Yeni Bir Lezzet

Spor 16.01.2021 - 00:15, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3568+ kez okundu.
 

Yeni Bir Lezzet

Nihat Usta Gaziantep Ocakbaşı hizmete girdi. 0552 00 2 37 44 ve 0274 502 13 27 numaralı telefonlardan kapınıza kadar paket servis hizmeti sunmaktadır.
Nihat Usta Gaziantep Ocakbaşı hizmete girdi. Ülkemizin gastronomi alanında tartışmasız lezzetlere imza atmış olan ve Unesco yaratıcı şehirler ağında gastronomi alanında ülkemizi temsil eden Gaziantep mutfağını lezzetini artık ilimizde de tadacağız. Gaziantepli Nihat Usta'nın Alipaşa Mah. Uygun Sok. B Blok 1/38 (Vip Gündem Altı) Kütahya'da hizmete açılan kebap ve pide salonu aynı zamanda mekan olarak grup yemeklerine de cevap verebilecek büyüklükte ve nitelikte dizayn edilmiş olup; Kütahyalı hemşerilerimize bu farklı lezzetleri tattırmaya başlamıştır.   Gaziantep'e özgü Kilis Tava, Pide çeşitleri, tavuk kanat, kuzu şiş, tavuk şiş, fırında tavuk, çiğer şiş, soğan kebabı, patlıcan kebabı, sebzeli kebap, tavuk sarma pirzola, fırın yemekleri, kanat, Adana, Urfa, Antep usülü lahmacun, Gaziantep pidesi'nin yanında tatlı olarak da Peynirli Künefe, Burma, Baklava, Fıstıklı Kadayıf'tan oluşan zengin bir menüyü müşterilerinin damak zevkine ve beğenisine sunmuştur. Ayrıca paket servis hizmeti için de 0552 00 2 37 44 ve 0274 502 13 27 numaralı telefonlardan kapınıza kadar hizmeti sunmaktadır. Nihat Usta Gaziantep Ocakbaşı yöresel kebap lezzetler group'a hayırlı işler ve hayırlı müşteriler dileriz. - DORUK
Nihat Usta Gaziantep Ocakbaşı hizmete girdi. 0552 00 2 37 44 ve 0274 502 13 27 numaralı telefonlardan kapınıza kadar paket servis hizmeti sunmaktadır.

Nihat Usta Gaziantep Ocakbaşı hizmete girdi.

Ülkemizin gastronomi alanında tartışmasız lezzetlere imza atmış olan ve Unesco yaratıcı şehirler ağında gastronomi alanında ülkemizi temsil eden Gaziantep mutfağını lezzetini artık ilimizde de tadacağız.

Gaziantepli Nihat Usta'nın Alipaşa Mah. Uygun Sok. B Blok 1/38 (Vip Gündem Altı) Kütahya'da hizmete açılan kebap ve pide salonu aynı zamanda mekan olarak grup yemeklerine de cevap verebilecek büyüklükte ve nitelikte dizayn edilmiş olup; Kütahyalı hemşerilerimize bu farklı lezzetleri tattırmaya başlamıştır.

 

Gaziantep'e özgü Kilis Tava, Pide çeşitleri, tavuk kanat, kuzu şiş, tavuk şiş, fırında tavuk, çiğer şiş, soğan kebabı, patlıcan kebabı, sebzeli kebap, tavuk sarma pirzola, fırın yemekleri, kanat, Adana, Urfa, Antep usülü lahmacun, Gaziantep pidesi'nin yanında tatlı olarak da Peynirli Künefe, Burma, Baklava, Fıstıklı Kadayıf'tan oluşan zengin bir menüyü müşterilerinin damak zevkine ve beğenisine sunmuştur.

Ayrıca paket servis hizmeti için de 0552 00 2 37 44 ve 0274 502 13 27 numaralı telefonlardan kapınıza kadar hizmeti sunmaktadır.

Nihat Usta Gaziantep Ocakbaşı yöresel kebap lezzetler group'a hayırlı işler ve hayırlı müşteriler dileriz. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.