World Ecommerce Forum, İlk Defa Online Düzenlenecek

Ekonomi 19.05.2020 - 14:53, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3189+ kez okundu.
 

World Ecommerce Forum, İlk Defa Online Düzenlenecek

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut EFE, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası’nın organizasyon destekçisi olduğu WORLD ECOMMERCE FORUM, ilk defa online düzenleneceğini açıkladı.
Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası’nın organizasyon destekçisi olduğu WORLD ECOMMERCE FORUM, E-ihracat odağında sektörün gelişiminin/hedeflerinin oturumlar ve workshoplarla ele alındığı, tüm katılımcıların birbirleriyle mesajlaşıp görüntülü toplantılar yapabildiği ilk ve en büyük etkinliktir. İngiltere Ticaret Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi organizasyon partnerliği ve Türkiye İş Bankası ana iş ortaklığı ile düzenlenen WORLD ECOMMERCE FORUM 2020, ilk defa online olarak düzenlenecek ve tüm firmaların katılımına açık olacak ve ücretsiz katılım sağlanabilecek.   İngiltere başta olmak üzere Dünya’nın birçok ülkesinden foruma katılacak e-ticaret firmaları, pazaryerleri, tedarikçiler, üreticilerin bir araya geleceği forumda potansiyel işbirlikleri için tüm katılımcıların birbirleriyle birebir görüntülü toplantılar ve mesajlaşmalar yapabilmesini sağlanacaktır. E-ihracat potansiyelinizi ve satışlarınızı arttırabilmeniz için sektörün en güçlü ve seçkin firmalarının sunumlarına ve workshoplara online olarak katılabilirsiniz. Katılımcı firmalardan detaylı bilgi almak ve işbirlikleri yapmak isteyen katılımcılar uygulamamız üzerinden katılımcı firma yetkilileriyle de birebir görüntülü online toplantılar yapabileceklerdir. Etkileşim ve iletişimin maksimum seviyede yaşanacağı online WORLD ECOMMERCE FORUM'a HEMEN ÜCRETSİZ KAYIT OLUN! Detaylı Bilgi ve Kayıt: http://worldef.net/konferans/world-e-commerce-forum-2020/ Nasıl bir deneyim yaşayacağınızı izleyebilirsiniz: Kullanıcı deneyimi : https://www.youtube.com/watch?v=5H4h4ChXCOE  - DORUK
Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Davut EFE, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası’nın organizasyon destekçisi olduğu WORLD ECOMMERCE FORUM, ilk defa online düzenleneceğini açıkladı.

Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası’nın organizasyon destekçisi olduğu WORLD ECOMMERCE FORUM,

E-ihracat odağında sektörün gelişiminin/hedeflerinin oturumlar ve workshoplarla ele alındığı, tüm katılımcıların birbirleriyle mesajlaşıp görüntülü toplantılar yapabildiği ilk ve en büyük etkinliktir.

İngiltere Ticaret Bakanlığı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi organizasyon partnerliği ve Türkiye İş Bankası ana iş ortaklığı ile düzenlenen WORLD ECOMMERCE FORUM 2020, ilk defa online olarak düzenlenecek ve tüm firmaların katılımına açık olacak ve ücretsiz katılım sağlanabilecek.

 

İngiltere başta olmak üzere Dünya’nın birçok ülkesinden foruma katılacak e-ticaret firmaları, pazaryerleri, tedarikçiler, üreticilerin bir araya geleceği forumda potansiyel işbirlikleri için tüm katılımcıların birbirleriyle birebir görüntülü toplantılar ve mesajlaşmalar yapabilmesini sağlanacaktır.

E-ihracat potansiyelinizi ve satışlarınızı arttırabilmeniz için sektörün en güçlü ve seçkin firmalarının sunumlarına ve workshoplara online olarak katılabilirsiniz.

Katılımcı firmalardan detaylı bilgi almak ve işbirlikleri yapmak isteyen katılımcılar uygulamamız üzerinden katılımcı firma yetkilileriyle de birebir görüntülü online toplantılar yapabileceklerdir.

Etkileşim ve iletişimin maksimum seviyede yaşanacağı online WORLD ECOMMERCE FORUM'a HEMEN ÜCRETSİZ KAYIT OLUN!

Detaylı Bilgi ve Kayıt: http://worldef.net/konferans/world-e-commerce-forum-2020/

Nasıl bir deneyim yaşayacağınızı izleyebilirsiniz:

Kullanıcı deneyimi : https://www.youtube.com/watch?v=5H4h4ChXCOE  - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.