Önsay: Seçimin Galibi Milli İradedir

Siyaset (DORUK) - DORUK GAZETESİ | 04.04.2024 - 00:56, Güncelleme: 04.04.2024 - 00:56 2497+ kez okundu.
 

Önsay: Seçimin Galibi Milli İradedir

Önsay: Seçimin Galibi Milli İradedir
31 Mart seçim sonuçlarının şehrimize, ilçelerimize ve beldelerimize hayırlı olmasını diliyorum diyen AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay: “14-28 Mayıs seçimlerinden sonra 9 ay boyunca yerel seçim sınavı için Ak Parti kadroları olarak gece gündüz sahada olduk. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve ana kadememiz ile bu süreçte 58bin hane ziyareti yaparak tüm kapıları çalmaya, tüm elleri sıkmaya ve tüm gönüllere girmeye çalıştık. Düzenlediğimiz Mahallede gezek var ve Mahalle Bizim Kütahya Bizim programlarımızda halkımızla bütünleştik, kucaklaştık. Fakat AK Parti olarak Kütahya Belediyesini kazanma hedefimize ulaşamadık, her olanda mutlaka bir hayır vardır. Halkımızın bu kararına saygı duyuyoruz. Her seçimin olduğu gibi bu seçimin de galibi Milli iradedir. Belediye Başkanlığı seçiminde 3. Parti olurken Belediye Meclis üyeliği seçiminde ise 1.Parti olduk ve Belediye Meclisinde 16 koltukla en büyük Parti grubu olduk. Milletimize bu teveccühü, güveni ve desteği için teşekkür ediyoruz. Halkımızın lehine olan tüm işlerin yanında olarak şehrimizi büyütme, geliştirme hedefine doğru yürümeye devam edeceğiz. Yine İl Genel Meclisi seçimlerinde de hem il merkezinde hem de il genelinde yine 1.parti olduk. Son 22 yılda olduğu gibi tüm Kütahya genelinde 546 köyümüz, 15 beldemiz, 12 İlçemiz ve şehir Merkezimizde İl Özel İdaremizin en doğru yatırım ve hizmetleri yerine getirmesi hususunda üzerimize düşen görevleri yapmaya devam edeceğiz. AK Parti olarak bugüne kadar olduğu gibi eser ve hizmet siyasetimizle farkımızı ortaya koymaya devam edeceğiz. Gönülleri fethetmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. - DORUK
Önsay: Seçimin Galibi Milli İradedir

31 Mart seçim sonuçlarının şehrimize, ilçelerimize ve beldelerimize hayırlı olmasını diliyorum diyen AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay: “14-28 Mayıs seçimlerinden sonra 9 ay boyunca yerel seçim sınavı için Ak Parti kadroları olarak gece gündüz sahada olduk. Kadın kollarımız, gençlik kollarımız ve ana kadememiz ile bu süreçte 58bin hane ziyareti yaparak tüm kapıları çalmaya, tüm elleri sıkmaya ve tüm gönüllere girmeye çalıştık.

Düzenlediğimiz Mahallede gezek var ve Mahalle Bizim Kütahya Bizim programlarımızda halkımızla bütünleştik, kucaklaştık. Fakat AK Parti olarak Kütahya Belediyesini kazanma hedefimize ulaşamadık, her olanda mutlaka bir hayır vardır. Halkımızın bu kararına saygı duyuyoruz. Her seçimin olduğu gibi bu seçimin de galibi Milli iradedir.

Belediye Başkanlığı seçiminde 3. Parti olurken Belediye Meclis üyeliği seçiminde ise 1.Parti olduk ve Belediye Meclisinde 16 koltukla en büyük Parti grubu olduk. Milletimize bu teveccühü, güveni ve desteği için teşekkür ediyoruz. Halkımızın lehine olan tüm işlerin yanında olarak şehrimizi büyütme, geliştirme hedefine doğru yürümeye devam edeceğiz.

Yine İl Genel Meclisi seçimlerinde de hem il merkezinde hem de il genelinde yine 1.parti olduk.

Son 22 yılda olduğu gibi tüm Kütahya genelinde 546 köyümüz, 15 beldemiz, 12 İlçemiz ve şehir Merkezimizde İl Özel İdaremizin en doğru yatırım ve hizmetleri yerine getirmesi hususunda üzerimize düşen görevleri yapmaya devam edeceğiz.

AK Parti olarak bugüne kadar olduğu gibi eser ve hizmet siyasetimizle farkımızı ortaya koymaya devam edeceğiz. Gönülleri fethetmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.