Basınımız Önemli Bir Görev Üstleniyor

Yerel 06.03.2023 - 13:49, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3884+ kez okundu.
 

Basınımız Önemli Bir Görev Üstleniyor

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak ve İl Genel Meclis Başkan Vekili Ramazan Aydemir, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Başkan Erkan Sağlam ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak ve İl Genel Meclis Başkan Vekili Ramazan Aydemir, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Başkan Erkan Sağlam ve yönetim kurulun hayırlı olsun dileklerini ilettiler. Ziyarette konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak basının önemine değinerek “Kütahya basınımız üstüne düşen görevi en iyi şekilde yapmakta ve toplumumuzu bilgilendirmektedir. Kütahya Gazeteciler Cemiyetimiz de en iyi şekilde çalışmalar yaptığını görüyoruz. Geçtiğimiz günlerde yaptığınız kongre yönetim kurulunuza ve üyelerinize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. İl Genel Meclis Başkan Vekili Ramazan Aydemir’de basının öneminin hiçbir zaman göz ardı edilemeyeceğini vurgulayarak “Tüm meslektaşlarım görevlerini harfiyen yapmakta ve iyi bir çalışma örneği sergilemektedirler. Bende üyesi bulunduğum ve yıllarca görev aldığım Kütahya Gazeteciler Cemiyetimizin yönetim kurulunu ve üyelerini tebrik ediyorum. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada en iyi şekilde hizmetlerine devam edeceklerinden hiç şüphem yok. Hayırlı uğurlu olsun” dedi. “Kütahya İçin Yapılan Çalışmalara Tam Desteğiz” Kütahya Gazeteciler Cemiyeti başkanı Erkan Sağlam da İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak ve İl Genel Meclis Başkan Vekili Ramazan Aydemir’e teşekkür ederek “Bizler her zaman birlik beraberlikten yana olduk ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Kütahya adına yapılan her çalışmaya tam destek vereceğimizi her zaman dile getiriyoruz. Kütahya adına çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. - DORUK
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak ve İl Genel Meclis Başkan Vekili Ramazan Aydemir, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Başkan Erkan Sağlam ve yönetim kuruluna hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak ve İl Genel Meclis Başkan Vekili Ramazan Aydemir, Gazeteciler Cemiyetini ziyaret ederek Başkan Erkan Sağlam ve yönetim kurulun hayırlı olsun dileklerini ilettiler.

Ziyarette konuşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak basının önemine değinerek “Kütahya basınımız üstüne düşen görevi en iyi şekilde yapmakta ve toplumumuzu bilgilendirmektedir. Kütahya Gazeteciler Cemiyetimiz de en iyi şekilde çalışmalar yaptığını görüyoruz. Geçtiğimiz günlerde yaptığınız kongre yönetim kurulunuza ve üyelerinize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

İl Genel Meclis Başkan Vekili Ramazan Aydemir’de basının öneminin hiçbir zaman göz ardı edilemeyeceğini vurgulayarak “Tüm meslektaşlarım görevlerini harfiyen yapmakta ve iyi bir çalışma örneği sergilemektedirler. Bende üyesi bulunduğum ve yıllarca görev aldığım Kütahya Gazeteciler Cemiyetimizin yönetim kurulunu ve üyelerini tebrik ediyorum. Bu güne kadar olduğu gibi bundan sonrada en iyi şekilde hizmetlerine devam edeceklerinden hiç şüphem yok. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

“Kütahya İçin Yapılan Çalışmalara Tam Desteğiz”

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti başkanı Erkan Sağlam da İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak ve İl Genel Meclis Başkan Vekili Ramazan Aydemir’e teşekkür ederek “Bizler her zaman birlik beraberlikten yana olduk ve bundan sonrada olmaya devam edeceğiz. Kütahya adına yapılan her çalışmaya tam destek vereceğimizi her zaman dile getiriyoruz. Kütahya adına çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.