Prof. Dr. Veysel Eroğlu: Afyon ve Kütahya'ya Yatırım Çekme Gayretindeyiz

Güncel 14.10.2021 - 16:09, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 1543+ kez okundu.
 

Prof. Dr. Veysel Eroğlu: Afyon ve Kütahya'ya Yatırım Çekme Gayretindeyiz

Eski Orman ve Su İşleri Bakanı, Küresel İklim Değişikliği ve Kuraklıkla Mücadele Araştırma Komisyonu Başkanı, Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Kütahya Valisi Ali Çelik'i, Park Hayat Hastanesi, DPÜ, KSBÜ ve Tavşanlı Belediyesi'ni ziyaret etti. Vali Ali Çelik: Altıntaş Zafer Osb'nin Yüzde 85'i Tahsis Edildi Kütahya'nın genel durumu hakkında Eroğlu'nu bilgilendiren Vali Ali Çelik, "Kütahya'ya çok büyük katkılarınız olmuş, olmaya da devam ediyor. Hizmetleriniz ve desteklerinizden dolayı şehrimiz adına teşekkür ediyoruz. Altıntaş Zafer OSB'de 5 milyon m2 alanın yüzde 85'inin tahsis edildi. İki fabrikamız da inşaat izni için imar müracaatı bildiriminde bulundular. OSB'de, 2023 yılına kadar ciddi bir mesafe kat edeceğiz inşallah" ifadelerini kullandı.  Kütahya'nın fahri hemşehrisi olmaktan gurur duyduğunu belirten Veysel Eroğlu, Bakanlık döneminde Kütahya'ya güzel hizmetler yapmaktan duyduğu memnuniyeti paylaştı. "Yemyeşil bir Kütahya için gayret ettik" diyen Eroğlu, "Kütahya'ya 17 baraj, 6 gölet inşa ederek destan yazdık. Bakanlık görevim döneminde ihalesini yaptığımız 11 baraj ve gölete de başlanıyor. 103 tane derenin ıslahı yaptık, köprüler inşa ettik. 154 milyon fidanı Kütahya topraklarıyla buluşturduk" dedi. Altıntaş Zafer OSB'nin gelişimi için kendisinin de gayret göstereceğini söyleyen Eroğlu, "Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi olarak Orta Doğu'daki yatırımcılarla temas kurduk. Türkiye'deki yatırım imkanlarının çok iyi olduğunu söyledik. Afyon ve Kütahya'ya bu yatırımları çekmek için bir gayretimiz var" diye konuştu.  "Valimizin Çok Değerli Hizmetleri Var" Vali Ali Çelik'ten övgüyle söz eden Eroğlu, " Valimiz, iki taraftan da hemşehrim; hem Uşak'tan hem de Kütahya'dan. Kendisi, kaymakamlık, Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı, İller İdaresi Genel Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Valimizin, İçişleri Bakanlığımızda çok değerli hizmetleri var" dedi.  Ziyarette; İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Park Hayat Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı  Mustafa Enis Arabacı yer aldı. - DORUK

Eski Orman ve Su İşleri Bakanı, Küresel İklim Değişikliği ve Kuraklıkla Mücadele Araştırma Komisyonu Başkanı, Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Kütahya Valisi Ali Çelik'i, Park Hayat Hastanesi, DPÜ, KSBÜ ve Tavşanlı Belediyesi'ni ziyaret etti.

Vali Ali Çelik: Altıntaş Zafer Osb'nin Yüzde 85'i Tahsis Edildi

Kütahya'nın genel durumu hakkında Eroğlu'nu bilgilendiren Vali Ali Çelik, "Kütahya'ya çok büyük katkılarınız olmuş, olmaya da devam ediyor. Hizmetleriniz ve desteklerinizden dolayı şehrimiz adına teşekkür ediyoruz.

Altıntaş Zafer OSB'de 5 milyon m2 alanın yüzde 85'inin tahsis edildi. İki fabrikamız da inşaat izni için imar müracaatı bildiriminde bulundular. OSB'de, 2023 yılına kadar ciddi bir mesafe kat edeceğiz inşallah" ifadelerini kullandı. 

Kütahya'nın fahri hemşehrisi olmaktan gurur duyduğunu belirten Veysel Eroğlu, Bakanlık döneminde Kütahya'ya güzel hizmetler yapmaktan duyduğu memnuniyeti paylaştı. "Yemyeşil bir Kütahya için gayret ettik" diyen Eroğlu, "Kütahya'ya 17 baraj, 6 gölet inşa ederek destan yazdık. Bakanlık görevim döneminde ihalesini yaptığımız 11 baraj ve gölete de başlanıyor. 103 tane derenin ıslahı yaptık, köprüler inşa ettik. 154 milyon fidanı Kütahya topraklarıyla buluşturduk" dedi.

Altıntaş Zafer OSB'nin gelişimi için kendisinin de gayret göstereceğini söyleyen Eroğlu, "Cumhurbaşkanlığı Irak Özel Temsilcisi olarak Orta Doğu'daki yatırımcılarla temas kurduk. Türkiye'deki yatırım imkanlarının çok iyi olduğunu söyledik. Afyon ve Kütahya'ya bu yatırımları çekmek için bir gayretimiz var" diye konuştu. 

"Valimizin Çok Değerli Hizmetleri Var"

Vali Ali Çelik'ten övgüyle söz eden Eroğlu, " Valimiz, iki taraftan da hemşehrim; hem Uşak'tan hem de Kütahya'dan. Kendisi, kaymakamlık, Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı, İller İdaresi Genel Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Valimizin, İçişleri Bakanlığımızda çok değerli hizmetleri var" dedi. 

Ziyarette; İl Genel Meclisi Başkanı Musa Yılmaz, Park Hayat Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı  Mustafa Enis Arabacı yer aldı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.