Yıldızlar Yatırım Holding’den Milli Dayanışma Kampanyası’na 5 milyon TL’lik katkı

Güncel 07.04.2020 - 18:38, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3367+ kez okundu.
 

Yıldızlar Yatırım Holding’den Milli Dayanışma Kampanyası’na 5 milyon TL’lik katkı

Yıldızlar Yatırım Holding, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 5 milyon TL’lik katkıda bulunduğunu açıkladı.
Yıldızlar Yatırım Holding, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 5 milyon TL’lik katkıda bulunduğunu açıkladı. Koronavirüs (KOVİD-19) salgını tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini sürdürüyor. Salgının Türkiye’deki yaralarını sarabilmek için Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan ve kısa sürede büyük ilgi gören Milli Dayanışma Kmapanyası’na Türkiye’nin büyük şirketlerinden de destek yağdı. Bu kapsamda taşın altına elini koyan şirketlerden biri de Yıldızlar Yatırım Holding oldu. HER ZAMANKİNDEN GÜÇLÜ AYAĞA KALKACAĞIZ Kampanyaya 5 milyon TL’lik katkıda bulunduğunu duyuran şirket, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Yıldızlar Yatırım Holding olarak, tam 130 yıldır ülkemiz ve milletimiz için üretiyor, yatırım yapıyor, istihdam sağlıyoruz. Bugüne kadar yaşadığımız her türlü zorlukta ülkemizin, devletimizin yanında olmayı bir vatandaşlık görevi olarak gördük. Birlik ve beraberliğe her zamankinden fazla ihtiyaç duyduğumuz bu zorlu süreçte de bu görevi bir kez daha ifa etmenin gururunu yaşıyoruz. Bu kapsamda, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 5 milyon TL’lik katkıda bulunuyoruz. Gücünü birlik ve beraberliğinden alan bir millet olarak, bu zorlu süreci de dayanışma ruhu içinde geride bırakacak; her zamankinden güçlü ayağa kalkacağız. Hep birlikte, başarı hikayelerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.” KURULUŞU 1890 YILINA DAYANIYOR  Kuruluşu 1890’lı yıllara dayanan Yıldızlar Yatırım Holding, Türkiye’nin asırlık sanayi şirketleri arasında faaliyetlerini sürdürüyor. Yeniliğin ve girişimciliğin temsilcisi olan Yıldızlar Yatırım Holding, kurum kültürü ve üretim gücüyle küresel pazarın söz sahibi oyuncuları arasında yer alıyor. Orman ürünleri, gübre sanayi, deniz taşımacılığı, inşaat, gayrimenkul, sigorta, liman işletmeciliği ve kimya başta olmak üzere farklı sektörlerde başarı hikayesine imza atan grup, son olarak Yıldız Demir Çelik ile demir çelik alanına da giriş yaptı. Sürdürülebilir büyüme hedefleri doğrultusunda bugün, dünyanın 5 ayrı ülkesinde toplamda 13 tesisiyle üretimini sürdüren Yıldızlar Yatırım Holding, 4 bin 500’in üzerinde çalışanıyla, faaliyette bulunduğu her alanda başarı hikayesi yazmayı da sürdürüyor. 50’nin üzerinde ülkeye ihracat yapan grup, aynı zamanda, dünyanın farklı bölgelerinde gerçekleştirdiği yatırım ve ihracat gücüyle global pazarın da önemli bir oyuncusu olmaya devam ediyor. - DORUK
Yıldızlar Yatırım Holding, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 5 milyon TL’lik katkıda bulunduğunu açıkladı.

Yıldızlar Yatırım Holding, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 5 milyon TL’lik katkıda bulunduğunu açıkladı.

Koronavirüs (KOVİD-19) salgını tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisini sürdürüyor. Salgının Türkiye’deki yaralarını sarabilmek için Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan ve kısa sürede büyük ilgi gören Milli Dayanışma Kmapanyası’na Türkiye’nin büyük şirketlerinden de destek yağdı. Bu kapsamda taşın altına elini koyan şirketlerden biri de Yıldızlar Yatırım Holding oldu.

HER ZAMANKİNDEN GÜÇLÜ AYAĞA KALKACAĞIZ

Kampanyaya 5 milyon TL’lik katkıda bulunduğunu duyuran şirket, açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Yıldızlar Yatırım Holding olarak, tam 130 yıldır ülkemiz ve milletimiz için üretiyor, yatırım yapıyor, istihdam sağlıyoruz. Bugüne kadar yaşadığımız her türlü zorlukta ülkemizin, devletimizin yanında olmayı bir vatandaşlık görevi olarak gördük. Birlik ve beraberliğe her zamankinden fazla ihtiyaç duyduğumuz bu zorlu süreçte de bu görevi bir kez daha ifa etmenin gururunu yaşıyoruz. Bu kapsamda, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 5 milyon TL’lik katkıda bulunuyoruz. Gücünü birlik ve beraberliğinden alan bir millet olarak, bu zorlu süreci de dayanışma ruhu içinde geride bırakacak; her zamankinden güçlü ayağa kalkacağız. Hep birlikte, başarı hikayelerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.”

KURULUŞU 1890 YILINA DAYANIYOR 

Kuruluşu 1890’lı yıllara dayanan Yıldızlar Yatırım Holding, Türkiye’nin asırlık sanayi şirketleri arasında faaliyetlerini sürdürüyor. Yeniliğin ve girişimciliğin temsilcisi olan Yıldızlar Yatırım Holding, kurum kültürü ve üretim gücüyle küresel pazarın söz sahibi oyuncuları arasında yer alıyor. Orman ürünleri, gübre sanayi, deniz taşımacılığı, inşaat, gayrimenkul, sigorta, liman işletmeciliği ve kimya başta olmak üzere farklı sektörlerde başarı hikayesine imza atan grup, son olarak Yıldız Demir Çelik ile demir çelik alanına da giriş yaptı. Sürdürülebilir büyüme hedefleri doğrultusunda bugün, dünyanın 5 ayrı ülkesinde toplamda 13 tesisiyle üretimini sürdüren Yıldızlar Yatırım Holding, 4 bin 500’in üzerinde çalışanıyla, faaliyette bulunduğu her alanda başarı hikayesi yazmayı da sürdürüyor. 50’nin üzerinde ülkeye ihracat yapan grup, aynı zamanda, dünyanın farklı bölgelerinde gerçekleştirdiği yatırım ve ihracat gücüyle global pazarın da önemli bir oyuncusu olmaya devam ediyor. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.