Vali Ali ÇELİK: Bilmediğinizi Yönetip, Çözemezsiniz

Spor 08.07.2020 - 13:16, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3314+ kez okundu.
 

Vali Ali ÇELİK: Bilmediğinizi Yönetip, Çözemezsiniz

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti, Kütahya Valisi Ali Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Kütahya Gazeteciler Cemiyeti, Kütahya Valisi Ali Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.  Vali Çelik’in makamında gerçekleşen ziyarette Kütahya İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamiyet Özkalay, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ile Kütahya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri Ramazan Aydemir, Fatma Çakır, Hasan Okçu, Tamer Yiğit, Mehmet Saka ve Fatih Öztürk yer aldı.  “GERÇEK VE TARAFSIZ HABERLERİNİZ ÇOK DEĞERLİ” Gazetecilerin mesleği gereği ürettikleri gerçek, tarafsız haberlerin çok değerli olduğunu söyleyen Vali Çelik, “Sorunu çözmek için bilmek gerekiyor. Bilmediğiniz bir şeyi ne yönetebilir ne çözebilir ne de ilgilenebilirsiniz. Bu yüzden ne kadar çok insana temas edersek yönetim anlamında daha yetkin ve verimli oluruz” dedi. “ORTAK AKIL ÜRETMELİ VE BUNU SAHİPLENMELİYİZ” Birlik ve beraberliğin Kütahya’ya sağlayacağı olumlu etkiye dikkat çeken Vali Çelik, “Bir insanın her şeyi kontrol etmesi mümkün değil. Bir ekip, ortak akıl üretmek gerekiyor ve bunu herkesin sahiplenmesi gerekiyor. Doğru olsa bile insanlar sahiplenmediği zaman hiçbir anlam ifade etmiyor. Herkesin kendinden bir parça bulabileceği bir akıl üretmek lazım. Kütahya’nın gelişimi için ne gerekiyorsa yapmalıyız” ifadelerini kullandı. “KİŞİSEL OLARAK FEDAKÂRLIK YAPMA ZAMANI” Yarına ne bırakacağız kaygısıyla çalışılması gerektiğinin altını çizen Vali Çelik, “Çok çalışmamız lazım. Kişisel olarak fedakârlık yapma zamanı. Yaşadığımız sorunları yarınlara bırakmamamız lazım. Belki fedakârlık yapacağız belki acı çekeceğiz ama çocuklarımıza acıları devretmememiz lazım” diye konuştu.  Misafirperverliğinden dolayı Vali Çelik’e teşekkür eden Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, Kütahya için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti. - DORUK
Kütahya Gazeteciler Cemiyeti, Kütahya Valisi Ali Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kütahya Gazeteciler Cemiyeti, Kütahya Valisi Ali Çelik’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 


Vali Çelik’in makamında gerçekleşen ziyarette Kütahya İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Hamiyet Özkalay, Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam ile Kütahya Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri Ramazan Aydemir, Fatma Çakır, Hasan Okçu, Tamer Yiğit, Mehmet Saka ve Fatih Öztürk yer aldı. 


“GERÇEK VE TARAFSIZ HABERLERİNİZ ÇOK DEĞERLİ”


Gazetecilerin mesleği gereği ürettikleri gerçek, tarafsız haberlerin çok değerli olduğunu söyleyen Vali Çelik, “Sorunu çözmek için bilmek gerekiyor. Bilmediğiniz bir şeyi ne yönetebilir ne çözebilir ne de ilgilenebilirsiniz. Bu yüzden ne kadar çok insana temas edersek yönetim anlamında daha yetkin ve verimli oluruz” dedi.


“ORTAK AKIL ÜRETMELİ VE BUNU SAHİPLENMELİYİZ”

Birlik ve beraberliğin Kütahya’ya sağlayacağı olumlu etkiye dikkat çeken Vali Çelik, “Bir insanın her şeyi kontrol etmesi mümkün değil. Bir ekip, ortak akıl üretmek gerekiyor ve bunu herkesin sahiplenmesi gerekiyor. Doğru olsa bile insanlar sahiplenmediği zaman hiçbir anlam ifade etmiyor. Herkesin kendinden bir parça bulabileceği bir akıl üretmek lazım. Kütahya’nın gelişimi için ne gerekiyorsa yapmalıyız” ifadelerini kullandı.


“KİŞİSEL OLARAK FEDAKÂRLIK YAPMA ZAMANI”

Yarına ne bırakacağız kaygısıyla çalışılması gerektiğinin altını çizen Vali Çelik, “Çok çalışmamız lazım. Kişisel olarak fedakârlık yapma zamanı. Yaşadığımız sorunları yarınlara bırakmamamız lazım. Belki fedakârlık yapacağız belki acı çekeceğiz ama çocuklarımıza acıları devretmememiz lazım” diye konuştu. 

Misafirperverliğinden dolayı Vali Çelik’e teşekkür eden Kütahya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erkan Sağlam, Kütahya için ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını kaydetti. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.