Unesco Logosu, Kullanım Hakkı Verilecek

Spor 28.10.2019 - 15:00, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3926+ kez okundu.
 

Unesco Logosu, Kullanım Hakkı Verilecek

Unesco Yaratıcı Şehirler Ağında Kütahya'mızın Sanatçı, Zanaatlar, İmalathane Ve Satış Mağazalarının Girişlerinde Sergilenmek Üzere Unesco Logosu Kullanım Hakkı Verilecektir.
Unesco Yaratıcı Şehirler Ağında Kütahya'mızın Sanatçı, Zanaatlar, İmalathane Ve Satış Mağazalarının Girişlerinde Sergilenmek Üzere Unesco Logosu Kullanım Hakkı Verilecektir. Konu İle İlgili Bir Açıklama Yapan Kütahya Çiniciler Fotoğrafçılar El Sanatları Odası Başkanı Sadık Erilbaylı: Unesco İl Koordinasyon Toplantısında Alınan Kararlar Doğrultusunda Kentsel Gelişme Danışmanlık Komitesi Kurulmasına Karar Verilmiş Ve Kurul Oluşturulduğu, Kurulda Unesco Logosunu Kullanmak İsteyen Sanatçılar, İşletmeler, Atölye, Dernek, Satış Mağazaları, İmalathaneler Vb. Şahıs Ve Kurumlar İçin Kriterler Belirlenmiş Ve Yönergenin Hazırlandığı, Kentsel Gelişme Danışmanlık Komitesi Toplantısında Alınan Kararlar Doğrultusunda Hazırlanan “Unesco Yaratıcı Şehirler Ağı Kapsamında, Sanatsal Faaliyette Bulunan Kişi, Kurum Ve Kuruluşlann Tespit Ve Kayıt İşlemlerine İlişkin Yönerge” Ve Müracaat Formları Hazırlanmıştır. Yönerge Ve Müracaat Formlarının İlimiz Merkezde Kültür-Sanat Alanında Faaliyet Gösteren Stk’lara (Dernek Ve Vakıflar) Bu Alanda Başvuru Yapan Kuruluşların Başvuru Formlarını 1 Kasım 2019 Cuma Günü Mesai Bitimine Kadar Kütahya Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü / Unesco Birimine Teslim Etmesi Gerekmektedir. Unesco Kütahya'da İcra Edilen 30 Çeşit Sanatsal Faaliyeti Kapsamaktadır Unesco Yaratıcı Şehirler Ağı Kapsamında Kütahya'da İcra Edilen Ve Kültürel Mirasımızın Bir Parçası Olarak Tanımlanabilecek Sanat Ve Zanaat Uygulamaları, Bu Yönerge Çerçevesinde Değerlendirilmekte Olup, 30 Çeşit Sanatı Kapsamaktadır. Bunlar; Ahşap İşlemeciliği, Bakır İşlemeciliği, Cam Sanatı, Cilt Sanatı, Çini Sanatı, Çömlekçilik, Deri İşletmeciliği, Dokumacılık, Ebru Sanatı, Elmas İşlemeciliği, Gravür Sanatı, Kumaş Boyama, Gümüş İşlemeciliği, Hat Sanatı, Kaşi-Tıraş Sanatı, Kat'ı Sanatı, Kazaziye Sanatı, Keçe Sanatı, Kitre Bebek Sanatı, Minyatür Sanatı, Mozaik Sanatı, Nakış İşlemeciliği, Oya İşlemeciliği, Resim Sanatı, Rölyef Sanatı, Seramik Sanatı, Takı Tasarımı, Taş İşlemeciliği, Tezhip Sanatı, Vitray Sanatı, Diğer Faaliyet Alanlarını Kapsamaktadır" dedi. - DORUK Fatma Çakır
Unesco Yaratıcı Şehirler Ağında Kütahya'mızın Sanatçı, Zanaatlar, İmalathane Ve Satış Mağazalarının Girişlerinde Sergilenmek Üzere Unesco Logosu Kullanım Hakkı Verilecektir.

Unesco Yaratıcı Şehirler Ağında Kütahya'mızın Sanatçı, Zanaatlar, İmalathane Ve Satış Mağazalarının Girişlerinde Sergilenmek Üzere Unesco Logosu Kullanım Hakkı Verilecektir.

Konu İle İlgili Bir Açıklama Yapan Kütahya Çiniciler Fotoğrafçılar El Sanatları Odası Başkanı Sadık Erilbaylı: Unesco İl Koordinasyon Toplantısında Alınan Kararlar Doğrultusunda Kentsel Gelişme Danışmanlık Komitesi Kurulmasına Karar Verilmiş Ve Kurul Oluşturulduğu, Kurulda Unesco Logosunu Kullanmak İsteyen Sanatçılar, İşletmeler, Atölye, Dernek, Satış Mağazaları, İmalathaneler Vb. Şahıs Ve Kurumlar İçin Kriterler Belirlenmiş Ve Yönergenin Hazırlandığı,

Kentsel Gelişme Danışmanlık Komitesi Toplantısında Alınan Kararlar Doğrultusunda Hazırlanan “Unesco Yaratıcı Şehirler Ağı Kapsamında, Sanatsal Faaliyette Bulunan Kişi, Kurum Ve Kuruluşlann Tespit Ve Kayıt İşlemlerine İlişkin Yönerge” Ve Müracaat Formları Hazırlanmıştır.

Yönerge Ve Müracaat Formlarının İlimiz Merkezde Kültür-Sanat Alanında Faaliyet Gösteren Stk’lara (Dernek Ve Vakıflar) Bu Alanda Başvuru Yapan Kuruluşların Başvuru Formlarını 1 Kasım 2019 Cuma Günü Mesai Bitimine Kadar Kütahya Belediyesi Kültür Ve Sosyal İşler Müdürlüğü / Unesco Birimine Teslim Etmesi Gerekmektedir.

Unesco Kütahya'da İcra Edilen 30 Çeşit Sanatsal Faaliyeti Kapsamaktadır

Unesco Yaratıcı Şehirler Ağı Kapsamında Kütahya'da İcra Edilen Ve Kültürel Mirasımızın Bir Parçası Olarak Tanımlanabilecek Sanat Ve Zanaat Uygulamaları, Bu Yönerge Çerçevesinde Değerlendirilmekte Olup, 30 Çeşit Sanatı Kapsamaktadır. Bunlar; Ahşap İşlemeciliği, Bakır İşlemeciliği, Cam Sanatı, Cilt Sanatı, Çini Sanatı, Çömlekçilik, Deri İşletmeciliği, Dokumacılık, Ebru Sanatı, Elmas İşlemeciliği, Gravür Sanatı, Kumaş Boyama, Gümüş İşlemeciliği, Hat Sanatı, Kaşi-Tıraş Sanatı, Kat'ı Sanatı, Kazaziye Sanatı, Keçe Sanatı, Kitre Bebek Sanatı, Minyatür Sanatı, Mozaik Sanatı, Nakış İşlemeciliği, Oya İşlemeciliği, Resim Sanatı, Rölyef Sanatı, Seramik Sanatı, Takı Tasarımı, Taş İşlemeciliği, Tezhip Sanatı, Vitray Sanatı, Diğer Faaliyet Alanlarını Kapsamaktadır" dedi. - DORUK Fatma Çakır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.