TKİ Linyit Spor'dan Kütahya Kültür Derneği Başkanı Süleyman MUSLU'ya Tezahürat

13.04.2022 - 11:56, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 3786+ kez okundu.
 

TKİ Linyit Spor'dan Kütahya Kültür Derneği Başkanı Süleyman MUSLU'ya Tezahürat

Ankara'da 2021 yılında kurulan Kütahya Kültür Derneği kurulduğu günden bugüne Kütahya'mızın dışa açılımına tanınmasına katkı sağlayıcı faaliyetlerine devam ediyor.
Ankara'da 2021 yılında kurulan Kütahya Kültür Derneği kurulduğu günden bugüne Kütahya'mızın dışa açılımına tanınmasına katkı sağlayıcı faaliyetlerine devam ediyor. Kütahya Kültür Derneği Başkanı MUSLU' ya TKİ LİNYİT SPOR'dan forma hediye edildi. Kütahya Kültür Derneği Ankara'daki faaliyetlerin yanında ilimizin tanıtımına fayda sağlayan Kütahya"da yapılan faaliyetleri de desteklemeye devam ediyor. Son olarak TKİ Tavşanlı Linyitspor'un Eskişehir Yunus Emre Spor ile oynadığı şampiyonluk maçında Ada Stadı'nda TKİ Tavşanlı Linyitspor taraftarları Kütahya Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Muslu'nun adını anons ettirdiler ve tezahüratta bulundular. TKİ Linyit Spor Kulübünün Başkanı Akın Şirin ve Genel Kaptanı Yasin Karaaslan desteklerinden dolayı Kütahya Kültür Derneği Başkanı Süleyman Muslu'ya teşekkür ederek, kulüp formalarını hediye ettiler. Başkan Muslu böyle önemli bir günde ve duygusal bir atmosferde yer almaktan onur duyduğunu belirterek, misafirperverliklerinden dolayı takım yönetimine ve taraftarlarına elinden gelen desteği her zaman sürdüreceklerini ifade etti. Kütahya Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Muslu sosyal medya hesabından "Memleket mecnunuyuz, Şampiyon Linyit Spor " paylaşımında bulundu. - DORUK
Ankara'da 2021 yılında kurulan Kütahya Kültür Derneği kurulduğu günden bugüne Kütahya'mızın dışa açılımına tanınmasına katkı sağlayıcı faaliyetlerine devam ediyor.

Ankara'da 2021 yılında kurulan Kütahya Kültür Derneği kurulduğu günden bugüne Kütahya'mızın dışa açılımına tanınmasına katkı sağlayıcı faaliyetlerine devam ediyor. Kütahya Kültür Derneği Başkanı MUSLU' ya TKİ LİNYİT SPOR'dan forma hediye edildi.

Kütahya Kültür Derneği Ankara'daki faaliyetlerin yanında ilimizin tanıtımına fayda sağlayan Kütahya"da yapılan faaliyetleri de desteklemeye devam ediyor.

Son olarak TKİ Tavşanlı Linyitspor'un Eskişehir Yunus Emre Spor ile oynadığı şampiyonluk maçında Ada Stadı'nda TKİ Tavşanlı Linyitspor taraftarları Kütahya Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Muslu'nun adını anons ettirdiler ve tezahüratta bulundular.

TKİ Linyit Spor Kulübünün Başkanı Akın Şirin ve Genel Kaptanı Yasin Karaaslan desteklerinden dolayı Kütahya Kültür Derneği Başkanı Süleyman Muslu'ya teşekkür ederek, kulüp formalarını hediye ettiler.

Başkan Muslu böyle önemli bir günde ve duygusal bir atmosferde yer almaktan onur duyduğunu belirterek, misafirperverliklerinden dolayı takım yönetimine ve taraftarlarına elinden gelen desteği her zaman sürdüreceklerini ifade etti.

Kütahya Kültür Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Muslu sosyal medya hesabından "Memleket mecnunuyuz, Şampiyon Linyit Spor " paylaşımında bulundu. - DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.