DEMİRAL: 2800 Asansörün Periyodik Muayenelere Yapılmakta

Güncel (DORUK) - DORUK GAZETESİ | 27.12.2023 - 19:41, Güncelleme: 27.12.2023 - 19:48 8997+ kez okundu.
 

DEMİRAL: 2800 Asansörün Periyodik Muayenelere Yapılmakta

Kütahya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve Kütahya Makine Mühendisleri Odası Kütahya Kredi ve Yurtlarında asansörlerle ilgili seminer düzenlendi.
Kütahya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve Kütahya Makine Mühendisleri Odası Kütahya Kredi ve Yurtlarında asansörlerle ilgili seminer düzenlendi. Ülke genelinde meydana gelen asansör kazalarından dolayı oluşan endişenin giderilmesi için Kütahya Gençlik Spor İl Müdürlüğüne bağlı Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Yerleşkesinde Yurt Müdürlüğü toplantı salonunda “Asansör Bakım ve İletme Yönetmeliği ve tarafların Sorumluluğuna dair bilgilendirme” semineri düzenlendi. Seminere Kütahya Gençlik Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yurt Müdürleri, bina sorumluları ve teknik personel katıldı. Seminerin sunumları Kütahya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve Kütahya Makine Mühendisleri Odası çalışanları tarafından yapıldı. Kütahya Makine Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Mehmet Alper Demiral “Kütahya Belediyesi ile imzalan sözleşmeyle İl Merkezinde 2800 asansörün bulunduğu ve yılda en az bir kere yapılan periyodik muayenelerle tüm asansörlere bakıldığını belirtti. Güvenli kentlerin oluşturulabilmesi için denetimlere maddi çıkar gözetmeksizin tarafsız bir gözle bakan odamız hemşerilerimizin sağlığı için çalışmalarına devam edeceğini belirtti. Seminerin Yurt Müdürlüğü idareci ve personeli için çok faydalı olduğunu ve bu seminerlerin il genelinde devam etmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca Aydın’ da vefat eden öğrenci kardeşimizin üzüntüsünü derinden hissettik ve bu tür kazaların bir daha meydana gelmemesi için hep birlikte gerekli önlemlerin alınması gerektiği ve bina sorumluların ve personelin eğitimin şart olduğunu dile getirdi. Kazalara yol açan ihmalleri giderebiliriz” dedi. - DORUK
Kütahya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve Kütahya Makine Mühendisleri Odası Kütahya Kredi ve Yurtlarında asansörlerle ilgili seminer düzenlendi.

Kütahya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve Kütahya Makine Mühendisleri Odası Kütahya Kredi ve Yurtlarında asansörlerle ilgili seminer düzenlendi.

Ülke genelinde meydana gelen asansör kazalarından dolayı oluşan endişenin giderilmesi için Kütahya Gençlik Spor İl Müdürlüğüne bağlı Dumlupınar Üniversitesi Evliya Çelebi Yerleşkesinde Yurt Müdürlüğü toplantı salonunda “Asansör Bakım ve İletme Yönetmeliği ve tarafların Sorumluluğuna dair bilgilendirme” semineri düzenlendi.

Seminere Kütahya Gençlik Spor İl Müdürlüğüne bağlı Yurt Müdürleri, bina sorumluları ve teknik personel katıldı. Seminerin sunumları Kütahya Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü ve Kütahya Makine Mühendisleri Odası çalışanları tarafından yapıldı.

Kütahya Makine Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Mehmet Alper Demiral “Kütahya Belediyesi ile imzalan sözleşmeyle İl Merkezinde 2800 asansörün bulunduğu ve yılda en az bir kere yapılan periyodik muayenelerle tüm asansörlere bakıldığını belirtti. Güvenli kentlerin oluşturulabilmesi için denetimlere maddi çıkar gözetmeksizin tarafsız bir gözle bakan odamız hemşerilerimizin sağlığı için çalışmalarına devam edeceğini belirtti.

Seminerin Yurt Müdürlüğü idareci ve personeli için çok faydalı olduğunu ve bu seminerlerin il genelinde devam etmesi gerektiğini belirtti. Ayrıca Aydın’ da vefat eden öğrenci kardeşimizin üzüntüsünü derinden hissettik ve bu tür kazaların bir daha meydana gelmemesi için hep birlikte gerekli önlemlerin alınması gerektiği ve bina sorumluların ve personelin eğitimin şart olduğunu dile getirdi. Kazalara yol açan ihmalleri giderebiliriz” dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Administrator Administrator
Administrator Administrator
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.