Zihnen ve Bedenen Sağlıklı Nesiller İçin Kitap Okuma Yarışması

Eğitim 24.04.2019 - 00:31, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3474+ kez okundu.
 

Zihnen ve Bedenen Sağlıklı Nesiller İçin Kitap Okuma Yarışması

Kütahya Eğitim-Bir-Sen 1 No’lu Şubesi ve Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile bu yıl 5.’si düzenlenen "Zihnen ve Bedenen Sağlıklı Nesiller için Kitap Okuma Yarışması" Sınavımız Kütahya'nın 12 ilçesinde ve Merkez ilçemizde gerçekleştirildi. 5.’si düzenlenen Kitap Okuma Yarışması çerçevesinde 30 ayrı sınav merkezinde 371 salonda, 400 den fazla gönüllü görevli eğitimcimizle gerçekleştirdik. Kitap Okuma Yarışması 5-6 ve 7-8. Sınıflar ile lise öğrencileri olmak üzere üç kategoride yapıldı. Üç kategoride dereceye giren ilk 43 öğrenci toplamda 129 bisiklet, ilk 3 dereceye giren öğrenciler altın ve her kategori birincisi Kudüs gezisi ile ödüllendirilecek. Ortaokul 5. 6. ortaokul 7. 8. ve liseler olmak üzere 3 kategoride 4’ er kitap seçilmiş olup bu kitaplardan 100 soru yöneltilerek yapılan sınav tamamlandı. - DORUK

Kütahya Eğitim-Bir-Sen 1 No’lu Şubesi ve Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliği ile bu yıl 5.’si düzenlenen "Zihnen ve Bedenen Sağlıklı Nesiller için Kitap Okuma Yarışması" Sınavımız Kütahya'nın 12 ilçesinde ve Merkez ilçemizde gerçekleştirildi.

5.’si düzenlenen Kitap Okuma Yarışması çerçevesinde 30 ayrı sınav merkezinde 371 salonda, 400 den fazla gönüllü görevli eğitimcimizle gerçekleştirdik.

Kitap Okuma Yarışması 5-6 ve 7-8. Sınıflar ile lise öğrencileri olmak üzere üç kategoride yapıldı. Üç kategoride dereceye giren ilk 43 öğrenci toplamda 129 bisiklet, ilk 3 dereceye giren öğrenciler altın ve her kategori birincisi Kudüs gezisi ile ödüllendirilecek.

Ortaokul 5. 6. ortaokul 7. 8. ve liseler olmak üzere 3 kategoride 4’ er kitap seçilmiş olup bu kitaplardan 100 soru yöneltilerek yapılan sınav tamamlandı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.