MHP Kütahya Heyeti Ankara’da Bakanlarla Buluştu

Siyaset (DORUK) - DORUK GAZETESİ | 09.10.2024 - 10:58, Güncelleme: 09.10.2024 - 10:59 4425 kez okundu.
 

MHP Kütahya Heyeti Ankara’da Bakanlarla Buluştu

31 Mart yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket partisinden aday olarak seçilen ilçe ve belde belediye başkanları, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ile birlikte Ankara’da bakanlar ile görüşerek, yaptıkları projeler için destek istediler.
31 Mart yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket partisinden aday olarak seçilen ilçe ve belde belediye başkanları, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ile birlikte Ankara’da bakanlar ile görüşerek, yaptıkları projeler için destek istediler. MHP'nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in Beştepe'deki anıt mezarını da ziyaret eden Belediye başkanları MHP Genel Merkezinde MHP Lideri Devlet Bahçeli’de ziyaret etti.   Aizanoi’ye Daha Fazla Ödenek Gelecek Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya’da tarihinde ilk defa altı ilçe ve beş belde belediyesini kazanarak rekor kırmıştı. 31 Martta bölgelerinde seçimi kazanan on bir belediye başkanı, MHP Kütahya Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Başkan Vekili Ahmet Erbaş ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret etti. Ziyaretin ardından Kütahya heyeti ile kısa bir değerlendirme toplantısı yapan bakan Ersoy, Kütahya’ya bakanlığa bağlı olarak düzenlenen birçok etkinliğin Kütahya’da yapılacağını, Aizanoi Antik Kentine daha fazla bütçe ayrılacağını söyledi.   Emet İlçesine Yeni Hükümet Konağı Adeta Ankara’ya çıkartma yapan MHP Kütahya Heyeti, Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı ziyaret etti. Ziyarette belediye başkanları ilçe beldeleri için isteklerini ve projelerini bakan Yerlikaya’ya iletti. Yakın zamanda Kütahya’yı geleceğini söyleyen bakan Yerlikaya, Emet yeni hükûmet konağının 2025 yılı bütçesine alınacağını belirtti.     Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Ve İller Bankası Ziyareti MHP Kütahya heyeti, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ’ı ziyaret ederek, ilçe beldelerdeki sosyal hizmet projeleri hakkında bilgiler verdi. Kütahya’da iki kadın belediye başkanının olmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden bakan Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ, başkanlara görevlerinde başarılar diledi. Bakanlık ziyaretinin ardından İLLER BANKASI Genel Müdürü Recep Türk’ü ‘de ziyaret eden heyet burada bir çok proje hakkında bir toplantı gerçekleştirdiler. İller Bankası Genel Müdürü Recep Türk, Emet Belediyesindeki Emekli İkramiye sorununun çözüleceğini belirtti. - DORUK
31 Mart yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket partisinden aday olarak seçilen ilçe ve belde belediye başkanları, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ile birlikte Ankara’da bakanlar ile görüşerek, yaptıkları projeler için destek istediler.

31 Mart yerel seçimlerinde Milliyetçi Hareket partisinden aday olarak seçilen ilçe ve belde belediye başkanları, MHP Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş ile birlikte Ankara’da bakanlar ile görüşerek, yaptıkları projeler için destek istediler. MHP'nin kurucu Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in Beştepe'deki anıt mezarını da ziyaret eden Belediye başkanları MHP Genel Merkezinde MHP Lideri Devlet Bahçeli’de ziyaret etti.

 

Aizanoi’ye Daha Fazla Ödenek Gelecek

Milliyetçi Hareket Partisi Kütahya’da tarihinde ilk defa altı ilçe ve beş belde belediyesini kazanarak rekor kırmıştı. 31 Martta bölgelerinde seçimi kazanan on bir belediye başkanı, MHP Kütahya Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Başkan Vekili Ahmet Erbaş ile birlikte Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’u ziyaret etti. Ziyaretin ardından Kütahya heyeti ile kısa bir değerlendirme toplantısı yapan bakan Ersoy, Kütahya’ya bakanlığa bağlı olarak düzenlenen birçok etkinliğin Kütahya’da yapılacağını, Aizanoi Antik Kentine daha fazla bütçe ayrılacağını söyledi.

 

Emet İlçesine Yeni Hükümet Konağı

Adeta Ankara’ya çıkartma yapan MHP Kütahya Heyeti, Türkiye Cumhuriyeti İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’yı ziyaret etti. Ziyarette belediye başkanları ilçe beldeleri için isteklerini ve projelerini bakan Yerlikaya’ya iletti. Yakın zamanda Kütahya’yı geleceğini söyleyen bakan Yerlikaya, Emet yeni hükûmet konağının 2025 yılı bütçesine alınacağını belirtti.

 

 

Aile Ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Ve İller Bankası Ziyareti

MHP Kütahya heyeti, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ’ı ziyaret ederek, ilçe beldelerdeki sosyal hizmet projeleri hakkında bilgiler verdi. Kütahya’da iki kadın belediye başkanının olmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade eden bakan Mahinur ÖZDEMİR GÖKTAŞ, başkanlara görevlerinde başarılar diledi. Bakanlık ziyaretinin ardından İLLER BANKASI Genel Müdürü Recep Türk’ü ‘de ziyaret eden heyet burada bir çok proje hakkında bir toplantı gerçekleştirdiler. İller Bankası Genel Müdürü Recep Türk, Emet Belediyesindeki Emekli İkramiye sorununun çözüleceğini belirtti. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.