Başarılı Sporcular ve Yılın Enleri Ödüllendirildi

Spor 16.10.2023 - 14:36, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3097+ kez okundu.
 

Başarılı Sporcular ve Yılın Enleri Ödüllendirildi

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa planlanan, Amatör sporlara ilgiyi arttırmak ve halkı sporun her branşıyla tanıştırmak amacıyla
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa planlanan, Amatör sporlara ilgiyi arttırmak ve halkı sporun her branşıyla tanıştırmak amacıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu koordinesinde, Amatör Spor Haftası 2023 yılında Sporda Yılın En’ lerine Plaket Takdimi Ödül Töreni Kütahya Dumlupınar Spor Salonunda gerçekleştirildi. Kütahya Dumlupınar Spor Salonunda gerçekleşen program Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat CENGİZ, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ercan ŞİRİN'in açılış konuşması ile devam etti. Yapılan konuşmaların ardından Ulusal ve Uluslararası çapta başarılar elde eden sporcuların ödülleri takdim edildi. Yılın En Başarılı Sporcusu: Rümeysa Sam ve Hüseyin Ayyıldız  Yılın En Başarılı Antrenörü: Mustafa Oğulcan Alımcı  Yılın En Başarılı İl Temsilcisi: Zafer Çetinkasap  Yılın En Centilmen Seyircisi: Hasan Doğan Yılın En Başarılı Futbol Hakemi: Ahmet İlhan Aydın Yılın En Başarılı Futbol Gözlemcisi: Lokman Top Yılın En Başarılı Hakemi: Mehmet Tevfik Soyutemiz  Yılın Saha Komiseri: Bilal Özerol Yılın En Başarılı Spor Yöneticisi: İsmail Kevzer ve Murat Koyak Yılın En Başarılı Kulübü: Kütahya Belediye Spor Kulübü Yılın en Başarılı Futbolcusu: Ahmet Kılıçaslan Yılın En Başarılı Futbol Antrenörü: Bilal Üstbaş Yılın En İyi Sponsoru: Keramika Yılın Sağlık Personeli: Ahmet Polat Amatör Spor Haftası Vefa Ödülü: Hüseyin Karataş Yılın En Centilmen Takımları: ALTINTAŞ BELEDİYESPOR(SAL) KÜTAHYA DEMİRSPOR(MERKEZ 1. KÜME) HANIMÇEŞMESPOR(TAVŞANLI 1.KÜME) ALTINKENTSPOR(GEDİZ 1.KÜME) BEYCESPOR(SİMAV 1. KÜME) DOMANİÇ ÇAMLICASPOR(DOMANİÇ 1. KÜME) İSAKÖYSPOR-KÜT.ÇAMLICASPOR-KÜT.B.Ş.K MAVİŞİMŞEKSPOR(MERKEZ 2. KÜME) TAVŞANLI ERDEMSPOR(TAVŞANLI 2. KÜME) DARICISPOR(SİMAV 2.KÜME)     Kütahya Belediyesi Amatör Spor Kulüplerine önceki günlerde Nakdi Yardım Töreni düzenleyerek kulüplere 1 milyon Türk Lirası nakdi destekte bulunan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, gelecek yılki desteğin 1 milyon 500 bin Türk Lirası olacağının müjdesini verdi. Amatör  Spor Haftası etkinlikleri kapsamında 2023 yılı içerisinde gerçekleşen müsabakalarda dereceye giren sporcuların törenine Vali Musa IŞIN, İl Özel İdare Genel Sekreteri Murat KOYAK, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah DAMCI, Kent Konseyi Başkanı Ahmet ARABACI, Hizmet Müdürleri, Şube Müdürleri, Kulüp Başkanları, Antrenörler, Beden Eğitimi Öğretmenleri, Okul Takımları, Amatör Sporcular ve Sporcu aileleri katıldı. Kriterler Neler? Amatör Spor Haftasında, Sporun Enleri arasında yoğunlukla Futbolun yer aldığı ve sporun enlerinin hangi kriterlere göre belirlendiği ve bunu kimlerin belirlediği katılımcılar ve vatandaşlar tarafından merak konusu oldu.  - DORUK
Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa planlanan, Amatör sporlara ilgiyi arttırmak ve halkı sporun her branşıyla tanıştırmak amacıyla

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu tarafından ortaklaşa planlanan, Amatör sporlara ilgiyi arttırmak ve halkı sporun her branşıyla tanıştırmak amacıyla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu koordinesinde, Amatör Spor Haftası 2023 yılında Sporda Yılın En’ lerine Plaket Takdimi Ödül Töreni Kütahya Dumlupınar Spor Salonunda gerçekleştirildi.

Kütahya Dumlupınar Spor Salonunda gerçekleşen program Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat CENGİZ, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ercan ŞİRİN'in açılış konuşması ile devam etti.

Yapılan konuşmaların ardından Ulusal ve Uluslararası çapta başarılar elde eden sporcuların ödülleri takdim edildi.

Yılın En Başarılı Sporcusu: Rümeysa Sam ve Hüseyin Ayyıldız 

Yılın En Başarılı Antrenörü: Mustafa Oğulcan Alımcı 

Yılın En Başarılı İl Temsilcisi: Zafer Çetinkasap 

Yılın En Centilmen Seyircisi: Hasan Doğan

Yılın En Başarılı Futbol Hakemi: Ahmet İlhan Aydın

Yılın En Başarılı Futbol Gözlemcisi: Lokman Top

Yılın En Başarılı Hakemi: Mehmet Tevfik Soyutemiz 

Yılın Saha Komiseri: Bilal Özerol

Yılın En Başarılı Spor Yöneticisi: İsmail Kevzer ve Murat Koyak

Yılın En Başarılı Kulübü: Kütahya Belediye Spor Kulübü

Yılın en Başarılı Futbolcusu: Ahmet Kılıçaslan

Yılın En Başarılı Futbol Antrenörü: Bilal Üstbaş

Yılın En İyi Sponsoru: Keramika

Yılın Sağlık Personeli: Ahmet Polat

Amatör Spor Haftası Vefa Ödülü: Hüseyin Karataş

Yılın En Centilmen Takımları:

ALTINTAŞ BELEDİYESPOR(SAL)

KÜTAHYA DEMİRSPOR(MERKEZ 1. KÜME)

HANIMÇEŞMESPOR(TAVŞANLI 1.KÜME)

ALTINKENTSPOR(GEDİZ 1.KÜME)

BEYCESPOR(SİMAV 1. KÜME)

DOMANİÇ ÇAMLICASPOR(DOMANİÇ 1. KÜME)

İSAKÖYSPOR-KÜT.ÇAMLICASPOR-KÜT.B.Ş.K

MAVİŞİMŞEKSPOR(MERKEZ 2. KÜME)

TAVŞANLI ERDEMSPOR(TAVŞANLI 2. KÜME)

DARICISPOR(SİMAV 2.KÜME)  

 

Kütahya Belediyesi Amatör Spor Kulüplerine önceki günlerde Nakdi Yardım Töreni düzenleyerek kulüplere 1 milyon Türk Lirası nakdi destekte bulunan Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık, gelecek yılki desteğin 1 milyon 500 bin Türk Lirası olacağının müjdesini verdi.

Amatör  Spor Haftası etkinlikleri kapsamında 2023 yılı içerisinde gerçekleşen müsabakalarda dereceye giren sporcuların törenine Vali Musa IŞIN, İl Özel İdare Genel Sekreteri Murat KOYAK, Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah DAMCI, Kent Konseyi Başkanı Ahmet ARABACI, Hizmet Müdürleri, Şube Müdürleri, Kulüp Başkanları, Antrenörler, Beden Eğitimi Öğretmenleri, Okul Takımları, Amatör Sporcular ve Sporcu aileleri katıldı.

Kriterler Neler?

Amatör Spor Haftasında, Sporun Enleri arasında yoğunlukla Futbolun yer aldığı ve sporun enlerinin hangi kriterlere göre belirlendiği ve bunu kimlerin belirlediği katılımcılar ve vatandaşlar tarafından merak konusu oldu.  - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.