Güral Seramik Ekibi, 6 Kişiyi Kurtardı

Güncel 09.02.2023 - 23:44, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3687+ kez okundu.
 

Güral Seramik Ekibi, 6 Kişiyi Kurtardı

Güral Seramik Ekibi, 6 Kişiyi Kurtardı
GÜRAL SERAMİK ARAMA KURTARMA EKİBİ 6 KİŞİYİ KURTARDI Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketi sonrası Antakya'daki arama- kurtarma çalışmalarında Güral Seramik ekibi de yer alıyor. Güral Seramik 29 Ekim Seramik Fabrikasının arama-kurtarma eğitimi almış tecrübeli personelinden oluşan ekip, pek çok vatandaşın enkaz altından canlı olarak kurtarılmasını sağlayan ekipler arasında yer aldı.  Bölgeye ayni ve nakdi yardımlarını sürdüren Güral Seramik Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral, "Antakya'ya gönderdiğimiz kurtarma ekibimiz 9 Şubat saat 18. 30 civarı 20 li yaşlarda genç bir erkeği , dün akşam saat 22 civarıda 4.5 yaşında bir kız çocuğu ve hamile bir kadın olmak üzere  dün ve bu gün 6 insanımızı sağ olarak çıkardılar. Kendileri ile iftihar ediyoruz. "dedi.
Güral Seramik Ekibi, 6 Kişiyi Kurtardı

GÜRAL SERAMİK ARAMA KURTARMA EKİBİ 6 KİŞİYİ KURTARDI

Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketi sonrası Antakya'daki arama- kurtarma çalışmalarında Güral Seramik ekibi de yer alıyor. Güral Seramik 29 Ekim Seramik Fabrikasının arama-kurtarma eğitimi almış tecrübeli personelinden oluşan ekip, pek çok vatandaşın enkaz altından canlı olarak kurtarılmasını sağlayan ekipler arasında yer aldı. 

Bölgeye ayni ve nakdi yardımlarını sürdüren Güral Seramik Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Güral, "Antakya'ya gönderdiğimiz kurtarma ekibimiz 9 Şubat saat 18. 30 civarı 20 li yaşlarda genç bir erkeği , dün akşam saat 22 civarıda 4.5 yaşında bir kız çocuğu ve hamile bir kadın olmak üzere  dün ve bu gün 6 insanımızı sağ olarak çıkardılar. Kendileri ile iftihar ediyoruz. "dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.