TUS'da KSBÜ, Türkiye 8.si

Eğitim 29.09.2021 - 13:54, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3828+ kez okundu.
 

TUS'da KSBÜ, Türkiye 8.si

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi mezunlarından Dr. Süleyman Ayık, Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavında (TUS) Türkiye 8’incisi oldu.
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi mezunlarından Dr. Süleyman Ayık, Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavında (TUS) Türkiye 8’incisi oldu. Dr. Ayık, 2. dönem TUS sonuçları doğrultusunda temel bilimlerde 77,7 puan alarak 8’inci, klinik bilimlerde 77,3 puan alarak 12’nci oldu. “KSBÜ’DE TIP EĞİTİMİ ALMAK BİR AVANTAJ” Yoğun özveri ve gayret ile çalıştığını belirten Dr. Ayık şunları söyledi: “Çalışmalarımın karşılığını aldığımı düşünüyorum. Bu sonuç ile KSBÜ’de tıp eğitimi almanın bir avantaj olduğunu, kendisine inanan birisinin böyle sonuçlar alabileceğini de kanıtlamış oldum. Başta; bana radyolojiyi sevdiren, bir hekim olarak bakış açımı genişleten, örnek aldığım iyi bir insan olan Radyoloji Anabilim Dalı (AD) öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Furkan Ertürk Urfalı'ya olmak üzere, eğitimimde emeği geçen tüm hocalarıma ve her türlü öğrenci sorunuyla ilgilenen, şartların düzelmesi üzerinde yoğun emek veren Dekanımız Prof. Dr. M. Cem Algın ve Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu’ya teşekkürü borç bilirim. Şu an KSBÜ Tıp Fakültesinde eğitim görmekte olan tüm doktor adaylarına da öğrencilik ve meslek hayatlarında başarılar dilerim.” - DORUK
Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi mezunlarından Dr. Süleyman Ayık, Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavında (TUS) Türkiye 8’incisi oldu.

Kütahya Sağlık Bilimleri Üniversitesi (KSBÜ) Tıp Fakültesi mezunlarından Dr. Süleyman Ayık, Tıpta Uzmanlık Eğitimi Giriş Sınavında (TUS) Türkiye 8’incisi oldu. Dr. Ayık, 2. dönem TUS sonuçları doğrultusunda temel bilimlerde 77,7 puan alarak 8’inci, klinik bilimlerde 77,3 puan alarak 12’nci oldu.

“KSBÜ’DE TIP EĞİTİMİ ALMAK BİR AVANTAJ”

Yoğun özveri ve gayret ile çalıştığını belirten Dr. Ayık şunları söyledi: “Çalışmalarımın karşılığını aldığımı düşünüyorum. Bu sonuç ile KSBÜ’de tıp eğitimi almanın bir avantaj olduğunu, kendisine inanan birisinin böyle sonuçlar alabileceğini de kanıtlamış oldum. Başta; bana radyolojiyi sevdiren, bir hekim olarak bakış açımı genişleten, örnek aldığım iyi bir insan olan Radyoloji Anabilim Dalı (AD) öğretim üyemiz Dr. Öğr. Üyesi Furkan Ertürk Urfalı'ya olmak üzere, eğitimimde emeği geçen tüm hocalarıma ve her türlü öğrenci sorunuyla ilgilenen, şartların düzelmesi üzerinde yoğun emek veren Dekanımız Prof. Dr. M. Cem Algın ve Rektörümüz Prof. Dr. Vural Kavuncu’ya teşekkürü borç bilirim. Şu an KSBÜ Tıp Fakültesinde eğitim görmekte olan tüm doktor adaylarına da öğrencilik ve meslek hayatlarında başarılar dilerim.” - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.