Vizyon Projeler, Hayata Geçiyor

Güncel 11.05.2020 - 16:47, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2612+ kez okundu.
 

Vizyon Projeler, Hayata Geçiyor

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Kütahya Belediyesi’nin hazırlık aşamasındaki projeleri ile ilgili saha incelemelerinde bulundu.
Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Kütahya Belediyesi’nin hazırlık aşamasındaki projeleri ile ilgili saha incelemelerinde bulundu. Kütahya Belediyesi’nin Vizyon Projeleri arasında yer alan Kanal Kütahya, Vazo Kule, Vadi Kütahya, Atlı Spor Tesisleri Yeni Sosyal Donatı Alanı, Ilıca Sefa Kent projesinin 1. Etabı olan Günü Birlik Tesisleri projesi ile ilgili düzenlenen saha gezisinde Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, birim müdürlerinden hazırlık çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı. Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, ilk olarak bölgenin en geniş ve uzun kanalının şehrimize kazandırılacağı Kanal Kütahya projesinin saha incelemesinde bulundu. Daha sonra Orman Bölge Müdürlüğü’nün uhdesinde olan ve 20 yıllığına yeniden Kütahya Belediyesi’ne tahsisi gerçekleşen 34.000 m2’lik alana inşa edilecek Ilıca Sefa Kent projesinin 1. Etabı olan Günü Birlik Tesisleri projesinin uygulanacağı alanı gezen Başkan IŞIK, proje ekibinden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ilıca ziyareti akabinde Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Etüd Proje Müdürlüğü tarafından proje hazırlık çalışmaları devam eden Kütahya’nın çini, porselen, seramik, yöresel el işlemesi ve tarımsal ürünlerinin tanıtım ve satış merkezi haline getirilmesi sağlanacak olan Vazo Kule projenin inşa edileceği bölgeyi yerinde inceledi. Atlı Spor Tesisleri Yeni Sosyal Donatı Alanı projesi ve Atakent Vadi projesinin uygulanacağı alanları da gezen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’a; Belediye Başkan Yardımcıları Salih ÖZDEN, Abdullah DAMCI, Murat ARIK, Ömer KÖSE ile birim müdürleri eşlik etti. - DORUK
Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Kütahya Belediyesi’nin hazırlık aşamasındaki projeleri ile ilgili saha incelemelerinde bulundu.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Kütahya Belediyesi’nin hazırlık aşamasındaki projeleri ile ilgili saha incelemelerinde bulundu.

Kütahya Belediyesi’nin Vizyon Projeleri arasında yer alan Kanal Kütahya, Vazo Kule, Vadi Kütahya, Atlı Spor Tesisleri Yeni Sosyal Donatı Alanı, Ilıca Sefa Kent projesinin 1. Etabı olan Günü Birlik Tesisleri projesi ile ilgili düzenlenen saha gezisinde Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, birim müdürlerinden hazırlık çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı.

Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, ilk olarak bölgenin en geniş ve uzun kanalının şehrimize kazandırılacağı Kanal Kütahya projesinin saha incelemesinde bulundu.

Daha sonra Orman Bölge Müdürlüğü’nün uhdesinde olan ve 20 yıllığına yeniden Kütahya Belediyesi’ne tahsisi gerçekleşen 34.000 m2’lik alana inşa edilecek Ilıca Sefa Kent projesinin 1. Etabı olan Günü Birlik Tesisleri projesinin uygulanacağı alanı gezen Başkan IŞIK, proje ekibinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ilıca ziyareti akabinde Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK, Etüd Proje Müdürlüğü tarafından proje hazırlık çalışmaları devam eden Kütahya’nın çini, porselen, seramik, yöresel el işlemesi ve tarımsal ürünlerinin tanıtım ve satış merkezi haline getirilmesi sağlanacak olan Vazo Kule projenin inşa edileceği bölgeyi yerinde inceledi.

Atlı Spor Tesisleri Yeni Sosyal Donatı Alanı projesi ve Atakent Vadi projesinin uygulanacağı alanları da gezen Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim IŞIK’a; Belediye Başkan Yardımcıları Salih ÖZDEN, Abdullah DAMCI, Murat ARIK, Ömer KÖSE ile birim müdürleri eşlik etti. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.