir akaryakıt, kaliteli hizmet anlayışı ve müşteri memnuniyeti ile büyük bir başarıya daha imza atmayı başardı. Türkiye genelinde 907 TotalEnergies istasyonları arasında ilk 50’ye giren Demir akaryakıt bir kez daha kalitesini tescillemiş oldu.

Konuyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Demir akaryakıt sahibi Murat Demir, açıldıkları günden buyana müşteri memnuniyetini ön planda tuttuklarını söyledi. 32 yıldır Akaryakıt hizmet sektöründe hizmet verdiklerini söyleyen Demir “Bizler her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tuttuk ve kaliteden hiç ödün vermedik. Müşterilerimizde bizlerin bu anlayışını görerek hiç yalnız bırakmadılar” dedi.

TotalEnergies istasyonları arasında Türkiye genelinde ilk 50’ye girdiklerini ve bu başarının sevincini müşterileriyle yaşadıklarını ifade eden Demir “Bizler her zaman müşterilerimizle bir aile olduk ve bunun karşılığını da alıyoruz. Bundan sonrada hizmet kalitemizden hiç ödün vermeden çalışmaya, müşterilerimize kaliteli hizmet sunmaya devam edeceğiz” dedi.

Özel günlerde müşterilerini hiçbir zaman unutmadıklarını ifade eden Demir “Özel günlerimizi müşterilerimizle birlikte kutlamaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz. Milli bayramlarımızda, özel gecelerimizde her zaman müşterilerimizle birlikte olduk ve hediyeler, ikramlar dağıttık. Bu uygulamamız müşterilerimizin de büyük beğenisini kazanıyor. Onlarında yüzlerinin gülmesi bizleri mutlu ediyor” ifadelerini kullandı.

 Demir akaryakıt, total olarak tüm müşterilerini çay kahve içmeye davet eden Demir “Tüm müşterilerimizi özel günlerimizin dışında da çay kahve içmeye bekliyoruz. Müşterilerimizle bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.