800 Bin TL'lik Altın Dolandırıcılığına, 4 İlde Operasyon

Asayiş 14.10.2021 - 15:53, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2365+ kez okundu.
 

800 Bin TL'lik Altın Dolandırıcılığına, 4 İlde Operasyon

Kütahya'daki vatandaşın 8yüz bin TL değerindeki altınlarının alınmasıyla ilgili 10 şüpheliye Kütahya, Denizli, İstanbul, Niğde illerinde eş zamanlı operasyon düzenlenerek; nitelikli dolandırıcılık, suç işlemek için örgüt kurmak üye olmak suçlarından emniyet ekiplerince 10 şüpheli hakkında işlem başlatılmıştır.   18.06.2020 tarihinde İlimizde meydana gelen, bir vatandaşımızın piyasa değeri 800.000 TL olan altınlarının alınması mağduriyeti ile sonuçlanan,  kendisini kamu görevlisi olarak tanıtmak suretiyle nitelikli dolandırıcılık olayını gerçekleştiren organizasyona yönelik gerçekleştirilen operasyon neticesinde, olayda rolü olduğu tespit edilen F. E. ,  S. B.,  Ş. G. ,  S. Ş. ,  A. T. ,  Ö. Y. ,  E. Ç. ,  G. T. ,  B. T. , Ş. O. (10) şahıstan (2) sinin aynı suçlardan dolayı halen cezaevinde oldukları Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şubesi ekiplerince tespit edilmiş,  Kimlik ve adres tespitleri yapılan (8) şahsın Denizli, İstanbul ve Niğde illerindeki ikamet ve işyerlerine yönelik 12.10.2021 tarihinde eş zamanlı olarak yapılan aramalarda tüm şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış, aramalar neticesinde; (6) adet bilezik, (15) adet Büyük, Yarım ve Çeyrek altın, Organizasyonda yer alan şahısların birbirleri ile olan altın ve para alışverişlerini gösterir not kağıtları, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet Tüfek ele geçirilmiş olup, şüphelilerin adli işlemlerine başlanılmıştır. - DORUK

Kütahya'daki vatandaşın 8yüz bin TL değerindeki altınlarının alınmasıyla ilgili 10 şüpheliye Kütahya, Denizli, İstanbul, Niğde illerinde eş zamanlı operasyon düzenlenerek; nitelikli dolandırıcılık, suç işlemek için örgüt kurmak üye olmak suçlarından emniyet ekiplerince 10 şüpheli hakkında işlem başlatılmıştır.  

18.06.2020 tarihinde İlimizde meydana gelen, bir vatandaşımızın piyasa değeri 800.000 TL olan altınlarının alınması mağduriyeti ile sonuçlanan,  kendisini kamu görevlisi olarak tanıtmak suretiyle nitelikli dolandırıcılık olayını gerçekleştiren organizasyona yönelik gerçekleştirilen operasyon neticesinde, olayda rolü olduğu tespit edilen F. E. ,  S. B.,  Ş. G. ,  S. Ş. ,  A. T. ,  Ö. Y. ,  E. Ç. ,  G. T. ,  B. T. , Ş. O. (10) şahıstan (2) sinin aynı suçlardan dolayı halen cezaevinde oldukları Emniyet Müdürlüğü kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele şubesi ekiplerince tespit edilmiş,  Kimlik ve adres tespitleri yapılan (8) şahsın Denizli, İstanbul ve Niğde illerindeki ikamet ve işyerlerine yönelik 12.10.2021 tarihinde eş zamanlı olarak yapılan aramalarda tüm şahıslar yakalanarak gözaltına alınmış, aramalar neticesinde; (6) adet bilezik, (15) adet Büyük, Yarım ve Çeyrek altın, Organizasyonda yer alan şahısların birbirleri ile olan altın ve para alışverişlerini gösterir not kağıtları, 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet Tüfek ele geçirilmiş olup, şüphelilerin adli işlemlerine başlanılmıştır. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.