AK Parti’de 7 İlçe Başkanı Atandı

Siyaset 27.08.2023 - 21:32, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3816+ kez okundu.
 

AK Parti’de 7 İlçe Başkanı Atandı

AK Parti Kütahya merkez ve ilçe Başkanlarının bazıları ayrılmıştı. Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan’ın ve genel merkezin tensipleriyle AK Parti Merkez İlçe, Tavşanlı, Simav, Emet, Aslanapa, Dumlupınar, Domaniç ilçe Başkanlıklarına yeni atamalar gerçekleşti.
AK Parti Kütahya merkez ve ilçe Başkanlarının bazıları görevinden affını isteyerek, ilçe başkanlığı görevlerinden ayrılmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve genel merkezin tensipleriyle Merkez İlçe, Tavşanlı, Simav, Emet, Aslanapa, Dumlupınar, Domaniç ilçe Başkanlıklarına yeni atamalar gerçekleşti. AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın ve Genel Merkezimizin Tensipleriyle; -AK Parti Merkez İlçe Başkanı olarak Hamit Çelik, -Tavşanlı İlçe Başkanı olarak Ali Özden, -Simav İlçe Başkanı olarak Orhan Akboğa, -Emet İlçe Başkanı Olarak Ali Ceylan, -Aslanapa İlçe Başkanı Olarak Zeki Öztürk, -Dumlupınar İlçe Başkanı Olarak Burak Van, -Domaniç İlçe Başkanı Olarak Numan Köksal Atanmış Bulunmaktadır. Yeni atanan Başkanlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Bu vesileyle önceki dönem ilçe Başkanlarımıza partimiz ve ilçelerimiz için gerçekleştirdikleri fedakârca çalışmaları nedeniyle şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Kütahya’mız için hep birlikte Durmak Yok, Çalışmaya Devam.” İfadelerini kullandı. – DORUK
AK Parti Kütahya merkez ve ilçe Başkanlarının bazıları ayrılmıştı. Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan’ın ve genel merkezin tensipleriyle AK Parti Merkez İlçe, Tavşanlı, Simav, Emet, Aslanapa, Dumlupınar, Domaniç ilçe Başkanlıklarına yeni atamalar gerçekleşti.

AK Parti Kütahya merkez ve ilçe Başkanlarının bazıları görevinden affını isteyerek, ilçe başkanlığı görevlerinden ayrılmıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ve genel merkezin tensipleriyle Merkez İlçe, Tavşanlı, Simav, Emet, Aslanapa, Dumlupınar, Domaniç ilçe Başkanlıklarına yeni atamalar gerçekleşti.

AK Parti İl Başkanı Mustafa Önsay: “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'ın ve Genel Merkezimizin Tensipleriyle;

-AK Parti Merkez İlçe Başkanı olarak Hamit Çelik,

-Tavşanlı İlçe Başkanı olarak Ali Özden,

-Simav İlçe Başkanı olarak Orhan Akboğa,

-Emet İlçe Başkanı Olarak Ali Ceylan,

-Aslanapa İlçe Başkanı Olarak Zeki Öztürk,

-Dumlupınar İlçe Başkanı Olarak Burak Van,

-Domaniç İlçe Başkanı Olarak Numan Köksal

Atanmış Bulunmaktadır.

Yeni atanan Başkanlarımıza görevlerinde başarılar diliyorum. Bu vesileyle önceki dönem ilçe Başkanlarımıza partimiz ve ilçelerimiz için gerçekleştirdikleri fedakârca çalışmaları nedeniyle şahsım ve partim adına teşekkür ediyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim eylesin. Kütahya’mız için hep birlikte Durmak Yok, Çalışmaya Devam.” İfadelerini kullandı. – DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.