Esin Güral Argat’a, “Yönetim Katına Yön Veren Kadın Ödülü”

Güncel (DORUK) - DORUK GAZETESİ | 07.03.2024 - 14:39, Güncelleme: 07.03.2024 - 14:39 14318+ kez okundu.
 

Esin Güral Argat’a, “Yönetim Katına Yön Veren Kadın Ödülü”

Gürok Grup olarak kadınların güçlenmesini her zaman desteklediklerini belirten Gürok Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, “Kadınların iş dünyasındaki etkisini artırmak ve yönetim katındaki varlığımızı güçlendirmek adına çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Gürok Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, Ekonomi Gazetesi’nin düzenlediği Türkiye’nin Lider Kadınları Paneli ve Ödülleri’nde “Yönetim Katına Yön Veren Kadın Ödülü”nün sahibi oldu. Gürok Grup olarak kadınların güçlenmesini her zaman desteklediklerini belirten Gürok Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, “Kadınların iş dünyasındaki etkisini artırmak ve yönetim katındaki varlığımızı güçlendirmek adına çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Ekonomi Gazetesi tarafından, fırsat eşitliğini desteklemek, yapılan başarılı çalışmaları duyurmak ve ödüllendirmek amacıyla bu yıl 2’ncisinin düzenlediği Türkiye’nin Lider Kadınları Paneli ve Ödülleri’nin sahipleri, 6 Mart’ta Pera Palace Hotel’de düzenlenen ödül töreninde açıklandı. Kadınların her sektörde kendilerine eşit imkanlar ve çalışma fırsatlarını yakalaması için çalışmalar gerçekleştiren Gürok Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, “Yönetim Katına Yön Veren Kadın Ödülü”ne layık görüldü. “Kadın olmadan kalkınma olmaz ve refah bir toplum inşa edilemez” Törende konuşma yapan Gürok Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, "Kadınların iş dünyasındaki rollerini güçlendirmek ve liderlik pozisyonlarında daha etkin bir şekilde yer almalarını sağlamak en önemli misyonumuz. Bu doğrultuda, Gürok Grup olarak, kadınların iş dünyasındaki varlığını desteklemek ve yönetim katındaki etkilerini artırmak için çeşitli programlar ve politikalar geliştiriyoruz. Bu yolculuğumuzda aldığımız bu ödül, beni çok gururlandırdı. Kadınların iş dünyasındaki fırsat eşitliğine ve başarıya ulaşmalarını sağlamak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü kadın olmadan kalkınma olmaz ve refah bir toplum inşa edilemez. Umuyorum ki, önümüzdeki yıllarda artan oranda, iş yaşamı ve sanayide kadınlarımız görev alacak ve kalkınmanın taşıyıcı gücü olacaklar" diye konuştu.
Gürok Grup olarak kadınların güçlenmesini her zaman desteklediklerini belirten Gürok Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, “Kadınların iş dünyasındaki etkisini artırmak ve yönetim katındaki varlığımızı güçlendirmek adına çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Gürok Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, Ekonomi Gazetesi’nin düzenlediği Türkiye’nin Lider Kadınları Paneli ve Ödülleri’nde “Yönetim Katına Yön Veren Kadın Ödülü”nün sahibi oldu. Gürok Grup olarak kadınların güçlenmesini her zaman desteklediklerini belirten Gürok Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, “Kadınların iş dünyasındaki etkisini artırmak ve yönetim katındaki varlığımızı güçlendirmek adına çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Ekonomi Gazetesi tarafından, fırsat eşitliğini desteklemek, yapılan başarılı çalışmaları duyurmak ve ödüllendirmek amacıyla bu yıl 2’ncisinin düzenlediği Türkiye’nin Lider Kadınları Paneli ve Ödülleri’nin sahipleri, 6 Mart’ta Pera Palace Hotel’de düzenlenen ödül töreninde açıklandı. Kadınların her sektörde kendilerine eşit imkanlar ve çalışma fırsatlarını yakalaması için çalışmalar gerçekleştiren Gürok Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, “Yönetim Katına Yön Veren Kadın Ödülü”ne layık görüldü.

“Kadın olmadan kalkınma olmaz ve refah bir toplum inşa edilemez”

Törende konuşma yapan Gürok Grup Yönetim Kurulu Başkan Vekili Esin Güral Argat, "Kadınların iş dünyasındaki rollerini güçlendirmek ve liderlik pozisyonlarında daha etkin bir şekilde yer almalarını sağlamak en önemli misyonumuz. Bu doğrultuda, Gürok Grup olarak, kadınların iş dünyasındaki varlığını desteklemek ve yönetim katındaki etkilerini artırmak için çeşitli programlar ve politikalar geliştiriyoruz. Bu yolculuğumuzda aldığımız bu ödül, beni çok gururlandırdı. Kadınların iş dünyasındaki fırsat eşitliğine ve başarıya ulaşmalarını sağlamak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Çünkü kadın olmadan kalkınma olmaz ve refah bir toplum inşa edilemez. Umuyorum ki, önümüzdeki yıllarda artan oranda, iş yaşamı ve sanayide kadınlarımız görev alacak ve kalkınmanın taşıyıcı gücü olacaklar" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.