Hemşerimiz CANTİMUR, Bakan Yardımcısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığına hemşerimiz Abdullah Erdem Cantimur atandı.

28 Mayıs'ta gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinin ardından yeniden göreve gelen Recep Tayyip Erdoğan, yeni kabineyi açıklamıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan karara göre yeni bakan yardımcılarının kimler olduğu belli oldu. Resmi Gazete de yayımlanan karara göre Mehmet Şimşek’in Bakan olarak görev yapacağı Yeni Hazine ve Maliye Bakanlığı Bakan Yardımcıları Abdullah Erdem Cantimur, İsmail İlhan Hatipoğlu, Osman Çelik, Zekeriya Kaya oldu. 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘ın tensip ve takdirleriyle Hazine ve Maliye Bakan Yardımcılığına hemşerimiz Sayın Abdullah Erdem Cantimur atanmıştır. Şehrimize, memleketimize hayırlı uğurlu olsun, Sayın Cantimur’ u tebrik ediyor Rabbim kolaylıklar versin.” İfadelerini kullandı.

 

Milletvekilleri ve Tavşanlı Heyetinden Ziyaret

Kütahya AK Parti Milletvekilleri, Tavşanlı Belediye Başkanı ve Tavşanlı heyeti göreve yeni atanan Bakan Yardımcımız Abdullah Erdem Cantimur’u makamında ziyaret etti.

Bakan Yardımcısı Cantimur: “Kütahya Milletvekillerimiz Adil Biçer, İsmail Çağlar Bayırcı, Mehmet Demir ve Ak Parti Tavşanlı İlçe Başkanımız Bilal Kıyak, ilçe YK üyeleri, İl Genel ve Belediye Mec. Üyeleri, Tavşanlı Belediye Başkanımız Mustafa Güler Hazine ve Maliye Bakanlığında ziyaretime geldiler. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Çok güzel çalışmalar yaptıklarını biliyorum. İnşallah en kısa zamanda ben de onları ziyaret edeceğim” ifadelerini kullandı.

Hazine Maliye Bakan Yardımcımız, hemşerimiz Abdullah Erdem Cantimur’a Doruk Gazetesi olarak görevinin hayırlı olmasını diliyoruz.

 

Abdullah Erdem Cantimur Kimdir?

1961 yılında Kütahya ili Simav ilçesinde dünyaya gelen Abdullah Erdem Cantimur, Anadolu Üniversitesi Kütahya İdari Bilimler Yüksek Okulu’ndan mezun olduktan sonra Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksek Okulu Öğretim Görevlisi olarak görev yaptı. Kütahya Serbest Muhasabeci Mali Müşavirler Odası’nda 4 dönem Yönetim Kurulu Üyesi olan Cantimur, 22. Dönem Kütahya Milletvekilliği görevini üstlendi. AK Parti Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi ve zamanda AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcılığı yapan Cantimur, 2012-2015 yıllarında Maliye Bakan Yardımcısı olarak görev yapmıştı. – DORUK