Vatan Sözle Sevilmez, İcraat Yapacaksın

Güncel 26.04.2020 - 14:59, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3930+ kez okundu.
 

Vatan Sözle Sevilmez, İcraat Yapacaksın

NSW Türk Kuruluşları Konseyi 26 Ocak 2020'de Özçınarlar Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Göksel ÖZÇINAR'ı 23 Nisan'da Avustralya'nın Sydney şehrinde "Bir Atatürk büstü de buraya" kampanyasına sponsorluk yaparak Atatürk büstünün yapımını üstlenerek; Kütahya'nın Avustralya'da anılmasına vesile olmuştur.
NSW Türk Kuruluşları Konseyi 26 Ocak 2020'de Özçınarlar Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Göksel ÖZÇINAR'ı 23 Nisan'da Avustralya'nın Sydney şehrinde "Bir Atatürk büstü de buraya" kampanyasına sponsorluk yaparak Atatürk büstünün yapımını üstlenerek; Kütahya'nın Avustralya'da anılmasına vesile olmuştur.  Atatürk büstü Türk Dayanışma Derneği ve Türk Evi (Turkish Welfare Association & Cultural Centre)'nin bahçesinde dikilmiştir. Göksel ÖZÇINAR: " Vatan sözle sevilmez icraat yapacaksın ki sevdiğin belli olacak. Ay yıldızlı şanlı bayrağımızın dikildiği, dalgalandığı her yer vatan toprağımızdır" dedi. Avustralya'da yaşayan İbrahim KAZAL vermiş olduğu bilgide “Benim kendime göre ince bir hesabım var. O büstün altına; "Bu büstün yapımına Göksel ÖZÇINAR sponsor olmuştur" yazdıracağım. Sultan Süleyman değiliz, bir gün biz de öleceğiz, ÖZÇINARLAR Kütahya ve Türkiye'de branşında bir marka. Bir gün bir Kütahyalı Avustralya'ya gidip bu büstün altında Göksel ÖZÇINAR adını okuduğunda Kütahyalı olmakla gurur duyacak, bu şeref sana da sülalene de yeter.”dedi. Biz Türküz, Bedenimizde Bozkurt Kanı Dolaşmaktadır diyen Göksel ÖZÇINAR: "16 Şubatta Avustralya Sidney şehrine ulaşan Atamızın heykelinin açılışı bu gün törenle açılışı gerçekleşti. Açılışa davet edildim, gidemedim sağlık olsun, gönlüm oradaki dostlarımla beraber. Vatan sözle sevilmez icraat yapacaksın ki sevdiğin belli olacak. Ay yıldızlı şanlı bayrağımızın dikildiği, dalgalandığı her yer vatan toprağımızdır. TÜRK Bayrağı ve AZERBAYCAN bayrağı yanın da Atatürk heykeli de dünyanın öbür ucunda da olsa varlığımızın göstergesi olacaktır çünkü biz TÜRKÜZ bedenimizde bozkurt kanı dolaşmaktadır, hayırlı olsun" dedi. - DORUK Fatma Çakır
NSW Türk Kuruluşları Konseyi 26 Ocak 2020'de Özçınarlar Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Göksel ÖZÇINAR'ı 23 Nisan'da Avustralya'nın Sydney şehrinde "Bir Atatürk büstü de buraya" kampanyasına sponsorluk yaparak Atatürk büstünün yapımını üstlenerek; Kütahya'nın Avustralya'da anılmasına vesile olmuştur.

NSW Türk Kuruluşları Konseyi 26 Ocak 2020'de Özçınarlar Petrol Yönetim Kurulu Başkanı Göksel ÖZÇINAR'ı 23 Nisan'da Avustralya'nın Sydney şehrinde "Bir Atatürk büstü de buraya" kampanyasına sponsorluk yaparak Atatürk büstünün yapımını üstlenerek; Kütahya'nın Avustralya'da anılmasına vesile olmuştur.  Atatürk büstü Türk Dayanışma Derneği ve Türk Evi (Turkish Welfare Association & Cultural Centre)'nin bahçesinde dikilmiştir. Göksel ÖZÇINAR: " Vatan sözle sevilmez icraat yapacaksın ki sevdiğin belli olacak. Ay yıldızlı şanlı bayrağımızın dikildiği, dalgalandığı her yer vatan toprağımızdır" dedi.

Avustralya'da yaşayan İbrahim KAZAL vermiş olduğu bilgide “Benim kendime göre ince bir hesabım var. O büstün altına; "Bu büstün yapımına Göksel ÖZÇINAR sponsor olmuştur" yazdıracağım. Sultan Süleyman değiliz, bir gün biz de öleceğiz, ÖZÇINARLAR Kütahya ve Türkiye'de branşında bir marka. Bir gün bir Kütahyalı Avustralya'ya gidip bu büstün altında Göksel ÖZÇINAR adını okuduğunda Kütahyalı olmakla gurur duyacak, bu şeref sana da sülalene de yeter.”dedi.


Biz Türküz, Bedenimizde Bozkurt Kanı Dolaşmaktadır diyen Göksel ÖZÇINAR: "16 Şubatta Avustralya Sidney şehrine ulaşan Atamızın heykelinin açılışı bu gün törenle açılışı gerçekleşti. Açılışa davet edildim, gidemedim sağlık olsun, gönlüm oradaki dostlarımla beraber. Vatan sözle sevilmez icraat yapacaksın ki sevdiğin belli olacak. Ay yıldızlı şanlı bayrağımızın dikildiği, dalgalandığı her yer vatan toprağımızdır.

TÜRK Bayrağı ve AZERBAYCAN bayrağı yanın da Atatürk heykeli de dünyanın öbür ucunda da olsa varlığımızın göstergesi olacaktır çünkü biz TÜRKÜZ bedenimizde bozkurt kanı dolaşmaktadır, hayırlı olsun" dedi. - DORUK Fatma Çakır

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.