CHP İl Başkanı ŞAHBAZ: Birlikte Başaracağız

Siyaset 21.04.2023 - 23:08, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3249+ kez okundu.
 

CHP İl Başkanı ŞAHBAZ: Birlikte Başaracağız

CHP İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, Milletvekili adayları ile birlikte seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.
CHP İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, Milletvekili adayları ile birlikte seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Bayram pazarında hem esnafla hem de vatandaşlarla bir araya gelen heyet vatandaşların samimi yaklaşımlarıyla karşılaşmaktalar. Bir taraftan vatandaş ve esnaf ziyaretlerine, bir taraftan da Zafer Meydanındaki stantta hemşerilerimizin sorunlarını taleplerini aldıklarını belirterek, bir taraftan da sandık güvenliği eğitimlerini yaptıklarını anlatan Başkan Aksaz Şahbaz: “ Sandık güvenliği eğitimlerimiz büyük başarıyla devam ediyor, her vatandaşımızın oyunu sonuna dek savunacağız. Boş tek bir sandığımız kalmayacak!” ifadelerini kullandı. Hacı Bektaşı Veli Derneği’ni ziyaret sonrası CHP heyeti Kütahya Esnaf Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit ile bir araya geldiklerini belirten Başkan Aksaz Şahbaz: “Yakın ilgi ve samimiyetleri için Birlik Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Esnafımızın sorunlarını iktidarımızda biz çözeceğiz !” dedi. İlçelerde milletvekili adayları ile vatandaşlarla bir araya gelen CHP, ittifak ortağı partilerle de bir araya geldiler. Seçim çalışmalarına milletvekili aday adayı Eyüp Kahveci de iştirak ediyor. - DORUK
CHP İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, Milletvekili adayları ile birlikte seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

CHP İl Başkanı Zeliha Aksaz Şahbaz, Milletvekili adayları ile birlikte seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Bayram pazarında hem esnafla hem de vatandaşlarla bir araya gelen heyet vatandaşların samimi yaklaşımlarıyla karşılaşmaktalar.

Bir taraftan vatandaş ve esnaf ziyaretlerine, bir taraftan da Zafer Meydanındaki stantta hemşerilerimizin sorunlarını taleplerini aldıklarını belirterek, bir taraftan da sandık güvenliği eğitimlerini yaptıklarını anlatan Başkan Aksaz Şahbaz: “ Sandık güvenliği eğitimlerimiz büyük başarıyla devam ediyor, her vatandaşımızın oyunu sonuna dek savunacağız. Boş tek bir sandığımız kalmayacak!” ifadelerini kullandı.

Hacı Bektaşı Veli Derneği’ni ziyaret sonrası CHP heyeti Kütahya Esnaf Odaları Birliği Başkanı İbrahim Yiğit ile bir araya geldiklerini belirten Başkan Aksaz Şahbaz: “Yakın ilgi ve samimiyetleri için Birlik Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Esnafımızın sorunlarını iktidarımızda biz çözeceğiz !” dedi.

İlçelerde milletvekili adayları ile vatandaşlarla bir araya gelen CHP, ittifak ortağı partilerle de bir araya geldiler. Seçim çalışmalarına milletvekili aday adayı Eyüp Kahveci de iştirak ediyor. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.