Av. M. Sabit ÖZDOĞLAR - Gözlem
Köşe Yazarı
Av. M. Sabit ÖZDOĞLAR - Gözlem
 

Cezasızlık

Dün mübarek cuma günüydü. Yüce meclisimizin asil üyeleri günün uhrevi havasına uygun düşecek bir düzenleme yapmış. Eski, yeni ve gelecekteki milletvekillerinin trafik suçu işleme özgürlüğünü kazandıran bir düzenleme yapmış. Artık bundan kelli bütün eski,yeni ve gelecekteki milletvekilleri trafik ihlallerinden dolayı ceza ödemeyecek . Kırmızı ışık ta mı geçti, olsun hakkıdır. Fazla hız mı yaptı, olsun hakkıdır. Hakkıdır, hakka tapan vekilimin bunlar. Peki bunların cezasını kim ödeyecek. Millet. Millet ne güne duruyor. Alt tarafı birkaç bin, eski, yeni ve gelecek yılların  milletvekilleri toplasan bir kaç bini geçmez. Koskoca millet birkaç bin vekilin cezasını ödeyemeyecekse yazıklar olsun değil mi ? Bir de araçlar trafiğe milletvekili aracı olarak kaydolacak ya. Araca dokunulmazlık sağlanmış olacak.Oğlu, kızı, yeğeni bu aracı kullanırsa onların da cezası doğal olarak olmayacak .Olsun ,olacak o kadar değil mi ? Tabi bu milletin, milletvekillerinin trafik cezası ödemesi milletin çok zoruna gittiği için acil bir ihtiyaç olarak bunu yapmışlar. Önemli bir soruna çözüm getirmiş oldular.İktidarı,muhalefeti ile bütün milletvekilleri hiç itirazsız yapmışlar.Böyle milli meseleler siyaset üstüdür. Burada siyaset yapılmaz değil mi? Milli Birliğimizi göstermişler. Tebrik ediyoruz. Ha onlar da mesaj çekerek herkesin cumasını kutladılar. Bu görevi de hiç ihmal etmediler. Bir de bu cuma namaz kıldığımız camide yıllardır ilk defa bir ilk yaşadık. Ne mi ? Herhangi bir yer için yardım talebinde bulunmadılar. Bu hafta böyle hayırlı işleri görünce gururlandım. Siz vekillerinizle gurur duymadınız mı ?
Ekleme Tarihi: 09 Şubat 2025 - Pazar
Av. M. Sabit ÖZDOĞLAR - Gözlem

Cezasızlık

Dün mübarek cuma günüydü. Yüce meclisimizin asil üyeleri günün uhrevi havasına uygun düşecek bir düzenleme yapmış.
Eski, yeni ve gelecekteki milletvekillerinin trafik suçu işleme özgürlüğünü kazandıran bir düzenleme yapmış. Artık bundan kelli bütün eski,yeni ve gelecekteki milletvekilleri trafik ihlallerinden dolayı ceza ödemeyecek . Kırmızı ışık ta mı geçti, olsun hakkıdır. Fazla hız mı yaptı, olsun hakkıdır. Hakkıdır, hakka tapan vekilimin bunlar.
Peki bunların cezasını kim ödeyecek. Millet. Millet ne güne duruyor. Alt tarafı birkaç bin, eski, yeni ve gelecek yılların  milletvekilleri toplasan bir kaç bini geçmez. Koskoca millet birkaç bin vekilin cezasını ödeyemeyecekse yazıklar olsun değil mi ?
Bir de araçlar trafiğe milletvekili aracı olarak kaydolacak ya. Araca dokunulmazlık sağlanmış olacak.Oğlu, kızı, yeğeni bu aracı kullanırsa onların da cezası doğal olarak olmayacak .Olsun ,olacak o kadar değil mi ?
Tabi bu milletin, milletvekillerinin trafik cezası ödemesi milletin çok zoruna gittiği için acil bir ihtiyaç olarak bunu yapmışlar. Önemli bir soruna çözüm getirmiş oldular.İktidarı,muhalefeti ile bütün milletvekilleri hiç itirazsız yapmışlar.Böyle milli meseleler siyaset üstüdür. Burada siyaset yapılmaz değil mi? Milli Birliğimizi göstermişler. Tebrik ediyoruz.
Ha onlar da mesaj çekerek herkesin cumasını kutladılar. Bu görevi de hiç ihmal etmediler.
Bir de bu cuma namaz kıldığımız camide yıllardır ilk defa bir ilk yaşadık. Ne mi ? Herhangi bir yer için yardım talebinde bulunmadılar.
Bu hafta böyle hayırlı işleri görünce gururlandım. Siz vekillerinizle gurur duymadınız mı ?

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.
aohbet islami sohbetler omegle tv türk sohbet cinsel sohbet dini chat etanj armatür