DEVLET HATUN MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE, TÜKETİCİ FARKINDALIĞI

Eğitim (DORUK) - DORUK GAZETESİ | 23.05.2024 - 23:56, Güncelleme: 24.05.2024 - 20:34 6844+ kez okundu.
 

DEVLET HATUN MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE, TÜKETİCİ FARKINDALIĞI

DEVLET HATUN MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE, TÜKETİCİ FARKINDALIĞI
Devlet Hatun MTA Lisesinde düzenlenen etkinlikle bu önemli günü kutlandı. Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürü Sn. Avni DİLBER ve Genel Müdür Yardımcısı Sn. Bayram UZUNOĞUL, Devlet Hatun MTAL Bilinçli Tüketici Kulübü'nün davetlisi olarak etkinliğe katıldılar ve adı geçen okulumuz öğrencilerine çevrim içi olarak hitap ettiler. Bilinçli Tüketici Kulübü rehber öğretmeni Cüneyt KÖŞE, 27. Tüketici Konseyi'nde Sn. DİLBER ve Sn. UZUNOĞUL ile öğrencilerinin buluşması için söz almıştı. Bu toplantı bugün gerçekleştirildi. Sn. DİLBER, konuşmasında öğrencilerimizin önemli bir sorumluluk altında olduklarını vurgulayarak, "Bu makamlara gelecekte sizler geleceksiniz, bu yüzden bugünlerinizi iyi değerlendirmelisiniz" dedi. Öğrencilerin yönlendirdiği soruları da cevaplayan Sn. Genel Müdür, "Sizlerin bilinçli tüketiciler olacağına ve çevrenizi de bilinçlendireceğinize hiç şüphem yok. Sizlerle bir arada olmaktan ve sizi tanımaktan çok memnun oldum. Hepinizi sevgiyle gözlerinizden öpüyorum" diyerek sözlerini tamamladı. Genel Müdür Yardımcısı Sn. UZUNOĞUL, ecdadımızın dürüstlüğüne vurgu yaparak, hileye başvuran esnafların-pabuçlarının dama atılmak suretiyle- işlerinden el çektirildiğini belirtti. Kısıtlı bağlantı nedeniyle öğrencilerle vedalaşamayan Bayram UZUNCAN, toplantı sonrasında kulüp rehber öğretmenini arayarak öğrencilere sevgi ve selamlarını iletti. - Doruk Cüneyt
DEVLET HATUN MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİNDE, TÜKETİCİ FARKINDALIĞI

Devlet Hatun MTA Lisesinde düzenlenen etkinlikle bu önemli günü kutlandı. Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürü Sn. Avni DİLBER ve Genel Müdür Yardımcısı Sn. Bayram UZUNOĞUL, Devlet Hatun MTAL Bilinçli Tüketici Kulübü'nün davetlisi olarak etkinliğe katıldılar ve adı geçen okulumuz öğrencilerine çevrim içi olarak hitap ettiler.

Bilinçli Tüketici Kulübü rehber öğretmeni Cüneyt KÖŞE, 27. Tüketici Konseyi'nde Sn. DİLBER ve Sn. UZUNOĞUL ile öğrencilerinin buluşması için söz almıştı. Bu toplantı bugün gerçekleştirildi. Sn. DİLBER, konuşmasında öğrencilerimizin önemli bir sorumluluk altında olduklarını vurgulayarak, "Bu makamlara gelecekte sizler geleceksiniz, bu yüzden bugünlerinizi iyi değerlendirmelisiniz" dedi.

Öğrencilerin yönlendirdiği soruları da cevaplayan Sn. Genel Müdür, "Sizlerin bilinçli tüketiciler olacağına ve çevrenizi de bilinçlendireceğinize hiç şüphem yok. Sizlerle bir arada olmaktan ve sizi tanımaktan çok memnun oldum. Hepinizi sevgiyle gözlerinizden öpüyorum" diyerek sözlerini tamamladı. Genel Müdür Yardımcısı Sn. UZUNOĞUL, ecdadımızın dürüstlüğüne vurgu yaparak, hileye başvuran esnafların-pabuçlarının dama atılmak suretiyle- işlerinden el çektirildiğini belirtti. Kısıtlı bağlantı nedeniyle öğrencilerle vedalaşamayan Bayram UZUNCAN, toplantı sonrasında kulüp rehber öğretmenini arayarak öğrencilere sevgi ve selamlarını iletti. - Doruk Cüneyt

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.