Stratejik Plan Mecliste Onaylandı

Güncel (DORUK) - DORUK GAZETESİ | 09.10.2024 - 11:32, Güncelleme: 09.10.2024 - 11:32 10118 kez okundu.
 

Stratejik Plan Mecliste Onaylandı

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci başkanlığında toplanan Kütahya Belediye Meclisi 1. Dönem 6. Olağan 2. Birleşim Toplantısı, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda, “Kütahya Belediyesi 2025-2029 Stratejik Planın müzakeresi edildi.
Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’nin talimatıyla hazırlanan ‘5 yıllık stratejik plan’ belediye meclisinin toplantısında AK Parti’li ve CHP’li meclis üyelerinin kabul, MHP’li üyelerin ‘ret’ oylarıyla kabul edildi. AK Partili Belediye Meclis üyeleri, müzakerenin ertelenmesi taleplerinin Belediyeyi çalıştırmama olarak lanse edilmesine tepki gösterdi. Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci başkanlığında toplanan Kütahya Belediye Meclisi 1. Dönem 6. Olağan 2. Birleşim Toplantısı, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda, “Kütahya Belediyesi 2025-2029 Stratejik Planın müzakeresi edildi. Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Grubu, bir önceki meclis toplantısında neden müzakerenin ertelenmesini talep ettiklerine dair açıklama yaptı.  Öncelikli hedeflerinin, Kütahya halkının en iyi hizmeti alması adına gayretle çalışma, halkın hakkı olan yüksek yaşam standartlarını sağlama gayreti olduğunu belirten AK Parti Grubu, sözlerinin ve hareketlerinin olumsuz manada siyaset yapmak ya da yönetimi engellemek amaçlı olmadığının altını çizdi. Meclise sunulan stratejik planın hazırlanması aşamasında grupların plana katkı sağlaması adına belediye başkanlığınca hiçbir yaklaşım olmadığını belirten AK Partili meclis üyeleri, “Meclis üyesi arkadaşlarımızın çalışmalara katkıda bulunmak amacı ile bilgi ve belge taleplerinde bulunması gayet doğaldır. Bunun belediyemizi çalıştırmama ve engelleme olarak lanse edilmesi hiçbir şekilde kabul edilemez. Kütahya’nın kalkınması, ihtiyaç duyduğu hizmetleri alabilmesi, hak ettiği yere gelebilmesi adına bugün ve bugünden sonra AK Parti Grubu olarak her daim göreve hazırız.” İfadelerine yer verildi.   Toplantının şehre hayırlı olması temennisinde bulunan Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, “Türkiye’deki ve Kütahya’daki ihtiyaçları 7 senedir çok yakından takip ediyorum. Yerel, ulusal ve uluslararası eğilimleri izliyorum ve profesyonel olarak ülkemizdeki ulusal düzeyde yetkinlik sahibi 7 arkadaşımla birlikte bu stratejik plan için 7 senedir hazırlanıyorum. Dolayısıyla tüm altyapı buna odaklı olarak hazırlanmıştır ve bu konuda hassasiyetle çalışılmıştır” dedi. Şehirle ilgili tüm tavsiyelere açık olduğunun altını çizen Kahveci, “2043 vizyonu, bu belediyenin vizyonu olacak ve sizlerin, bu konuya imza atan her meclis üyemizin, ne kadar kıymetli bir çalışmayla hazırlandığımızı bilmenizi isterim. Güzel şeyleri hep birlikte yapacağız, hep birlikte güzel işlere imza atacağız. Bizim insanlarımıza hizmet borcumuz var, minnet borcumuz var. Kütahya’da ilimle, bilimle, fenle çalışacağız; 2043 vizyonu bu” ifadelerini kullandı. Stratejik plan, AK Parti’li ve CHP’li meclis üyelerinin oylarıyla kabul edildi. Oylamada MHP’li üyeler ise ‘ret’ oyu verdi. - DORUK
Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci başkanlığında toplanan Kütahya Belediye Meclisi 1. Dönem 6. Olağan 2. Birleşim Toplantısı, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda, “Kütahya Belediyesi 2025-2029 Stratejik Planın müzakeresi edildi.

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci’nin talimatıyla hazırlanan ‘5 yıllık stratejik plan’ belediye meclisinin toplantısında AK Parti’li ve CHP’li meclis üyelerinin kabul, MHP’li üyelerin ‘ret’ oylarıyla kabul edildi. AK Partili Belediye Meclis üyeleri, müzakerenin ertelenmesi taleplerinin Belediyeyi çalıştırmama olarak lanse edilmesine tepki gösterdi.

Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci başkanlığında toplanan Kütahya Belediye Meclisi 1. Dönem 6. Olağan 2. Birleşim Toplantısı, Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi. Toplantıda, “ Kütahya Belediyesi " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Kütahya Belediyesi 2025-2029 Stratejik Planın müzakeresi edildi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Grubu, bir önceki meclis toplantısında neden müzakerenin ertelenmesini talep ettiklerine dair açıklama yaptı.  Öncelikli hedeflerinin, Kütahya halkının en iyi hizmeti alması adına gayretle çalışma, halkın hakkı olan yüksek yaşam standartlarını sağlama gayreti olduğunu belirten AK Parti Grubu, sözlerinin ve hareketlerinin olumsuz manada siyaset yapmak ya da yönetimi engellemek amaçlı olmadığının altını çizdi.

Meclise sunulan stratejik planın hazırlanması aşamasında grupların plana katkı sağlaması adına belediye başkanlığınca hiçbir yaklaşım olmadığını belirten AK Partili meclis üyeleri, “Meclis üyesi arkadaşlarımızın çalışmalara katkıda bulunmak amacı ile bilgi ve belge taleplerinde bulunması gayet doğaldır. Bunun belediyemizi çalıştırmama ve engelleme olarak lanse edilmesi hiçbir şekilde kabul edilemez. Kütahya’nın kalkınması, ihtiyaç duyduğu hizmetleri alabilmesi, hak ettiği yere gelebilmesi adına bugün ve bugünden sonra AK Parti Grubu olarak her daim göreve hazırız.” İfadelerine yer verildi.

 

Toplantının şehre hayırlı olması temennisinde bulunan Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, “Türkiye’deki ve Kütahya’daki ihtiyaçları 7 senedir çok yakından takip ediyorum. Yerel, ulusal ve uluslararası eğilimleri izliyorum ve profesyonel olarak ülkemizdeki ulusal düzeyde yetkinlik sahibi 7 arkadaşımla birlikte bu stratejik plan için 7 senedir hazırlanıyorum. Dolayısıyla tüm altyapı buna odaklı olarak hazırlanmıştır ve bu konuda hassasiyetle çalışılmıştır” dedi.

Şehirle ilgili tüm tavsiyelere açık olduğunun altını çizen Kahveci, “2043 vizyonu, bu belediyenin vizyonu olacak ve sizlerin, bu konuya imza atan her meclis üyemizin, ne kadar kıymetli bir çalışmayla hazırlandığımızı bilmenizi isterim. Güzel şeyleri hep birlikte yapacağız, hep birlikte güzel işlere imza atacağız. Bizim insanlarımıza hizmet borcumuz var, minnet borcumuz var. Kütahya’da ilimle, bilimle, fenle çalışacağız; 2043 vizyonu bu” ifadelerini kullandı. Stratejik plan, AK Parti’li ve CHP’li meclis üyelerinin oylarıyla kabul edildi. Oylamada MHP’li üyeler ise ‘ret’ oyu verdi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.