Yıldızlar Grekoromen Grup Şampiyonası, Kütahya'da Yapıldı

03.03.2019 - 23:08, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 4180+ kez okundu.
 

Yıldızlar Grekoromen Grup Şampiyonası, Kütahya'da Yapıldı

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen ve Kütahya ev sahipliğinde, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) sponsorluğunda gerçekleştirilen Yıldızlar Grekoromen Grup Güreş Müsabakaları 3 - 4 Mart tarihlerinde Dumlupınar Kapalı Spor Salonunda 26 ilden, 308 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.
Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen ve Kütahya ev sahipliğinde,  Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) sponsorluğunda gerçekleştirilen Yıldızlar Grekoromen Grup Güreş Müsabakaları 3 - 4 Mart tarihlerinde Dumlupınar Kapalı Spor Salonunda 26 ilden, 308 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.  26 ilden 308 sporcunun yarışacağı Yıldızlar Greko-Romen Grup Güreş Müsabakaları açılış törenine Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Türkiye Güreş Federasyonu Genel Sekreteri Tahir Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Gayret, antrenörler, sporcular ve vatandaşlar katıldı. Müsabakaların Kütahya ev sahipliğinde gerçekleştirilmesinden mutluluk duyduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Gayret, sporculara başarılar diledi. Dereceye giren sporcuların Ankara'da düzenlenecek olan Türkiye Güreş Şampiyonasında temsil etmeye hak kazanacaklarını belirten Türkiye Güreş Federasyonu Kütahya İl Temsilcisi Doç. Dr. Adnan ERSOY: "Federasyonun temsilcisi olarak Güreş organizasyonunu yürütmekle sorumluyuz. İlimize, 26 ilden, 308 sporcu, 46 Antrenör, 24 Hakem geldiler, müsabakalarımız 2 gün boyunca yapılacak. Greko-Romen Yıldızlar Grup müsabakaları şeklinde yapılıyor. Şuanda Türkiye'nin 6 ilinde aynı anda Greko-Romen ve Serbest müsabakaları yapılıyor. Greko-Romen olanları ilimizde düzenliyoruz. Burada dereceye girecek sporcularımız, Türkiye Şampiyonasında Milli Takım Seçmelerinde yer alacaklar. Yoğun, beklenenin üzerinde bir katılım var. Organizasyonda herhangi bir aksaklık yok; Kütahya'mızda misafir ettiğimiz sporcu, Antrenör ve Hakemlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için bütün hazırlıklarımızı yaptık, devam ediyor. Size de göstermiş olduğunuz bu ilgiden dolayı teşekkür ederim, sağ olun." Dedi. Açılış töreninde Türkiye Güreş Federasyonu Genel Sekreteri Tahir Yılmaz tarafından Vali Dr. Ömer Toraman’a desteklerinden dolayı plaket takdim edildi. Gençlik Merkezi Halk Oyunları ekibi folklor gösterisi yaptı.  - DORUK
Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen ve Kütahya ev sahipliğinde, Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) sponsorluğunda gerçekleştirilen Yıldızlar Grekoromen Grup Güreş Müsabakaları 3 - 4 Mart tarihlerinde Dumlupınar Kapalı Spor Salonunda 26 ilden, 308 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.

Türkiye Güreş Federasyonu tarafından düzenlenen ve Kütahya ev sahipliğinde,  Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) sponsorluğunda gerçekleştirilen Yıldızlar Grekoromen Grup Güreş Müsabakaları 3 - 4 Mart tarihlerinde Dumlupınar Kapalı Spor Salonunda 26 ilden, 308 sporcunun katılımı ile gerçekleştirildi.

 26 ilden 308 sporcunun yarışacağı Yıldızlar Greko-Romen Grup Güreş Müsabakaları açılış törenine Kütahya Valisi Dr. Ömer Toraman, AK Parti Kütahya Milletvekili İshak Gazel, Türkiye Güreş Federasyonu Genel Sekreteri Tahir Yılmaz, Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Gayret, antrenörler, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

Müsabakaların Kütahya ev sahipliğinde gerçekleştirilmesinden mutluluk duyduğunu belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Feyzullah Gayret, sporculara başarılar diledi.

Dereceye giren sporcuların Ankara'da düzenlenecek olan Türkiye Güreş Şampiyonasında temsil etmeye hak kazanacaklarını belirten Türkiye Güreş Federasyonu Kütahya İl Temsilcisi Doç. Dr. Adnan ERSOY: "Federasyonun temsilcisi olarak Güreş organizasyonunu yürütmekle sorumluyuz. İlimize, 26 ilden, 308 sporcu, 46 Antrenör, 24 Hakem geldiler, müsabakalarımız 2 gün boyunca yapılacak.

Greko-Romen Yıldızlar Grup müsabakaları şeklinde yapılıyor.

Şuanda Türkiye'nin 6 ilinde aynı anda Greko-Romen ve Serbest müsabakaları yapılıyor. Greko-Romen olanları ilimizde düzenliyoruz. Burada dereceye girecek sporcularımız, Türkiye Şampiyonasında Milli Takım Seçmelerinde yer alacaklar.

Yoğun, beklenenin üzerinde bir katılım var. Organizasyonda herhangi bir aksaklık yok; Kütahya'mızda misafir ettiğimiz sporcu, Antrenör ve Hakemlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için bütün hazırlıklarımızı yaptık, devam ediyor. Size de göstermiş olduğunuz bu ilgiden dolayı teşekkür ederim, sağ olun." Dedi.

Açılış töreninde Türkiye Güreş Federasyonu Genel Sekreteri Tahir Yılmaz tarafından Vali Dr. Ömer Toraman’a desteklerinden dolayı plaket takdim edildi. Gençlik Merkezi Halk Oyunları ekibi folklor gösterisi yaptı.  - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.