Yapılandırmada Son Gün 31 Ağustos

Güncel 05.08.2021 - 21:27, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3197+ kez okundu.
 

Yapılandırmada Son Gün 31 Ağustos

7326 sayılı yapılandırma kanunundan yararlanmak isteyen mükellefler için son başvuru tarihi 31.08.2021'dir.
           7326 sayılı yapılandırma kanunundan yararlanmak isteyen mükellefler için son başvuru tarihi 31.08.2021'dir.           Kütahya Defterdarı Ömer Faruk ÖNEL'in yaptığı açıklamaya göre: "Yeni Yapılandırma Kanunu olan 7326 sayılı Kanundan yararlanmak için başvuru süresi 31.08.2021 tarihinde son bulacaktır.           Vatandaşlarımızın kapsama giren vergi ve ceza borcunu öğrenmek, taksitle ödeme yapabilmek, matrah ve vergi artırımı ile işletme kayıtlarının düzeltilmesi gibi imkanlardan yararlanmak için bağlı oldukları vergi dairelerine şahsen yada posta yoluyla veya Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi üzerinden başvurmaları gerekmektedir.           Öte yandan, Covid-19 pandemi koşulları nedeniyle, söz konusu başvuruların Gelir İdaresi Başkanlığı www.gib.gov.tr internet adresinden ve ödemelerin de aynı internet adresi ya da internet bankacılığı üzerinden yapılması hem çalışanların hem de mükelleflerin sağlığı açısından önem arz ettiği,           Tüm halkımıza önemle duyurulur" ifadelerini kullandı. -  DORUK 
7326 sayılı yapılandırma kanunundan yararlanmak isteyen mükellefler için son başvuru tarihi 31.08.2021'dir.

           7326 sayılı yapılandırma kanunundan yararlanmak isteyen mükellefler için son başvuru tarihi 31.08.2021'dir.

          Kütahya Defterdarı Ömer Faruk ÖNEL'in yaptığı açıklamaya göre: "Yeni Yapılandırma Kanunu olan 7326 sayılı Kanundan yararlanmak için başvuru süresi 31.08.2021 tarihinde son bulacaktır.

          Vatandaşlarımızın kapsama giren vergi ve ceza borcunu öğrenmek, taksitle ödeme yapabilmek, matrah ve vergi artırımı ile işletme kayıtlarının düzeltilmesi gibi imkanlardan yararlanmak için bağlı oldukları vergi dairelerine şahsen yada posta yoluyla veya Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi üzerinden başvurmaları gerekmektedir.

          Öte yandan, Covid-19 pandemi koşulları nedeniyle, söz konusu başvuruların Gelir İdaresi Başkanlığı www.gib.gov.tr internet adresinden ve ödemelerin de aynı internet adresi ya da internet bankacılığı üzerinden yapılması hem çalışanların hem de mükelleflerin sağlığı açısından önem arz ettiği,

          Tüm halkımıza önemle duyurulur" ifadelerini kullandı. -  DORUK 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.