Yunan Siyaset Bilimci, Kütahya Kültür Derneği'nde

Güncel 01.10.2021 - 00:12, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2794+ kez okundu.
 

Yunan Siyaset Bilimci, Kütahya Kültür Derneği'nde

Yunanistanlı Siyaset Bilimci Doç. Dr. Christos TEAZIS, Kütahya Kültür Derneği'ni ziyaret etti.
Yunanistanlı Siyaset Bilimci Doç. Dr. Christos TEAZIS, Kütahya Kültür Derneği'ni ziyaret etti.   Ankara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Karşılaştırmalı Siyaset Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Christos TEAZIS - 1975 yılında Atina'da doğan, Pantion Üniversitesi Kamu Yönetimini tamamladıktan sonra, yüksek lisans eğitimini ''Mhp ve Mhp'de Devlet Bahçeli'' dönemi konulu teziyle mülkiye'de tamamlamış ardından doktarasını ise ''Adalet ve Kalkınma Partisi: Türkiye'de Ekonomi ve Siyasetin Dönüşümü'' konulu teziyle vermiştir. Türkçe olarak yayınlanmış kitabı da bulanan Christos TEAZIS, Kütahya Kültür Derneği yönetim kurulu başkanı Süleyman MUSLU ve yönetim kurulunun da hazır bulunduğu ziyarette, derneğin çalışmaları hakkında TEAZIS'a  kısa bilgiler verildi. Tarihi ve güncel konular hakkında istişarelerde bulunuldu. Dernek başkanı MUSLU, Siyaset bilimci TEAZIS e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. - DORUK
Yunanistanlı Siyaset Bilimci Doç. Dr. Christos TEAZIS, Kütahya Kültür Derneği'ni ziyaret etti.

Yunanistanlı Siyaset Bilimci Doç. Dr. Christos TEAZIS, Kütahya Kültür Derneği'ni ziyaret etti.

 

Ankara Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümü Karşılaştırmalı Siyaset Ana Bilim Dalı Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Christos TEAZIS - 1975 yılında Atina'da doğan, Pantion Üniversitesi Kamu Yönetimini tamamladıktan sonra, yüksek lisans eğitimini ''Mhp ve Mhp'de Devlet Bahçeli'' dönemi konulu teziyle mülkiye'de tamamlamış ardından doktarasını ise ''Adalet ve Kalkınma Partisi: Türkiye'de Ekonomi ve Siyasetin Dönüşümü'' konulu teziyle vermiştir.

Türkçe olarak yayınlanmış kitabı da bulanan Christos TEAZIS, Kütahya Kültür Derneği yönetim kurulu başkanı Süleyman MUSLU ve yönetim kurulunun da hazır bulunduğu ziyarette, derneğin çalışmaları hakkında TEAZIS'a  kısa bilgiler verildi. Tarihi ve güncel konular hakkında istişarelerde bulunuldu.

Dernek başkanı MUSLU, Siyaset bilimci TEAZIS e ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.