AK Parti İl Başkanı ÖNSAY: Haddinizi Bilin !

Dünya (DORUK) - DORUK GAZETESİ | 27.12.2023 - 13:59, Güncelleme: 28.12.2023 - 13:59 2765+ kez okundu.
 

AK Parti İl Başkanı ÖNSAY: Haddinizi Bilin !

AK Parti İl Başkanı ÖNSAY: Haddinizi Bilin !
AK Parti İl Başkanı ÖNSAY: " CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz haddinizi bilin! Bugün CHP Genel Başkanı Özgür Özel grup toplantısında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alarak, Cumhurbaşkanımıza ‘hain’ imasında bulunmuş, Türk milletinin çoğunluğu ile 22 senedir ülkemizin lideri olan Sayın Erdoğan’a haddini aşarak bir takım hakaretlerde bulunmuştur. Akıl hocalarının izinde yürümeye devam eden CHP, kongrelerinde zihniyet değil sadece isim değiştirmiştir. Aynısının orta yaşlısı olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kongresinde terörist Selahattin Demirtaş’a selam göndermesiyle kimden ve kimlerden akıl aldığı milletimizin aklında bir kez daha yer etmiştir. Özgür Özel, biz hain aramıyoruz. Size bakınca görüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a suç bastırmak amacıyla ‘hain’ yakıştırması yapan Özgür Özel’e aynaya bakmasını söylüyoruz. Aynı zamanda Genel Başkanının sözcülüğü yaparak Cumhur İttifakımızın liderlerine ve Türk milletine hakaret eden bir şahıs daha var. Eski CHP Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, bugünün CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz’ın Cumhur İttifakı ortağımız, kıymet verdiğimiz Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Sayın Devlet Bahçeli hakkında ‘haddinizi bilin’ açıklaması yaparak Türk Milliyetçileri’ne ‘sözde milliyetçiler’ diye kurduğu cümleye şiddetle karşı çıkıyor ve kendisini kınamıyor, lanetliyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli, ülkemizin bekasını düşünerek her zaman devletten yana tavır almış; Türk Silahlı Kuvvetleri’mizi ve ordumuzun şerefli askerlerini her zaman başının üzerinde taşımış büyüklerimizdir. Sayın Devlet Bahçeli’ye had bilirmek, Zeliha Aksaz Şahbaz’ın haddine değildir! Ayrıca açıklamasının son cümlesinde, “Bu ülkenin namuslu insanlarını susturamayacaksınız.” diye bir ifade kullanarak görüşünü devletten ve milletten yana kullanan AK Partili ve MHPli vatandaşlarımızı namussuzlukla suçlamıştır. Yeniden söylüyoruz; Zeliha Aksaz Şahbaz’ın Türk milletine kurduğu bu cümlelerini kınamıyoruz, lanetliyoruz. Siz DEM’lenirken, biz şehit verdik. Haddinizi bilin!" dedi. - DORUK
AK Parti İl Başkanı ÖNSAY: Haddinizi Bilin !

AK Parti İl Başkanı ÖNSAY: " CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz haddinizi bilin!

Bugün CHP Genel Başkanı Özgür Özel grup toplantısında Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı hedef alarak, Cumhurbaşkanımıza ‘hain’ imasında bulunmuş, Türk milletinin çoğunluğu ile 22 senedir ülkemizin lideri olan Sayın Erdoğan’a haddini aşarak bir takım hakaretlerde bulunmuştur.

Akıl hocalarının izinde yürümeye devam eden CHP, kongrelerinde zihniyet değil sadece isim değiştirmiştir. Aynısının orta yaşlısı olan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in kongresinde terörist Selahattin Demirtaş’a selam göndermesiyle kimden ve kimlerden akıl aldığı milletimizin aklında bir kez daha yer etmiştir.

Özgür Özel, biz hain aramıyoruz. Size bakınca görüyoruz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a suç bastırmak amacıyla ‘hain’ yakıştırması yapan Özgür Özel’e aynaya bakmasını söylüyoruz.

Aynı zamanda Genel Başkanının sözcülüğü yaparak Cumhur İttifakımızın liderlerine ve Türk milletine hakaret eden bir şahıs daha var.

Eski CHP Kütahya İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, bugünün CHP Genel Başkan Yardımcısı Zeliha Aksaz Şahbaz’ın Cumhur İttifakı ortağımız, kıymet verdiğimiz Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Sayın Devlet Bahçeli hakkında ‘haddinizi bilin’ açıklaması yaparak Türk Milliyetçileri’ne ‘sözde milliyetçiler’ diye kurduğu cümleye şiddetle karşı çıkıyor ve kendisini kınamıyor, lanetliyoruz.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve MHP lideri Sayın Devlet Bahçeli, ülkemizin bekasını düşünerek her zaman devletten yana tavır almış; Türk Silahlı Kuvvetleri’mizi ve ordumuzun şerefli askerlerini her zaman başının üzerinde taşımış büyüklerimizdir.

Sayın Devlet Bahçeli’ye had bilirmek, Zeliha Aksaz Şahbaz’ın haddine değildir!

Ayrıca açıklamasının son cümlesinde, “Bu ülkenin namuslu insanlarını susturamayacaksınız.” diye bir ifade kullanarak görüşünü devletten ve milletten yana kullanan AK Partili ve MHPli vatandaşlarımızı namussuzlukla suçlamıştır.

Yeniden söylüyoruz; Zeliha Aksaz Şahbaz’ın Türk milletine kurduğu bu cümlelerini kınamıyoruz, lanetliyoruz.

Siz DEM’lenirken, biz şehit verdik.

Haddinizi bilin!" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.