Kütahya Belediyesi'nden, Başarılı Sporculara Çanakkale Gezisi

Spor 12.08.2023 - 16:49, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4017+ kez okundu.
 

Kütahya Belediyesi'nden, Başarılı Sporculara Çanakkale Gezisi

Kütahya Belediyesi'nden, Başarılı Sporculara Çanakkale Gezisi
Kütahya Belediyesi'nden, Başarılı Sporculara Çanakkale Gezisi Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Belediyespor bünyesinde müsabakalara katılan başarı elde eden sporcuları Çanakkale gezisine gönderdi. 16 branşta gençlerimize spor imkânı sunan Kütahya Belediyespor Kulübümüz, birçok branşta aldığı ulusal ve uluslararası başarılar ile adından başarı ile söz ettiriyor. Sporcularımızın bu başarılarına kayıtsız kalmayan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, başarılarıyla şehrimizi gururlandıran sporcularımızı Çanakkale gezisiyle ödüllendirdi. Kütahya Belediyesi Hizmet Binası önünde toplanan sporcularımızı yolcu eden Başkan Işık, başarılarıyla gurur duyduğumuz sporcularımızı bir kez daha tebrik ederek onları yetiştiren ailelerine ve emek harcayan antrenörlerine teşekkürlerini iletti. Uğurlamaya gelen sporcularımızın aileleriyle de sohbet eden Başkan Işık, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, Spor Müdürü İsmail Şen, Kültür Sosyal Müdürü Yıldırım Akgün, Kütahya Belediyesporlu gençlerimize iyi yolculuklar diledi. - DORUK #kütahyabelediyesi #üretkenbelediyecilik #sosyalbelediyecilik #birliktebaşaracağız #kütahyabelediyespor #spor kutahyabel
Kütahya Belediyesi'nden, Başarılı Sporculara Çanakkale Gezisi

Kütahya Belediyesi'nden, Başarılı Sporculara Çanakkale Gezisi Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, Kütahya Belediyespor bünyesinde müsabakalara katılan başarı elde eden sporcuları Çanakkale gezisine gönderdi.

16 branşta gençlerimize spor imkânı sunan Kütahya Belediyespor Kulübümüz, birçok branşta aldığı ulusal ve uluslararası başarılar ile adından başarı ile söz ettiriyor. Sporcularımızın bu başarılarına kayıtsız kalmayan Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, başarılarıyla şehrimizi gururlandıran sporcularımızı Çanakkale gezisiyle ödüllendirdi.

Kütahya Belediyesi Hizmet Binası önünde toplanan sporcularımızı yolcu eden Başkan Işık, başarılarıyla gurur duyduğumuz sporcularımızı bir kez daha tebrik ederek onları yetiştiren ailelerine ve emek harcayan antrenörlerine teşekkürlerini iletti.

Uğurlamaya gelen sporcularımızın aileleriyle de sohbet eden Başkan Işık, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Damcı, Spor Müdürü İsmail Şen, Kültür Sosyal Müdürü Yıldırım Akgün, Kütahya Belediyesporlu gençlerimize iyi yolculuklar diledi. - DORUK

#kütahyabelediyesi #üretkenbelediyecilik #sosyalbelediyecilik #birliktebaşaracağız #kütahyabelediyespor #spor kutahyabel

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.