TEK Emeklileri Geleneksel Buluşması Yapıldı

Türkiye Elektrik Kurumundan geçmişte emekli olanların geleneksel olarak her yıl 2 defa gerçekleştirdikleri geleneksel buluşması Azot Bengisu tesislerinde yapıldı. Yaklaşık 70 emeklinin katıldığı buluşmaya diğer illerden katılamayanlar da mesajla veya görüntülü telefonla iştirak etmeye çalıştı. Eski Sendika Başkanlarından ve Genel Merkez Teşkilatlanma Genel Sekreteri Ahmet Arabacı da toplantıya katılanlar arasındaydı.

 

TEK Eski Müdürlerinden Nevzat Demiray, TESİŞ Eski Şube Başkanı Muhittin Kavak, Kazım Sayın ve Sami Eskikent’in organize ettiği programda hasret giderilirken aynı zamanda herkes birbiriyle helalleşti.

 

Seyitömer Termik Santrali emeklilerinin geleneksel olarak düzenlemiş olduğu çay sohbetleri serisi devam ediyor. Yılda iki kez tekrarlanan sohbet toplantılarının 2024 yılı son toplantısı azot Bengisu tesislerinde gerçekleşti. Birlik ve beraberlik içinde 50 yıla dayanan dostlukların yaşandığı geçmişten günümüze yansıyan hatıraların konuşulduğu toplantıya ilgi her zaman ki gibi büyüktü. Siyaset üstü bir anlayışla birlik ve beraberliğin, dayanışma ruhunun en güzel örneklerinin sergilendiği sohbet toplantısında sılai rahim yaparak helalleştiler. Aralarından ayrılan arkadaşlarını rahmetle anarak bir sonraki toplantıda buluşmak dileğiyle vedalaştılar. - DORUK

İgsaş