TKİ Tavşanlıspor, Kendi Evinde Galip

08.10.2018 - 14:03, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 2619+ kez okundu.
 

TKİ Tavşanlıspor, Kendi Evinde Galip

Ev sahibi TKİ Tavşanlıspor, Kütahyasporu 2-1 mağlup etti.
Ev sahibi TKİ Tavşanlıspor, Kütahyasporu 2-1 mağlup etti. Tavşanlı Ada stadyumunda, güvenlik nedeniyle misafir takım seyircilerinin stada alınmadan oynanan müsabakayı ev sahibi takım 2-1 kazanmayı bildi. Saar 15.00' de başlayan müsabakaya her iki takımda temkinli başladı.Karşılıklı atakların etkili olamadığı ilk yarım saat sonrasında ev sahibi TKİ Tavşanlıspor seyircisinin de desteği ile ağırlığını htirmeye başladı.Orta sahası iyi kullanmaya başlayan ve ileri uç oyuncularına özellikle sağ kanattan yapılan ortalarla pozisyon yaratması, Kütahyaspor kalesinde tehlikeli anlar yaşanmasına neden oldu. maçın 40.dakikasında orta sahadan başlayan atak sonrasında sağ kanattan yapılan ortada son topla buluşan İbrahim Zeytin (17) kalecinin solundan topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Golden sonra ataklarını sürdüren ev sahibi takım maçın 45.dakikasında ani bir atakla Kütahyaspor defansın da kademinin kaybolduğu bir pozisyonda yine sağ kanatta topla buluşan İbrahim Zeytin (17) ceza sahasına girerek kalecinin altından kendisinin ve takımının 2.golünü kaydetti ve ilk yarı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya daha atak ve etkili bir oyun anlayışı ile sahaya çıkan Kütahyaspor, gol yollarında bir türlü çoğalamayıp,bir çok pozisyonu cömertçe harcadı.TKİ Tavşanlıspor kalecisinin kalesinde devleştiği anlarda takımına moral veren kurtarışlar yaptı. Karşılıklı ataklarla maçın sonlarına gelindiğince ve sakatlıklar neticesinde 7 dakika maçın uzatma dakikalarında sağ kanattan kazandığı korner atışını kullanan Kütahyaspor arka direğe yapılan ortanın ceza sahasına indirilmesi ile yaratılan karambol de topu önünde bulan Ahmet Üner (15) sonucu 2-1'e getiren golü kaydetti. Santra yapılmasının hemen sonrasında maçın son düdüğünü çalan maçın orta hakemi, TKİ Tavşanlıspor'un Kütahyaspor'u 2-1 mağlup ettiğini ilan etti.  
Ev sahibi TKİ Tavşanlıspor, Kütahyasporu 2-1 mağlup etti.

Ev sahibi TKİ Tavşanlıspor, Kütahyasporu 2-1 mağlup etti.

Tavşanlı Ada stadyumunda, güvenlik nedeniyle misafir takım seyircilerinin stada alınmadan oynanan müsabakayı ev sahibi takım 2-1 kazanmayı bildi.
Saar 15.00' de başlayan müsabakaya her iki takımda temkinli başladı.Karşılıklı atakların etkili olamadığı ilk yarım saat sonrasında ev sahibi TKİ Tavşanlıspor seyircisinin de desteği ile ağırlığını htirmeye başladı.Orta sahası iyi kullanmaya başlayan ve ileri uç oyuncularına özellikle sağ kanattan yapılan ortalarla pozisyon yaratması, Kütahyaspor kalesinde tehlikeli anlar yaşanmasına neden oldu.
maçın 40.dakikasında orta sahadan başlayan atak sonrasında sağ kanattan yapılan ortada son topla buluşan İbrahim Zeytin (17) kalecinin solundan topu filelere göndererek takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti.
Golden sonra ataklarını sürdüren ev sahibi takım maçın 45.dakikasında ani bir atakla Kütahyaspor defansın da kademinin kaybolduğu bir pozisyonda yine sağ kanatta topla buluşan İbrahim Zeytin (17) ceza sahasına girerek kalecinin altından kendisinin ve takımının 2.golünü kaydetti ve ilk yarı bu skorla sona erdi.
İkinci yarıya daha atak ve etkili bir oyun anlayışı ile sahaya çıkan Kütahyaspor, gol yollarında bir türlü çoğalamayıp,bir çok pozisyonu cömertçe harcadı.TKİ Tavşanlıspor kalecisinin kalesinde devleştiği anlarda takımına moral veren kurtarışlar yaptı.
Karşılıklı ataklarla maçın sonlarına gelindiğince ve sakatlıklar neticesinde 7 dakika maçın uzatma dakikalarında sağ kanattan kazandığı korner atışını kullanan Kütahyaspor arka direğe yapılan ortanın ceza sahasına indirilmesi ile yaratılan karambol de topu önünde bulan Ahmet Üner (15) sonucu 2-1'e getiren golü kaydetti.
Santra yapılmasının hemen sonrasında maçın son düdüğünü çalan maçın orta hakemi, TKİ Tavşanlıspor'un Kütahyaspor'u 2-1 mağlup ettiğini ilan etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.