Vali Dr. Ömer TORAMAN: 10 Kasım'lar, Sadece Yas Günü Değildir

Güncel 10.11.2018 - 14:19, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 1524+ kez okundu.
 

Vali Dr. Ömer TORAMAN: 10 Kasım'lar, Sadece Yas Günü Değildir

Kütahya Valisi Dr. Ömer TORAMAN, 10 Kasım Atatürk'ü Anma günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.
Vali TORAMAN: "Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 80. yıl dönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anmaktayız. Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Kurtuluş Savaşı ile yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmış, bağımsızlığını ilelebet yaşatma, azim ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir. 10 Kasım'lar, sadece yas günü değil, Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefte ilerlememizi hatırlatan günler olmalıdır. Atatürk’ün bize emanet ettiği bu cennet vatanın ve Cumhuriyetin, ilelebet var olması için göstereceğimiz çaba, ona olan saygımızın en güzel ifadesi olacaktır.                                                                                                         Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum" ifadelerini kullandı. - DORUK
Kütahya Valisi Dr. Ömer TORAMAN, 10 Kasım Atatürk'ü Anma günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Vali TORAMAN: "Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 80. yıl dönümünde bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anmaktayız.

Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde Kurtuluş Savaşı ile yeniden ve daha güçlü bir şekilde tarih sahnesine çıkmış, bağımsızlığını ilelebet yaşatma, azim ve kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir.

10 Kasım'lar, sadece yas günü değil, Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefte ilerlememizi hatırlatan günler olmalıdır. Atatürk’ün bize emanet ettiği bu cennet vatanın ve Cumhuriyetin, ilelebet var olması için göstereceğimiz çaba, ona olan saygımızın en güzel ifadesi olacaktır.                                                                                                        

Bu duygu ve düşüncelerle Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, istiklal mücadelemizin tüm kahramanlarını bir kez daha rahmet, minnet ve şükranla anıyorum" ifadelerini kullandı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.