Yunus Timleri Göz Açtırmıyor

Asayiş 01.05.2021 - 17:58, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3496+ kez okundu.
 

Yunus Timleri Göz Açtırmıyor

Kütahya Merkez Fuat Paşa Mahallesinde bugün Yunus Timlerince yapılan kontrollerde 1 Ruhsatsız tüfek, 13 fişek ele geçirilmiş farklı araçta ise 340 pakette makaron sigara ele geçirmiştir. 13:45 sıralarında Yunus timlerince V.M. isimli şahsın sevk ve idaresindeki araç içerisinde yapılan aramada 1 Adet Ruhsatsız Tüfek ve 13 Adet Fişek ele geçirilerek gerekli işlemler için Polis Merkezine teslim edilmiştir. 14:30 sıralarında Yunus timlerince O.Y.A. isimli şahsın sevk ve idaresindeki  araç içerisinde yapılan aramada 340 Paket (6.800 Adet) içi kıyılmış tütünle doldurulmuş makaron sigara ele geçirilerek gerekli işlemler için Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir. - DORUK

Kütahya Merkez Fuat Paşa Mahallesinde bugün Yunus Timlerince yapılan kontrollerde 1 Ruhsatsız tüfek, 13 fişek ele geçirilmiş farklı araçta ise 340 pakette makaron sigara ele geçirmiştir.

13:45 sıralarında Yunus timlerince V.M. isimli şahsın sevk ve idaresindeki araç içerisinde yapılan aramada 1 Adet Ruhsatsız Tüfek ve 13 Adet Fişek ele geçirilerek gerekli işlemler için Polis Merkezine teslim edilmiştir.

14:30 sıralarında Yunus timlerince O.Y.A. isimli şahsın sevk ve idaresindeki  araç içerisinde yapılan aramada 340 Paket (6.800 Adet) içi kıyılmış tütünle doldurulmuş makaron sigara ele geçirilerek gerekli işlemler için Kaçakçılık Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğüne teslim edilmiştir. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.