TÜBİTAK Bilim Fuarı Açıldı

Eğitim 23.04.2019 - 23:23, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3255+ kez okundu.
 

TÜBİTAK Bilim Fuarı Açıldı

Ümran Aygen'de TÜBİTAK Bilim Şenliği           18 Nisan Perşembe günü Ümran Aygen Ortaokul ve İlkokulu’nun ortak olarak düzenlediği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Sergisi kurum idarecilerinin, öğretmenlerin, velilerin ve öğrencilerin katılımıyla unutulmaz bir şenliğe dönüştü. Fuarın açılışı Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT ve kurum idarecileri tarafından gerçekleştirildi.           TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Sergisi’nin yanında Usta Öğreticiler tarafından hazırlanan, öğretilen ve okulumuz öğrencilerinden oluşan Halk Oyunları Ekibi okul bahçesinde gösterisini yaptı. Okul bahçesinde zıpzıp oyunları, Karagöz ve Hacivat oyunu oynandı. Yarışmalar yapıldı. Mısır ve pamuk şekeri ikramı edildi.Veliler okul bahçesinde sabahleyin kahvaltı yaptılar. Öğlenleyin de okul tarafından bütün misafirlere pilav ve ayran ikram edildi. Ortaokul öğrencilerinin bilimsel projeleri ve  ilkokulların sanatsal sergileri izleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle izlendi. Bahattin Çini'de TÜBİTAK Bilim Fuarı Bahattin Çini Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Vali Yarımcısı Arif YALÇIN, Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Salih ÖZDEN, İl Millî Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT ve Şube Müdürümüz Mustafa Ağca OKUR katıldı. 18 projenin sergilendiği fuarda okulun öğrenci ve öğretmenlerinin değerler eğitimi üzerine hazırladığı "Saygı" konulu kısa film gösterisi yapıldı. Ardından projelerin gezilmesiyle program sona erdi. - DORUK

Ümran Aygen'de TÜBİTAK Bilim Şenliği

          18 Nisan Perşembe günü Ümran Aygen Ortaokul ve İlkokulu’nun ortak olarak düzenlediği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Sergisi kurum idarecilerinin, öğretmenlerin, velilerin ve öğrencilerin katılımıyla unutulmaz bir şenliğe dönüştü. Fuarın açılışı Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü Hasan BAŞYİĞİT ve kurum idarecileri tarafından gerçekleştirildi.

          TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Sergisi’nin yanında Usta Öğreticiler tarafından hazırlanan, öğretilen ve okulumuz öğrencilerinden oluşan Halk Oyunları Ekibi okul bahçesinde gösterisini yaptı. Okul bahçesinde zıpzıp oyunları, Karagöz ve Hacivat oyunu oynandı. Yarışmalar yapıldı. Mısır ve pamuk şekeri ikramı edildi.Veliler okul bahçesinde sabahleyin kahvaltı yaptılar. Öğlenleyin de okul tarafından bütün misafirlere pilav ve ayran ikram edildi. Ortaokul öğrencilerinin bilimsel projeleri ve  ilkokulların sanatsal sergileri izleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle izlendi.

Bahattin Çini'de TÜBİTAK Bilim Fuarı

Bahattin Çini Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı açılışı gerçekleştirildi.

Açılışa Vali Yarımcısı Arif YALÇIN, Kütahya Belediye Başkan Yardımcısı Salih ÖZDEN, İl Millî Eğitim Müdürümüz Hasan BAŞYİĞİT ve Şube Müdürümüz Mustafa Ağca OKUR katıldı.

18 projenin sergilendiği fuarda okulun öğrenci ve öğretmenlerinin değerler eğitimi üzerine hazırladığı "Saygı" konulu kısa film gösterisi yapıldı. Ardından projelerin gezilmesiyle program sona erdi. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.