CHP’de ŞAHBAZ Yeniden Başkan Seçildi

Siyaset 02.10.2023 - 14:08, Güncelleme: 13.11.2023 - 06:33 1922+ kez okundu.
 

CHP’de ŞAHBAZ Yeniden Başkan Seçildi

1 Ekim 2023 Pazar günü Hazer Dinari Kültür Merkezinde Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya 38. Olağan İl Kongresi gerçekleştirildi. CHP Kütahya İl Başkan adayı İbrahim Öztürk 63 oy alırken, Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz ise 201 oy olarak güven tazeledi.
1 Ekim 2023 Pazar günü Hazer Dinari Kültür Merkezinde Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya 38. Olağan İl Kongresi gerçekleştirildi. CHP Kütahya İl Başkan adayı İbrahim Öztürk 63 oy alırken, Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz ise 201 oy olarak güven tazeledi.   Beyaz Liste ile destek isteyen İl Başkan Adayı Şahbaz: “Adalet, Özgürlük ve Demokrasiyi hayata geçirme mücadelemize omuz omuza hep birlikte devam etmek için Beyaz Listeye delegelerimizin desteğine talibim” demişti. Başkan Şahbaz: “Bugün gerçekleştirdiğimiz Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya 38. Olağan İl Kongremizde örgütümüzün ve kongre delegasyonumuzun desteği ile İl Başkanı ve İl Yönetimi olarak güven tazeleyip yeniden seçildik. Hayatım boyunca taşıdığım en onurlu görev olan Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya İl Başkanlığı’nı şahsıma emanet eden değerli örgütüme gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.   “Geleceği birlikte kuracağız. İnanın yoldaşlarım başaracağız.” Sloganları ile İl Başkanlığına aday olan İbrahim Öztürk: “Seçime katılan 12 ilçemizin 8 tanesinin tam desteği ile aday olduğum Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya il kongresini Zeliha Aksaz Şahbaz kazanmıştır. Kendisine, yönetimine ve partimize yeni dönemde başarılar dilerim. Bana destek olan ve süreç boyunca yanımdan bir an olsun ayrılmayan ilçe başkanlarıma ve yönetim kurullarına, ekip arkadaşlarıma ve tüm partililerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.   Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz Başkanlığındaki CHP Kütahya İl Başkanlığında yeni kurullar oluştu. Buna göre; İl Yönetim Kurulu üyeliklerine; Eşref Akın, Mehmet Bal, Cemal Cengiz, Erdal Çetin, Uğur Demir, Sebahattin Erim, Selahattin Göybulak, Münüre Kara, İsmi Kara, Ali Karkaç, Kubilay Rifat Korkut, Esra Oktay, Candan Taştekin, Beytullah Tota, Naciye Umu, Tamer Yenikaya, Alikemal Yıldırım, Gülden Yılmaz, Hülya Yılmaz, Pınar Yüksel Sunal   İl Disiplin Kurulu Üyeliklerine; İlyas Sivri, Necla Güven, Ahmet Mutlu, Necmettin Şahin, Hüseyin Topuz, Mustafa Dikmen, Fisun Aktakka Yıldız, Güleş Ulaş, Süleyman Sipahioğlu   Kurultay Delegesi olarak; Zeliha Aksaz Şahbaz, Ali Karkaç, Tamer Yenikaya, Galip Savaş, Süleyman Mutlu, Cemal Cengiz, Zeliha Sarı, Süleyman Sırrı Şad, Oral Kılıç, Gizem Kara Seçildi. 38. Kütahya İl Olağan Kongresine Parti Meclis Üyesi, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, İstanbul Milletvekili Suat Özçağdaş, önceki dönem Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Kütahya CHP Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, İYİ Parti, Demokrat Parti İl ve İlçe Başkanları ile yönetimleri, partililer, delegeler katıldı. Doruk Gazetesi olarak Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz ve yönetimini tebrik eder, başarılar dileriz. – DORUK
1 Ekim 2023 Pazar günü Hazer Dinari Kültür Merkezinde Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya 38. Olağan İl Kongresi gerçekleştirildi. CHP Kütahya İl Başkan adayı İbrahim Öztürk 63 oy alırken, Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz ise 201 oy olarak güven tazeledi.

1 Ekim 2023 Pazar günü Hazer Dinari Kültür Merkezinde Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya 38. Olağan İl Kongresi gerçekleştirildi. CHP Kütahya İl Başkan adayı İbrahim Öztürk 63 oy alırken, Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz ise 201 oy olarak güven tazeledi.

 

Beyaz Liste ile destek isteyen İl Başkan Adayı Şahbaz: “Adalet, Özgürlük ve Demokrasiyi hayata geçirme mücadelemize omuz omuza hep birlikte devam etmek için Beyaz Listeye delegelerimizin desteğine talibim” demişti. Başkan Şahbaz: “Bugün gerçekleştirdiğimiz Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya 38. Olağan İl Kongremizde örgütümüzün ve kongre delegasyonumuzun desteği ile İl Başkanı ve İl Yönetimi olarak güven tazeleyip yeniden seçildik.

Hayatım boyunca taşıdığım en onurlu görev olan Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya İl Başkanlığı’nı şahsıma emanet eden değerli örgütüme gönülden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

“Geleceği birlikte kuracağız. İnanın yoldaşlarım başaracağız.” Sloganları ile İl Başkanlığına aday olan İbrahim Öztürk: “Seçime katılan 12 ilçemizin 8 tanesinin tam desteği ile aday olduğum Cumhuriyet Halk Partisi Kütahya il kongresini Zeliha Aksaz Şahbaz kazanmıştır. Kendisine, yönetimine ve partimize yeni dönemde başarılar dilerim.

Bana destek olan ve süreç boyunca yanımdan bir an olsun ayrılmayan ilçe başkanlarıma ve yönetim kurullarına, ekip arkadaşlarıma ve tüm partililerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz Başkanlığındaki CHP Kütahya İl Başkanlığında yeni kurullar oluştu. Buna göre;

İl Yönetim Kurulu üyeliklerine; Eşref Akın, Mehmet Bal, Cemal Cengiz, Erdal Çetin, Uğur Demir, Sebahattin Erim, Selahattin Göybulak, Münüre Kara, İsmi Kara, Ali Karkaç, Kubilay Rifat Korkut, Esra Oktay, Candan Taştekin, Beytullah Tota, Naciye Umu, Tamer Yenikaya, Alikemal Yıldırım, Gülden Yılmaz, Hülya Yılmaz, Pınar Yüksel Sunal

 

İl Disiplin Kurulu Üyeliklerine; İlyas Sivri, Necla Güven, Ahmet Mutlu, Necmettin Şahin, Hüseyin Topuz, Mustafa Dikmen, Fisun Aktakka Yıldız, Güleş Ulaş, Süleyman Sipahioğlu

 

Kurultay Delegesi olarak; Zeliha Aksaz Şahbaz, Ali Karkaç, Tamer Yenikaya, Galip Savaş, Süleyman Mutlu, Cemal Cengiz, Zeliha Sarı, Süleyman Sırrı Şad, Oral Kılıç, Gizem Kara

Seçildi.

38. Kütahya İl Olağan Kongresine Parti Meclis Üyesi, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, İstanbul Milletvekili Suat Özçağdaş, önceki dönem Uşak Milletvekili Özkan Yalım, Kütahya CHP Milletvekili Dr. Ali Fazıl Kasap, İYİ Parti, Demokrat Parti İl ve İlçe Başkanları ile yönetimleri, partililer, delegeler katıldı.

Doruk Gazetesi olarak Dr. Zeliha Aksaz Şahbaz ve yönetimini tebrik eder, başarılar dileriz. – DORUK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve dorukmedya.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.