Ülkü Ocaklarından, Eğitim Harekâtı

Spor 11.10.2020 - 19:16, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 1878+ kez okundu.
 

Ülkü Ocaklarından, Eğitim Harekâtı

Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu üyeleri, eğitim koordinatörleri ve komisyonları oluşturuldu.
Yapmış olduğu çalışmalarla ülke genelinde yankı uyandıran ve gönüllerde bir iz bırakan Kütahya Ülkü Ocakları yeni eğitim dönemi öncesi yönetim kurulu toplantısı düzenledi. Toplantıda, Dünya genelinde yaşanılan Pandemi süreci sonrası eğitimlerini tamamlayarak Kütahya’dan ayrılan yöneticilerine teşekkür ederek söze başlayan Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Akkoç; yeni dönemde yönetimde yer olacak il yöneticilerini de ilan etti. Eğitim Koordinatörleri ve Komisyonları Oluşturuldu Yeni dönemle birlikte; Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Musa Çelik öncülüğünde oluşturulan Eğitim Koordinatörleri komisyonunda - Ali Kara (Matematik Öğretmeni), - Cüneyt Ateş (Türk Dili ve Ed. Öğretmeni), - Oktay Yavuz (Sınıf Öğretmeni), - Öğr. Gör. Ozan Yetkin (Akademisyen), - Alparslan Kurt (Türk Dili Ed. Öğretmeni), - Öğr. Gör. Erkan Çakır (Akademisyen) Eğitim Koordinatörleri olarak görevlendirildi. Prof. Dr. Ali Serdar Nazlıpınar ve Prof. Dr. Aydın Şentürk Akademik Koordinatör olarak, Kürşat Irmak ise Yardım Evi Baş Koordinatörü olarak görevlendirildi. Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu Üyeleri Yeni dönemle birlikte Serdar Akkoç Başkanlığındaki yeni yönetim şu şekilde belirlendi. - Erkan Yerlioğlu – İl Başkan Vekili, - İbrahim Dazkır, Samet Bozkurt ve Ali Kara – İl Başkan Yardımcısı, - Av. Hilal Yiğit Çetinel – Hukuk Birimi Başkanı, - Ali Mazı – Esnaf Birimi Başkanı, - Rabia Kösem – Asena Birim Başkanı, - Ahmet Özdemir – Ortaöğretim Birim Başkanı, - Berat Buğra Aygül – Türk Dünyası Birim Başkanı, - Emre Çakmak – Basın ve Sosyal Medya Birimi Başkanı, - Ahmet Özcan – Teşkilat Birimi Yöneticisi - İsmail Emre Akın – Mahalli Birimler Başkanı - Özkan Benli – Mahalli Birimler Yöneticisi - Faruk Can Kılıç – Özel Kalem, - Ali Özkaya – Muhasebe Birimi Başkanı, - Cüneyt Ateş – Eğitim Birimi Başkanı, - Murat Çakar – Üniversite Birimi Başkanı, - Emre Çakmak – Basın ve Sosyal Medya Birimi Başkanı - Ömer Kurt – İdari Amir olarak görevlendirildi. İlçe ve Belde Ocak Başkanları Belirlendi İlçe ve Belde Ocak Başkanlarına ise; Altıntaş'a Öğr. Gör. Akademisyen Erkan Çakır, Simav'a Mustafa Köse, Aslanapa'ya Mustafa Azteğin, Tavşanlı'ya Behiç Barut, Domaniç'e Salih Turan, Emet'e Halil Sencer, Gediz'e Ahmet Şimşek, Naşa'ya Hakan Arslan, Balıköy'e Önder İlter, Kuruçay'a İbrahim Acar görevlendirildi. Kütahya Ülkü Ocakları’nın son bir yılda yapılan çalışmaları, pandemi sürecinde yapılan ve yapılabilecek olan çalışmaların ele alındığı toplantı birlik, beraberlik içinde tamamlandı. - DORUK
Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu üyeleri, eğitim koordinatörleri ve komisyonları oluşturuldu.

Yapmış olduğu çalışmalarla ülke genelinde yankı uyandıran ve gönüllerde bir iz bırakan Kütahya Ülkü Ocakları yeni eğitim dönemi öncesi yönetim kurulu toplantısı düzenledi.

Toplantıda, Dünya genelinde yaşanılan Pandemi süreci sonrası eğitimlerini tamamlayarak Kütahya’dan ayrılan yöneticilerine teşekkür ederek söze başlayan Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı Serdar Akkoç; yeni dönemde yönetimde yer olacak il yöneticilerini de ilan etti.

Eğitim Koordinatörleri ve Komisyonları Oluşturuldu
Yeni dönemle birlikte;

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Musa Çelik öncülüğünde oluşturulan Eğitim Koordinatörleri komisyonunda
- Ali Kara (Matematik Öğretmeni),
- Cüneyt Ateş (Türk Dili ve Ed. Öğretmeni),
- Oktay Yavuz (Sınıf Öğretmeni),
- Öğr. Gör. Ozan Yetkin (Akademisyen),
- Alparslan Kurt (Türk Dili Ed. Öğretmeni),
- Öğr. Gör. Erkan Çakır (Akademisyen)
Eğitim Koordinatörleri olarak görevlendirildi.

Prof. Dr. Ali Serdar Nazlıpınar ve Prof. Dr. Aydın Şentürk Akademik Koordinatör olarak,
Kürşat Irmak ise Yardım Evi Baş Koordinatörü olarak görevlendirildi.


Ülkü Ocakları Yönetim Kurulu Üyeleri

Yeni dönemle birlikte Serdar Akkoç Başkanlığındaki yeni yönetim şu şekilde belirlendi.

- Erkan Yerlioğlu – İl Başkan Vekili,
- İbrahim Dazkır, Samet Bozkurt ve Ali Kara – İl Başkan Yardımcısı,
- Av. Hilal Yiğit Çetinel – Hukuk Birimi Başkanı,
- Ali Mazı – Esnaf Birimi Başkanı,
- Rabia Kösem – Asena Birim Başkanı,
- Ahmet Özdemir – Ortaöğretim Birim Başkanı,
- Berat Buğra Aygül – Türk Dünyası Birim Başkanı,
- Emre Çakmak – Basın ve Sosyal Medya Birimi Başkanı,
- Ahmet Özcan – Teşkilat Birimi Yöneticisi
- İsmail Emre Akın – Mahalli Birimler Başkanı
- Özkan Benli – Mahalli Birimler Yöneticisi
- Faruk Can Kılıç – Özel Kalem,
- Ali Özkaya – Muhasebe Birimi Başkanı,
- Cüneyt Ateş – Eğitim Birimi Başkanı,
- Murat Çakar – Üniversite Birimi Başkanı,
- Emre Çakmak – Basın ve Sosyal Medya Birimi Başkanı
- Ömer Kurt – İdari Amir
olarak görevlendirildi.

İlçe ve Belde Ocak Başkanları Belirlendi

İlçe ve Belde Ocak Başkanlarına ise; Altıntaş'a Öğr. Gör. Akademisyen Erkan Çakır, Simav'a Mustafa Köse, Aslanapa'ya Mustafa Azteğin, Tavşanlı'ya Behiç Barut, Domaniç'e Salih Turan, Emet'e Halil Sencer, Gediz'e Ahmet Şimşek, Naşa'ya Hakan Arslan, Balıköy'e Önder İlter, Kuruçay'a İbrahim Acar görevlendirildi.

Kütahya Ülkü Ocakları’nın son bir yılda yapılan çalışmaları, pandemi sürecinde yapılan ve yapılabilecek olan çalışmaların ele alındığı toplantı birlik, beraberlik içinde tamamlandı. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.