Beyazay Derneği'nden birlik temalı organizasyon

Yerel 02.06.2024 - 17:13, Güncelleme: 12.06.2024 - 16:09 3108 kez okundu.
 

Beyazay Derneği'nden birlik temalı organizasyon

Beyazay Derneği'nden birlik temalı organizasyon
Kütahya Valisi Musa Işın, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Rektörler, Daire Müdürleri ve davetliler Türkiye Beyazay Derneği #Kütahya Şubesi tarafından düzenlenen “Geleneksel Birlik ve Beraberlik Kahvaltısı”na katıldı.   Programı düzenleyen Türkiye Beyazay Derneği Kütahya Şubesine teşekkür eden Vali Işın, "Bizi buluşturan derneğimize teşekkür ederim. Allah birlikteliğimizi daim etsin" dedi. “HİÇBİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ” İl genelinde dezavantajlı gruplara hizmet veren 12 civarında dernek bulunduğunu belirten Vali Işın, göreve başladığı günden beri dezavantajlı grupların dernekleriyle sürekli iletişim halinde olduğunu ve onların problemlerini çözmeye çalıştıklarını ifade etti. Sayın Valimiz, “Hiçbir zaman onları yalnız bırakmayacağımızı defaatle söyledim. Bu sözümüzü yerine getiriyoruz. İnşallah sözümüzü yerde bırakmayacağız" diye konuştu. “BİZE ULAŞAN HİÇBİR PROBLEMİ YERDE BIRAKMIYORUZ” Devletin gücüne ve kerim olduğuna dikkat çeken Işın, "Ülkemiz bugün ayakları üzerinde duran ender ülkelerden birisidir. Allah devletimizi daim etsin. Biz de devletimizin bize verdiği imkanlar ve güçle Kütahya'mızda bu durumda olan bütün derneklerimizi ve kardeşlerimizi kucaklıyoruz, kucaklamaya devam edeceğiz. Onların tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bize intikal eden hiçbir problemi yerde bırakmıyoruz. Bu bizim hem görevimizdir hem de vicdani bir meseledir" dedi. “İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN” Vali Işın, devletin şiarının "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" olduğunu belirterek, "Ecdadımızın gayesi de bu olmuştur. Kendi insanlarını yaşatmak, onları layık oldukları şekilde ihtiyaçlarını karşılamak bu bizim devletimizin öteden beri görevidir. Biz de inşallah müdahil olabilecek durumda olan bütün birimlerimizle, kurumlarımızla birlikte bu kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve ilimize güzel hizmetler yapmak için hep birlikteyiz" dedi. Programa telefonla katılan Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva da destekleri için katılımcılara teşekkür etti. Programa Kütahya Valisi Musa Işın, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Türkiye Beyazay Derneği Kütahya Şube Başkanı Halil Bilgiç, sivil toplum kuruluş temsilcileri, dernek üyeleri ve davetliler katıldı. - DORUK
Beyazay Derneği'nden birlik temalı organizasyon
Kütahya Valisi Musa Işın, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Rektörler, Daire Müdürleri ve davetliler Türkiye Beyazay Derneği #Kütahya Şubesi tarafından düzenlenen “Geleneksel Birlik ve Beraberlik Kahvaltısı”na katıldı.
 
Programı düzenleyen Türkiye Beyazay Derneği Kütahya Şubesine teşekkür eden Vali Işın, "Bizi buluşturan derneğimize teşekkür ederim. Allah birlikteliğimizi daim etsin" dedi.
▪️ “HİÇBİR ZAMAN YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ”
İl genelinde dezavantajlı gruplara hizmet veren 12 civarında dernek bulunduğunu belirten Vali Işın, göreve başladığı günden beri dezavantajlı grupların dernekleriyle sürekli iletişim halinde olduğunu ve onların problemlerini çözmeye çalıştıklarını ifade etti. Sayın Valimiz, “Hiçbir zaman onları yalnız bırakmayacağımızı defaatle söyledim. Bu sözümüzü yerine getiriyoruz. İnşallah sözümüzü yerde bırakmayacağız" diye konuştu.
▪️ “BİZE ULAŞAN HİÇBİR PROBLEMİ YERDE BIRAKMIYORUZ”
Devletin gücüne ve kerim olduğuna dikkat çeken Işın, "Ülkemiz bugün ayakları üzerinde duran ender ülkelerden birisidir. Allah devletimizi daim etsin. Biz de devletimizin bize verdiği imkanlar ve güçle Kütahya'mızda bu durumda olan bütün derneklerimizi ve kardeşlerimizi kucaklıyoruz, kucaklamaya devam edeceğiz. Onların tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bize intikal eden hiçbir problemi yerde bırakmıyoruz. Bu bizim hem görevimizdir hem de vicdani bir meseledir" dedi.
▪️ “İNSANI YAŞAT Kİ DEVLET YAŞASIN”
Vali Işın, devletin şiarının "İnsanı yaşat ki devlet yaşasın" olduğunu belirterek, "Ecdadımızın gayesi de bu olmuştur. Kendi insanlarını yaşatmak, onları layık oldukları şekilde ihtiyaçlarını karşılamak bu bizim devletimizin öteden beri görevidir. Biz de inşallah müdahil olabilecek durumda olan bütün birimlerimizle, kurumlarımızla birlikte bu kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılamak ve ilimize güzel hizmetler yapmak için hep birlikteyiz" dedi.
Programa telefonla katılan Türkiye Beyazay Derneği Genel Başkanı Lokman Ayva da destekleri için katılımcılara teşekkür etti.
Programa Kütahya Valisi Musa Işın, Kütahya Hava Er Eğitim Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mustafa Baş, Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, Türkiye Beyazay Derneği Kütahya Şube Başkanı Halil Bilgiç, sivil toplum kuruluş temsilcileri, dernek üyeleri ve davetliler katıldı. - DORUK
Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.