Ülkü Ocakları Başkanından, Gazetemize Ziyaret

Spor 28.06.2020 - 13:03, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3537+ kez okundu.
 

Ülkü Ocakları Başkanından, Gazetemize Ziyaret

Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı Serdar AKKOÇ, gazetemizi ziyaret ederek; hem ocak çalışmaları ile ilgili bilgi verdi hem de ülke ve Kütahya gündemi üzerinde gazetemiz Kurucusu Ahmet ARABACI ile istişarelerde bulundu.
Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı Serdar AKKOÇ, gazetemizi ziyaret ederek; hem ocak çalışmaları ile ilgili bilgi verdi hem de ülke ve Kütahya gündemi üzerinde gazetemiz Kurucusu Ahmet ARABACI ile istişarelerde bulundu. Başkan Serdar AKKOÇ: "Ülkü Ocakları olarak Kütahya'mıza, ülkemize hizmet verirken ve Türk Milliyetçiliği, demokrasi, ülkenin bölünmez bütünlüğü, bayrak, ezan gibi vazgeçilmez mefhumlarımızın uğruna verilen mücadelelerde şehit düşen dava arkadaşlarımızın aziz ruhlarına mevlit okutmak gibi haftada bir icra ettiğimiz etkinlikleri pandemi nedeniyle bir süredir zorunlu olarak yapamadık. İnşallah bir yandan eğitim kültür çalışmalarımızı başlatırken, bir yandan da yine şehitlerimiz ve ebediyete intikal etmiş dava büyüklerimiz anısına mevlit ve dua etkinliklerimiz sürecektir. Önümüzdeki süreçte ilk etapta şehit ağabeyimiz Salih ZENCİR için bir mevlütü şerif uygulamasını yeni normal koşulları da dikkate alarak programlamaya çalışıyoruz. Bu gibi etkinliklerimizde gerek etkinliklerin kamuoyu ile paylaşılması, gerekse fikren desteklenmesi konusunda daima yanımızda htiğimiz DORUK Gazetemize teşekkür ediyoruz" dedi. Gazetemiz Kurucusu Ahmet ARABACI da ziyaretlerinden dolayı şahsınıza teşekkür ederiz. ARABACI: "Kütahya Ülkü Ocaklarımızın gerek eğitim kültür alanındaki çalışmalarını, üniversitelerimizle ve eğitim kurumlarıyla kurdukları diyaloglarla gençlerimizin yanında olduklarını biliyoruz. Bu çalışmaları takdirle izliyoruz. Ülkü Ocakları kurulduğundan beri ülkemizin genç nüfusunun iyi yetişmesi konusunda her türlü gayreti göstererek, Türk Milliyetçiliğinin gerektirdiği örf, adet ve gelenekleri onlarla paylaşarak, vatan, bayrak, ezan gibi kutsalların önemini onlara htirerek, görev yapan bir kurumdur. Biz de bu kutsal çalışmalarda imkanlarımız ölçüsünde yanlarında olmayı, şiar edinmiş bir düşüncenin sahibiyiz ve DORUK Gazetesi olarak da yanınızda olduğumuzu ifade etmek isteriz. Şahsınızda hizmet veren ülkücü gençlerimize teşekkür ediyoruz" dedi. - DORUK
Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı Serdar AKKOÇ, gazetemizi ziyaret ederek; hem ocak çalışmaları ile ilgili bilgi verdi hem de ülke ve Kütahya gündemi üzerinde gazetemiz Kurucusu Ahmet ARABACI ile istişarelerde bulundu.

Kütahya Ülkü Ocakları Başkanı Serdar AKKOÇ, gazetemizi ziyaret ederek; hem ocak çalışmaları ile ilgili bilgi verdi hem de ülke ve Kütahya gündemi üzerinde gazetemiz Kurucusu Ahmet ARABACI ile istişarelerde bulundu.

Başkan Serdar AKKOÇ: "Ülkü Ocakları olarak Kütahya'mıza, ülkemize hizmet verirken ve Türk Milliyetçiliği, demokrasi, ülkenin bölünmez bütünlüğü, bayrak, ezan gibi vazgeçilmez mefhumlarımızın uğruna verilen mücadelelerde şehit düşen dava arkadaşlarımızın aziz ruhlarına mevlit okutmak gibi haftada bir icra ettiğimiz etkinlikleri pandemi nedeniyle bir süredir zorunlu olarak yapamadık. İnşallah bir yandan eğitim kültür çalışmalarımızı başlatırken, bir yandan da yine şehitlerimiz ve ebediyete intikal etmiş dava büyüklerimiz anısına mevlit ve dua etkinliklerimiz sürecektir.

Önümüzdeki süreçte ilk etapta şehit ağabeyimiz Salih ZENCİR için bir mevlütü şerif uygulamasını yeni normal koşulları da dikkate alarak programlamaya çalışıyoruz.

Bu gibi etkinliklerimizde gerek etkinliklerin kamuoyu ile paylaşılması, gerekse fikren desteklenmesi konusunda daima yanımızda htiğimiz DORUK Gazetemize teşekkür ediyoruz" dedi.

Gazetemiz Kurucusu Ahmet ARABACI da ziyaretlerinden dolayı şahsınıza teşekkür ederiz. ARABACI: "Kütahya Ülkü Ocaklarımızın gerek eğitim kültür alanındaki çalışmalarını, üniversitelerimizle ve eğitim kurumlarıyla kurdukları diyaloglarla gençlerimizin yanında olduklarını biliyoruz. Bu çalışmaları takdirle izliyoruz. Ülkü Ocakları kurulduğundan beri ülkemizin genç nüfusunun iyi yetişmesi konusunda her türlü gayreti göstererek, Türk Milliyetçiliğinin gerektirdiği örf, adet ve gelenekleri onlarla paylaşarak, vatan, bayrak, ezan gibi kutsalların önemini onlara htirerek, görev yapan bir kurumdur. Biz de bu kutsal çalışmalarda imkanlarımız ölçüsünde yanlarında olmayı, şiar edinmiş bir düşüncenin sahibiyiz ve DORUK Gazetesi olarak da yanınızda olduğumuzu ifade etmek isteriz. Şahsınızda hizmet veren ülkücü gençlerimize teşekkür ediyoruz" dedi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.