Ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun !

Güncel 31.08.2021 - 15:24, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2593+ kez okundu.
 

Ulusumuzun 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun !

Genç Grup Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp CİHAN , 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıldönümü dolayısıyla bir açıklamada bulundu.
Genç Grup Şirketler Topluluğu  Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp CİHAN , 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıldönümü dolayısıyla bir açıklamada bulundu. 30 Ağustos tarihinin Türk milleti nezdinde büyük önem taşıdığını belirterek, “30 Ağustos Zaferi, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zaferdir, Türk milletinin büyük fedakârlıklarla verdiği bir İstiklal mücadelesinin göstergesidir” dedi. Türkiye Cumhuriyeti, ekonomik yapısıyla, siyasi istikrarıyla ve asırlara uzanan devlet geleneğiyle çok güçlü bir devlettir.  30 Ağustos mücadelesinin temel öğeleri olan cesaret, vatan sevgisi ve bağımsızlık inancı, Türkiye Cumhuriyeti'nin bugün yaşanan süreçte de en sağlam yapı taşlarını oluşturdu. Yokluk ve yoksulluğa rağmen kazandığımız bu zafer tüm dünyaya, Türk halkının her ne şartta olursa olsun hiç kimsenin boyunduruğu altında yaşamadığını ve yaşamayacağını açıkça göstermiştir. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının göstermiş oldukları bu eşsiz mücadele aziz milletimizin daima gurur kaynağı olmuştur. Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 99. yıldönümünü kutluyor, bu şanlı tarihi bize armağan eden başta, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi minnet ve şükranla yâd ediyor, tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı`nı kutluyorum” ifadelerini kulandı. - DORUK
Genç Grup Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp CİHAN , 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıldönümü dolayısıyla bir açıklamada bulundu.

Genç Grup Şirketler Topluluğu  Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp CİHAN , 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99. Yıldönümü dolayısıyla bir açıklamada bulundu.

30 Ağustos tarihinin Türk milleti nezdinde büyük önem taşıdığını belirterek, “30 Ağustos Zaferi, yüce milletimizin sarsılmaz azmi, yüksek iradesi, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılmış onurlu bir zaferdir, Türk milletinin büyük fedakârlıklarla verdiği bir İstiklal mücadelesinin göstergesidir” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti, ekonomik yapısıyla, siyasi istikrarıyla ve asırlara uzanan devlet geleneğiyle çok güçlü bir devlettir.  30 Ağustos mücadelesinin temel öğeleri olan cesaret, vatan sevgisi ve bağımsızlık inancı, Türkiye Cumhuriyeti'nin bugün yaşanan süreçte de en sağlam yapı taşlarını oluşturdu.

Yokluk ve yoksulluğa rağmen kazandığımız bu zafer tüm dünyaya, Türk halkının her ne şartta olursa olsun hiç kimsenin boyunduruğu altında yaşamadığını ve yaşamayacağını açıkça göstermiştir.

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının göstermiş oldukları bu eşsiz mücadele aziz milletimizin daima gurur kaynağı olmuştur.

Bu duygu ve düşüncelerle, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi’nin 99. yıldönümünü kutluyor, bu şanlı tarihi bize armağan eden başta, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, tüm kahraman şehitlerimizi, gazilerimizi minnet ve şükranla yâd ediyor, tüm halkımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı`nı kutluyorum” ifadelerini kulandı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.