AK Parti'den Kütahya Belediye Başkanı'na Ziyaret

Siyaset (DORUK) - DORUK GAZETESİ | 13.05.2024 - 21:19, Güncelleme: 16.05.2024 - 00:21 5591+ kez okundu.
 

AK Parti'den Kütahya Belediye Başkanı'na Ziyaret

AK Parti'den Kütahya Belediye Başkanı'na Ziyaret
AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa ÖNSAY ve AK Parti Kütahya Milletvekilleri Adil BİÇER, Mehmet DEMİR, İsmail Çağlar BAYIRCI Kütahya Belediye Başkanı Eyüp KAHVECİ'yi makamında ziyaret etti. AK Parti İl Başkanı ve Milletvekilleri, daha önceki dönemlerde başlatılan Kütahya için Yeni Kütahya modeli Kütahya için sekteye uğramadan birlikte hareket edilmesini, Kütahya menfaatine olacak her noktada Kütahya Belediye meclisinde de yanlarında olduklarını, yanlış buldukları Kütahya'nın zararına olacak konularında karşılarında yer alacaklarını belirttiler. Kütahya Belediye Başkanı Eyüp KAHVECİ ise ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, önyargılı bakılmaması gerektiğini mevcut 2 milyon borcun olduğu Belediye'nin gelirlerini artırıp, hareket kabiliyeti sağlamak istediğini; israf etmeyip, kaynakları etkin kullanacaklarını belirtti. Yolsuzluk yapmayacaklarını haram lokma yemeyeceklerini; "birlikte Kütahya için el ele verelim, birlikte hareket edelim" dedi. - DORUK Fatma
AK Parti'den Kütahya Belediye Başkanı'na Ziyaret

AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa ÖNSAY ve AK Parti Kütahya Milletvekilleri Adil BİÇER, Mehmet DEMİR, İsmail Çağlar BAYIRCI Kütahya Belediye Başkanı Eyüp KAHVECİ'yi makamında ziyaret etti.

AK Parti İl Başkanı ve Milletvekilleri, daha önceki dönemlerde başlatılan Kütahya için Yeni Kütahya modeli Kütahya için sekteye uğramadan birlikte hareket edilmesini, Kütahya menfaatine olacak her noktada Kütahya Belediye meclisinde de yanlarında olduklarını, yanlış buldukları Kütahya'nın zararına olacak konularında karşılarında yer alacaklarını belirttiler. Kütahya Belediye Başkanı Eyüp KAHVECİ ise ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, önyargılı bakılmaması gerektiğini mevcut 2 milyon borcun olduğu Belediye'nin gelirlerini artırıp, hareket kabiliyeti sağlamak istediğini; israf etmeyip, kaynakları etkin kullanacaklarını belirtti. Yolsuzluk yapmayacaklarını haram lokma yemeyeceklerini; "birlikte Kütahya için el ele verelim, birlikte hareket edelim" dedi. - DORUK Fatma

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.