Vali, Köylerdeki İhtiyaçları Yerinde Tespit Ediyor

Spor 25.07.2021 - 15:30, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3242+ kez okundu.
 

Vali, Köylerdeki İhtiyaçları Yerinde Tespit Ediyor

Vali Ali Çelik, yapımı tamamlanan köy yollarında incelemelerde bulunarak, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinlemeye ve ihtiyaçları yerinde tespit etmeye devam ediyor.
Vali Ali Çelik, yapımı tamamlanan köy yollarında incelemelerde bulunarak, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinlemeye ve ihtiyaçları yerinde tespit etmeye devam ediyor.  Kütahya İl Özel İdaresi, kendi iş gücü ve kaynaklarıyla köy yollarını güvenli ve konforlu ulaşımla buluşturuyor. Kütahya Valisi Ali Çelik, BSK sıcak asfalt çalışmaları tamamlanan köy yollarında incelemelerde bulundu.   Vali Ali Çelik; 7 km. uzunluğundaki Seydiköy-Kırgıllı, 2,5 km. Arslanlı-Mahmudiye, 2,8 km. Kıranşeyh-Suluköy ve 3 km. uzunluğundaki  Ağizören-Kızık-Kükürt yolunun sıcak asfaltla kaplanarak vatandaşların hizmetine sunulduğunu söyledi. Vali Çelik, 1,9 km.’si tamamlanan 3 km. uzunluğundaki Nusret-Yeni Kızılcaören yolunda sıcak asfalt çalışmalarının kesintisiz sürdüğünü kaydetti.  Ustabaşları Fethi Öztürk ve Bünyamin Sağlık ile İl Özel İdaresi ekiplerine, İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür eden Vali Çelik, kaynakların etkin ve verimli kullanılarak kırsalda önemli çalışmaların yapıldığını, vatandaş memnuniyetinin ön planda tutulduğunu söyledi.  Vali Ali Çelik, köy ziyaretleri kapsamında Yenikızılcaören’de Seydiköy Muhtarı Mehmet Karatepe, Arslanlı Köyü Muhtarı Bilal Sarı, Mahmudiye Köyü Hayrettin Dönder, Kıranşeyh Köyü Muhtarı Mehmet Pamuk, Suluköy Muhtarı Recep Talan, İshakçılar Köyü Mustafa Ayaz, Doğluşah Köyü Halil Dağcı ve Kepez Köyü Ali Kara ile bir araya geldi.  Muhtarlardan ihtiyaçları dinleyen Vali Çelik, iletilen taleplerin imkanlar dahilinde çözüme kavuşturulması için takipçi olacağını söyleyerek misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Vali Çelik’e İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak eşlik etti. - DORUK
Vali Ali Çelik, yapımı tamamlanan köy yollarında incelemelerde bulunarak, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinlemeye ve ihtiyaçları yerinde tespit etmeye devam ediyor.

Vali Ali Çelik, yapımı tamamlanan köy yollarında incelemelerde bulunarak, her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek taleplerini dinlemeye ve ihtiyaçları yerinde tespit etmeye devam ediyor. 

Kütahya İl Özel İdaresi, kendi iş gücü ve kaynaklarıyla köy yollarını güvenli ve konforlu ulaşımla buluşturuyor. Kütahya Valisi Ali Çelik, BSK sıcak asfalt çalışmaları tamamlanan köy yollarında incelemelerde bulundu.

 

Vali Ali Çelik; 7 km. uzunluğundaki Seydiköy-Kırgıllı, 2,5 km. Arslanlı-Mahmudiye, 2,8 km. Kıranşeyh-Suluköy ve 3 km. uzunluğundaki  Ağizören-Kızık-Kükürt yolunun sıcak asfaltla kaplanarak vatandaşların hizmetine sunulduğunu söyledi.

Vali Çelik, 1,9 km.’si tamamlanan 3 km. uzunluğundaki Nusret-Yeni Kızılcaören yolunda sıcak asfalt çalışmalarının kesintisiz sürdüğünü kaydetti. 

Ustabaşları Fethi Öztürk ve Bünyamin Sağlık ile İl Özel İdaresi ekiplerine, İl Genel Meclisi üyelerine teşekkür eden Vali Çelik, kaynakların etkin ve verimli kullanılarak kırsalda önemli çalışmaların yapıldığını, vatandaş memnuniyetinin ön planda tutulduğunu söyledi. 

Vali Ali Çelik, köy ziyaretleri kapsamında Yenikızılcaören’de Seydiköy Muhtarı Mehmet Karatepe, Arslanlı Köyü Muhtarı Bilal Sarı, Mahmudiye Köyü Hayrettin Dönder, Kıranşeyh Köyü Muhtarı Mehmet Pamuk, Suluköy Muhtarı Recep Talan, İshakçılar Köyü Mustafa Ayaz, Doğluşah Köyü Halil Dağcı ve Kepez Köyü Ali Kara ile bir araya geldi. 

Muhtarlardan ihtiyaçları dinleyen Vali Çelik, iletilen taleplerin imkanlar dahilinde çözüme kavuşturulması için takipçi olacağını söyleyerek misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

Vali Çelik’e İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak eşlik etti. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.