Domaniç’e SAĞLAM Başkan Adayı

Siyaset (DORUK) - DORUK GAZETESİ | 23.11.2023 - 11:11, Güncelleme: 23.11.2023 - 11:11 5563+ kez okundu.
 

Domaniç’e SAĞLAM Başkan Adayı

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, Domaniç Belediye başkan aday adayı oldu.
Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, Domaniç Belediye başkan aday adayı oldu. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde süreç hızla devam ederken Cemiyet Başkanı Erkan Sağlam AK Parti’den aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi. Aday adaylığı başvurusu öncesinde Hayme Ana’nın kabrini ziyaret ederek burada dua eden Sağlam, daha sonra AK Parti Domaniç İlçe başkanlığına geçti. AK Parti Domaniç ilçe başkan vekili Selçuk Yardımcı’ya belgelerini teslim eden Sağlam, Domaniç’e hizmet için yola çıktıklarını belirtti. DOMANİÇ TARİHİ VE DOĞASIYLA TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL İLÇELERİNDEN Domaniç’te birlik beraberlik içinde çalışacaklarını ve hedeflerinin Domaniç’i daha ileriye taşımak olduğuna vurgu yapan Sağlam “Domaniç tarihi ve doğasıyla Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biridir. Kuruluşun topraklarında Domaniç halkımızla bir olup var gücümüzle çalışmak için hizmete talip olduk. Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve genel merkezimiz olmak üzere AK Parti il ve ilçe teşkilatlarımızın da desteğiyle bize görev verilmesi halinde Domaniç ilçemize hizmet için elimizden gelen gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Domaniç halkımızla inşallah birlik beraberlik içinde çalışarak, halkımızın dertleriyle dertlenip mutluluklarını paylaşarak ilçemizi birlikte daha iyi yerlere taşıyacağız” dedi. ERKAN SAĞLAM KİMDİR? 1 Ocak 1980 yılında Domaniç ilçesinde dünyaya gelen Erkan Sağlam, Kütahya ve Ankara merkezde önemli görevler aldı. 1994 yılında basın hayatına başlayan ve Çini Tv’de görev alan Sağlam, 1997 yılında Ankara’da Kanal 7’de görev aldı.  Kanal 7’nin TBMM kameramanlığı  görevinde de bulunan Sağlam, 5 yıllık görevinin ardından yine Ankara’da TV 5’de haber kameramanlığı ve ardından teknik yönetmenlik yaptı. 2008 yılında Kanal Biz-Business Chanel’da teknik koordinatörlük yapan Erkan Sağlam, 2009 yılında TRT’nin dış yapımlar bölümünde görüntü yönetmenliğini yaparak 1 yıl sonra Kütahya’ya memleketine geri döndü. Kütahya Merkez’de Destan TV’nin genel müdürlüğü görevini gerçekleştirirken, 2013 yılında Kütahya TV’yi satın aldı. 2014 yılında Gazete Kırküç’ü kuran Sağlam, 2017 yılında ise Kütahya Gazeteciler Cemiyeti başkanlığına seçildi. Halen bu görevine devam eden Başkan Sağlam, 2019 yılında Ege gazeteciler Federasyonu başkan yardımcısı olurken, 2020 yılında da Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Başkan yardımcılığına getirildi. Sağlam, evli ve 3 çocuk babasıdır.
Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, Domaniç Belediye başkan aday adayı oldu.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, Domaniç Belediye başkan aday adayı oldu.

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesinde süreç hızla devam ederken Cemiyet Başkanı Erkan Sağlam AK Parti’den aday adaylığı müracaatını gerçekleştirdi.

Aday adaylığı başvurusu öncesinde Hayme Ana’nın kabrini ziyaret ederek burada dua eden Sağlam, daha sonra AK Parti Domaniç İlçe başkanlığına geçti. AK Parti Domaniç ilçe başkan vekili Selçuk Yardımcı’ya belgelerini teslim eden Sağlam, Domaniç’e hizmet için yola çıktıklarını belirtti.

DOMANİÇ TARİHİ VE DOĞASIYLA

TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL İLÇELERİNDEN

Domaniç’te birlik beraberlik içinde çalışacaklarını ve hedeflerinin Domaniç’i daha ileriye taşımak olduğuna vurgu yapan Sağlam “Domaniç tarihi ve doğasıyla Türkiye’nin en güzel ilçelerinden biridir. Kuruluşun topraklarında Domaniç halkımızla bir olup var gücümüzle çalışmak için hizmete talip olduk.

Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve genel merkezimiz olmak üzere AK Parti il ve ilçe teşkilatlarımızın da desteğiyle bize görev verilmesi halinde Domaniç ilçemize hizmet için elimizden gelen gayreti göstereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.

Domaniç halkımızla inşallah birlik beraberlik içinde çalışarak, halkımızın dertleriyle dertlenip mutluluklarını paylaşarak ilçemizi birlikte daha iyi yerlere taşıyacağız” dedi.

ERKAN SAĞLAM KİMDİR?

1 Ocak 1980 yılında Domaniç ilçesinde dünyaya gelen Erkan Sağlam, Kütahya ve Ankara merkezde önemli görevler aldı.

1994 yılında basın hayatına başlayan ve Çini Tv’de görev alan Sağlam, 1997 yılında Ankara’da Kanal 7’de görev aldı.  Kanal 7’nin TBMM kameramanlığı  görevinde de bulunan Sağlam, 5 yıllık görevinin ardından yine Ankara’da TV 5’de haber kameramanlığı ve ardından teknik yönetmenlik yaptı.

2008 yılında Kanal Biz-Business Chanel’da teknik koordinatörlük yapan Erkan Sağlam, 2009 yılında TRT’nin dış yapımlar bölümünde görüntü yönetmenliğini yaparak 1 yıl sonra Kütahya’ya memleketine geri döndü.

Kütahya Merkez’de Destan TV’nin genel müdürlüğü görevini gerçekleştirirken, 2013 yılında Kütahya TV’yi satın aldı. 2014 yılında Gazete Kırküç’ü kuran Sağlam, 2017 yılında ise Kütahya Gazeteciler Cemiyeti başkanlığına seçildi.

Halen bu görevine devam eden Başkan Sağlam, 2019 yılında Ege gazeteciler Federasyonu başkan yardımcısı olurken, 2020 yılında da Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu Başkan yardımcılığına getirildi.

Sağlam, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Kütahya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.