2 atama 1 görevden alma

Güncel 02.08.2023 - 09:09, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3717+ kez okundu.
 

2 atama 1 görevden alma

Cumhurbaşkanlığı'nca iki bakanlıkta açık bulunan görevlere atama yapılırken, bir genel müdür yardımcısı görevden alındı. ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda açık bulunan Hazine Başkontrolörlüklerine AhmetTuğrul Öztürk, Çiğdem Kahveci, Ömer Kaçaran ve Erdem Erol atandı. Ticaret Bakanlığı'nda açık bulunan Ticaret Müfettişliği'ne yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren Ticaret Müfettiş Yardımcısı Masum Bayar'ın da ataması gerçekleştirildi. Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Berker görevden alındı.  

Cumhurbaşkanlığı'nca iki bakanlıkta açık bulunan görevlere atama yapılırken, bir genel müdür yardımcısı görevden alındı.

ANKARA (İGFA) - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan atama kararları bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre Hazine ve Maliye Bakanlığı'nda açık bulunan Hazine Başkontrolörlüklerine AhmetTuğrul Öztürk, Çiğdem Kahveci, Ömer Kaçaran ve Erdem Erol atandı.

Ticaret Bakanlığı'nda açık bulunan Ticaret Müfettişliği'ne yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren Ticaret Müfettiş Yardımcısı Masum Bayar'ın da ataması gerçekleştirildi.

Türkiye Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Berker görevden alındı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.